reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pokręciłam się po BB wracam, a tu nikogo nie ma :-(

Ja też zmykam do łóżka w objęcia Morfeusza.

Dobranoc!

reklama
Wpadłam na chwilkę dobranoc powiedzieć.Ja jak zwykle w weeckendzik mało czasu mam na kompa bo z mężusiem nadrabiamy:-)jak mały śpi.
Co do szczepienia na odrę,świnkę,różyczkę to ja szczepiłam prawie 2 tyg temu i jak narazie jest ok.Nie licząc paru krostek,które i tak już znikają(było ich około 6 szt)nie było większych halo.No ale ja szczepię tu(w Austrii)a nie wiem jakie szczepionki są w PL.

Witam z rana to widze ze ja sie dzis pierwsza melduje;-) Pogoda nieciekawa pochmurno i tylko 14 stopni:no:. Bede musiala dzieci cieplo ubrac chyba ze pogoda do 11 sie poprawi.Ja nie wiem jak to bedzie codziennie bede musiala wstawac o 6 zeby wyszykowac dzieci i siebie i odprowadzic Natalke:no:. Najgorsze ze musze brac ze soba Kube, bo nie mam go z kim zostawiac a Natalke tez trzeba zaprowadzic bo ma daleko do szkoly ale moze czasem mi ja sasiadka wezmie:confused:. Generalnie jest do d**:baffled:

Aniab nie przejmuj sie napewno bedzie wszystko ok i corcia swietnie sobie poradzi:tak::-)

Elisabeth dobrze ze Kubusiowi przeszlo buziaczki dla niego:tak::-). Co do szczepienia to ja Natalke szczepilam obowiazkowymi szczepieniami i nigdy nic sie nie dzialo. Tak samo szczepie Kubusia wiec mam nadzieje ze tez bedzie ok;-).

Sewa moze Jedrusia nie bedzie tak bardzo bolal ten babelek i da sobie bucik zalozyc a jak nie to mu nakleisz plasterek i napewno da:-)

No nic uciekam zrobic sniadanie Natalce bo wstala i musze jeszcze ciuchy poprasowac :-p:eek:

Witam z rana :)

pomeczylam sie troche nad tymi zdjeciami, ale i tak nie wiem czy dobrze to zrobilam......czy na nich cos zobaczycie, mam nadzieje ze tak, ale to same ocencie.
Teraz bede miala wiecej czasu na BB bo M poszedl juz dzis do pracy i glowy nie zawraca:-p
U nas slonko za oknem, wiec pozniej wybierzemy sie na spacer.

5b779139838beae9m.jpg

AGATKA zdjecia super:tak:

No ja musze jeszcze tylko ubrac dzieci ale to jeszcze bo rozpoczecie o 11. Zaraz skonczy mi sie prac.
Narazie mowie papa. Ide pranie powiesic i zjesc jakies sniadanie w koncu:baffled:

Dzień dobry!
Ale mam zimno w domu :baffled::baffled::baffled: Na zewnątrz pomimo tego, że słonko też zimno :-(buuuuuuu ja chcę ciepełka :tak:My wstaliśmy o 9:00. tzn. Jędrek wstał o 8:00, ale układał sobie klocki więc ja mogłam poleżeć w łóżeczku jeszcze godzinkę:tak:Teraz zjadamy śniadanko i ja muszę konieczkie kawę wypić.

Sewa moze Jedrusia nie bedzie tak bardzo bolal ten babelek i da sobie bucik zalozyc a jak nie to mu nakleisz plasterek i napewno da:-)
Iwona i tu jest problem, Jędrek ryczy okropnie jak mu się przyklei plaster :baffled::baffled::baffled: od zawsze tak było. Nie pomogło zakupienie odjazdowych plasterków specjalnych dla dzieci, ani to, że ja sobie przyklejałam razem z nim :baffled: Nie wiem o co mu chodzi :confused: a mówi, że go boli, nawet skarpetka go tam uciska :-(, ale dziecku narobiłam :zawstydzona/y:

Agatka fajne zdjęcia :tak:

Biedny Jedrus wycaluj mu stopke:tak::tak: A moj Kuba spi tak ze :szok::szok::szok: a za niedlugo musze isc z Natalka na rozpoczecie:eek: i jak ja mam go obudzic zeby nie plakal:confused:.

hej

Agatka fajne zdjęcia :-)

sewa, moja Maja ma tak samo, nawet płacze jak ja sobie plasterek przykleje :-(

a u nas tez zimno i pada, a parasol przepilismy na wakacjach :no: i teraz muszę podjechac autem do sklepu

reklama
Biedny Jedrus wycaluj mu stopke:tak::tak: A moj Kuba spi tak ze :szok::szok::szok: a za niedlugo musze isc z Natalka na rozpoczecie:eek: i jak ja mam go obudzic zeby nie plakal:confused:.
Dzięki wycałuję :tak: A z dziećmi to tak jest. Jędrek zawsze jak ja miałam gdzieś iść to spał w najlepsze :baffled: To sie nazywa wyczucie czasu :tak: Może uda Ci się go jakos delikatnie wybudzć. Trzymam kciuki.

sewa, moja Maja ma tak samo, nawet płacze jak ja sobie plasterek przykleje

No to też nieźle :baffled:

Do góry