reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka dzięki za poradę na pewno spróbuję a jak zacznie mi wychodzić to dam znać:-D
My już po obiadku i deserze:-)A teraz pogadamy z tatusiem na skypie. Do później:tak:

reklama
Pozdrawiam z Torunia.
Wszyscy poszli na spacer, no prawie bo mężuś został niby żebym sama nie siedziała ale siedzi i żużel ogląda.
A ja tu czytam żeby być na bieżąco.

Ania138 super,że mama ma takiego szefa :tak::tak::tak: od razu lżej co :-)
Miłego wyjazdu życzę.

Lżej to za mało powiedziane, nareszcie spałam spokojnie że jak by coś to mam komu Majkę podrzucić i spokojnie jadę rodzić :tak:

Novaczka dzięki nawet nie wiesz jak mi pomogłaś bo faktycznie idąc w zaparte nic nie zdziałałam, a przypomniałaś ten drugi sposób ( przykład z komputerem ), Dziękuję.
A wygadanie się to naprawdę połowa sukcesu, jesteście wszystkie kochane :rofl2:

Ewcia ale sobie poradziłaś super z typ pismem obrazkowym :-D:-D:-D, ale się uśmiałam.

Dobra czytam dalej.

SYLWIA na pewno maly poradzi sobie w szkole:tak: tez mialam obawy jak Natalka szla do szkoly ale daje sobie swietnie rade i niepotrzebnie sie martwilam u ciebie tez tak bedzie:tak: Bardzo ci wspolczuje problemow z mlodszym synkiem a wiem co oznacza astma:no: ale wierze ze wszystko bedzie ok i nie bedziesz musiala czesto bywac z nim w szpitalu;-)

Ania190, dziękuję za odwiedziny na KORALIKACH (i zostawienie komentarza), a jeśli chodzi o makramę, to świetną stronkę ma Dasia i dość przejrzystą... trochę wzorów na bransoletki, ale można po prostu z nich czerpać i wymyślać coś innego. Ja jeden z nich wykorzystałam do zrobienia biżuterii połaczonej z koralikami (taki czarny komplet z białymi koralikami). Typową makramę też znalazłam, ale to były tylko zdjęcia. Z tego co wiem, to głównie książki są skarbnicą wiedzy tutaj...

Ja też byłam wczoraj u Ciebie na koralikach i oglądałam zwierzaczki i zostawiłam komentarz :tak:

SYLWIA przykro mi że Twój młodszy synek jest chory oby wszystko było ok i szpital nie był waszym częstym miejscem odwiedzin.
Dobra idę z mężem posiedzieć.

Witajcie kobietki!!!:-) My dzisiaj nawiedziliśmy zoo. Super małym się podobało i są bardzo zadowoleni. Magda tylko ciągle na rękach chciała oglądac o wózku mowy nie było. Adrian to chyba wolałby żeby tam był plac zabaw. Oj wyrasta mi synio ze zwierzątek. :-( Wieczorkiem wrzucę zdjęcia i poczytam Wasze pościki bo mam aktualnie formułę1 i muszę ich pilnowac.
Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny:-) Chwila dla mnie Jak to się dzieje że niedziela wszyscy w domu a ja mam mniej wolnego czasu niż normalnie?:baffled:
Ania fajnie że masz taka mamę najważniejsze że w chwilach trudnych nie zawiedzie:tak: A co do męża no cuż o swoim też mogę pisać i pisać...:wściekła/y:ale szkoda moich nerwów Dziś np cały dzień spędzał przed kompem Owszem jakies dwie godziny bawił się z małą ( specjalnie sprawdzałam na zegarku) tyle że jak mi ją przekazał to pognał jak z procy spowrotem przed komp z okrzykiem Nie przeszkadzajcie mi więcej:eek::wściekła/y::no::sick: No ja nie wiem czy ja mam męża- dorosłego faceta czy może to starszy brat mojego dziecka? A co najśmieszniejsze? jak organizuję sobie dzień poza domem a on w domu siedzi to ma o to wielkie pretensje:eek: :sick:Zwariuję z nim albo się rozstaniemy Bo jak nasze małżeństwo ma zmierzać w tym samym kierunku co małzeństwo ciotki mojego M ( a jest baardzo podobnie tyle że po 20 latach to już mały koszmarek) to ja podziękuję za wczasu:szok::no:
Ale nie będę już smucić
Ewcia świetnie poradziłaś sobie z pismem obrazkowym :-D:-DPoprawiło mi to humor:-D:tak: Trzymam kciuki żeby pierwszy dzień w szkole i w przedszkolu minął bez większych problemów:tak:
Zielona nie martw się na zapas Eryk pewnie da radę w szkole a astma Oliwiera może nie będzie miała takiego przebiegu jak piszesz . Tego ci w każdym bąź razie życzę:tak:
Sikoreczka super że wizyta w zoo się udała To dzieci tak szybko z zoo wyrastaja ? Nawet nie wiedziłam W takim razie musze z Julka sie wybrać by miała z tego jakąs frajdę:tak:
Sewa i jak dziś samopoczucie?
Uciekam bo Jula szaleje do zobaczenia wieczorem pa pa

Witajcie znów..my juz po spacerze i zakupach..............i bez kasy:-:)-)
mam nadzieje ze to co NOVACZKA napisała to się sprawdzi a ja na szczęście tez za męża go nie wziełam wiec nadal jako panna funkcjonuję a moja malutka ma moje nazwisko więc wyglada tak jakbym panna z odzysku była ha ha ha:-)
Alkohol i nerwy to źli doradcy na życie zwłaszcza z dziećmi.........
ja nigdy nie miałam do czynienia z nadmiarem alkoholu i w tym przypadku trochę za późno się zorientowałam - jego picie to picie w tzw. białych rekawiczkach.........na zewnątrz wyglada prawie jak bussinnesman a potrafi dzień w dzień pić i resztę rzeczy wykonywać jakby był trzeźwy np jazda samochodem:no:

Ja juz pokapalam dzieci i nic wiecej mi sie nie chce. jutro naszykuje Natalce ciuchy do szkoly bo rozpoczecie o 11 to zdaze:tak:. Teraz sama ide pod prysznic i poogladam z M telewizje. Ciekawe co u Elisabeth jak Kubus:confused: mam nadzieje ze wszystko ok i goraczka zeszla:tak:.
EWCIA jutro pierwszy dzien pracy powodzenia:tak:;-)

DAWNA CLOE moze nie bedzie tak zle jak u tej ciotki:eek:
Dobra dziewczynki uciekam bo mi Kubus na siedzaco usypia:szok: i mu glowka lata jak nie wiem:-D:-D. Dobranoc.

reklama
014.gif
010.gif
028.gif
005.gif
002.gif
013.gif
006.gif
011.gif
028.gif
015.gif
010.gif