reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Wpadłam na chwilkę dobranoc powiedzieć.Ja jak zwykle w weeckendzik mało czasu mam na kompa bo z mężusiem nadrabiamy:-)jak mały śpi.
Co do szczepienia na odrę,świnkę,różyczkę to ja szczepiłam prawie 2 tyg temu i jak narazie jest ok.Nie licząc paru krostek,które i tak już znikają(było ich około 6 szt)nie było większych halo.No ale ja szczepię tu(w Austrii)a nie wiem jakie szczepionki są w PL.
Co do szczepienia na odrę,świnkę,różyczkę to ja szczepiłam prawie 2 tyg temu i jak narazie jest ok.Nie licząc paru krostek,które i tak już znikają(było ich około 6 szt)nie było większych halo.No ale ja szczepię tu(w Austrii)a nie wiem jakie szczepionki są w PL.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam z rana to widze ze ja sie dzis pierwsza melduje;-) Pogoda nieciekawa pochmurno i tylko 14 stopni. Bede musiala dzieci cieplo ubrac chyba ze pogoda do 11 sie poprawi.Ja nie wiem jak to bedzie codziennie bede musiala wstawac o 6 zeby wyszykowac dzieci i siebie i odprowadzic Natalke. Najgorsze ze musze brac ze soba Kube, bo nie mam go z kim zostawiac a Natalke tez trzeba zaprowadzic bo ma daleko do szkoly ale moze czasem mi ja sasiadka wezmie. Generalnie jest do d**
Aniab nie przejmuj sie napewno bedzie wszystko ok i corcia swietnie sobie poradzi:-)
Elisabeth dobrze ze Kubusiowi przeszlo buziaczki dla niego:-). Co do szczepienia to ja Natalke szczepilam obowiazkowymi szczepieniami i nigdy nic sie nie dzialo. Tak samo szczepie Kubusia wiec mam nadzieje ze tez bedzie ok;-).
Sewa moze Jedrusia nie bedzie tak bardzo bolal ten babelek i da sobie bucik zalozyc a jak nie to mu nakleisz plasterek i napewno da:-)
No nic uciekam zrobic sniadanie Natalce bo wstala i musze jeszcze ciuchy poprasowac
Aniab nie przejmuj sie napewno bedzie wszystko ok i corcia swietnie sobie poradzi:-)
Elisabeth dobrze ze Kubusiowi przeszlo buziaczki dla niego:-). Co do szczepienia to ja Natalke szczepilam obowiazkowymi szczepieniami i nigdy nic sie nie dzialo. Tak samo szczepie Kubusia wiec mam nadzieje ze tez bedzie ok;-).
Sewa moze Jedrusia nie bedzie tak bardzo bolal ten babelek i da sobie bucik zalozyc a jak nie to mu nakleisz plasterek i napewno da:-)
No nic uciekam zrobic sniadanie Natalce bo wstala i musze jeszcze ciuchy poprasowac
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam z rana
pomeczylam sie troche nad tymi zdjeciami, ale i tak nie wiem czy dobrze to zrobilam......czy na nich cos zobaczycie, mam nadzieje ze tak, ale to same ocencie.
Teraz bede miala wiecej czasu na BB bo M poszedl juz dzis do pracy i glowy nie zawraca
U nas slonko za oknem, wiec pozniej wybierzemy sie na spacer.
pomeczylam sie troche nad tymi zdjeciami, ale i tak nie wiem czy dobrze to zrobilam......czy na nich cos zobaczycie, mam nadzieje ze tak, ale to same ocencie.
Teraz bede miala wiecej czasu na BB bo M poszedl juz dzis do pracy i glowy nie zawraca
U nas slonko za oknem, wiec pozniej wybierzemy sie na spacer.
Agatka_BB
IX Lachon BB
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
Ale mam zimno w domu Na zewnątrz pomimo tego, że słonko też zimno :-(buuuuuuu ja chcę ciepełka My wstaliśmy o 9:00. tzn. Jędrek wstał o 8:00, ale układał sobie klocki więc ja mogłam poleżeć w łóżeczku jeszcze godzinkęTeraz zjadamy śniadanko i ja muszę konieczkie kawę wypić.
Agatka fajne zdjęcia
Ale mam zimno w domu Na zewnątrz pomimo tego, że słonko też zimno :-(buuuuuuu ja chcę ciepełka My wstaliśmy o 9:00. tzn. Jędrek wstał o 8:00, ale układał sobie klocki więc ja mogłam poleżeć w łóżeczku jeszcze godzinkęTeraz zjadamy śniadanko i ja muszę konieczkie kawę wypić.
Iwona i tu jest problem, Jędrek ryczy okropnie jak mu się przyklei plaster od zawsze tak było. Nie pomogło zakupienie odjazdowych plasterków specjalnych dla dzieci, ani to, że ja sobie przyklejałam razem z nim Nie wiem o co mu chodzi a mówi, że go boli, nawet skarpetka go tam uciska :-(, ale dziecku narobiłamSewa moze Jedrusia nie bedzie tak bardzo bolal ten babelek i da sobie bucik zalozyc a jak nie to mu nakleisz plasterek i napewno da:-)
Agatka fajne zdjęcia
Pycha
mama Mai i Marty
hej
Agatka fajne zdjęcia :-)
sewa, moja Maja ma tak samo, nawet płacze jak ja sobie plasterek przykleje :-(
a u nas tez zimno i pada, a parasol przepilismy na wakacjach i teraz muszę podjechac autem do sklepu
Agatka fajne zdjęcia :-)
sewa, moja Maja ma tak samo, nawet płacze jak ja sobie plasterek przykleje :-(
a u nas tez zimno i pada, a parasol przepilismy na wakacjach i teraz muszę podjechac autem do sklepu
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Dzięki wycałuję A z dziećmi to tak jest. Jędrek zawsze jak ja miałam gdzieś iść to spał w najlepsze To sie nazywa wyczucie czasu Może uda Ci się go jakos delikatnie wybudzć. Trzymam kciuki.Biedny Jedrus wycaluj mu stopke A moj Kuba spi tak ze a za niedlugo musze isc z Natalka na rozpoczecie i jak ja mam go obudzic zeby nie plakal.
sewa, moja Maja ma tak samo, nawet płacze jak ja sobie plasterek przykleje
No to też nieźle
Podziel się: