reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie czytam zadnych histori bo dzis nie mam glowy, mam jakis zly humor i wszyscy mnie wkurzaja :baffled:tak sie we mnie zbiera ze pewnego dnia wybuchne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:tak::tak::tak:i kilka osob uslyszy prawde co o nich mysle:-):-):-):-)

To widzę że masz taki sam dzień jak ja :tak:, takiego mam dzisiaj nerwa że :szok:, muszę uważać żeby na małej się nie wyżyć bo tego bym chyba sobie nie wybaczyła :no:.

reklama
Cześć ależ nerwowo coś sie dziś zrobiło:-DJa dziś byłam u mamy i chodziłam po lekarzach ze sobą bo od kilku dni strasznie mnie kręgosłup boli, nawet małego nie mogę podnieść no i lekarka dała mi skierowanie na rtg i na wynik muszę czekać do środy i oczywiście zakaz dźwigania tylko jak to dzieciom wytłumaczyć:eek::baffled:Jestem wogóle strasznie zźiębnięta, mam dość tego zimna Shady a jak w LA teraz z pogodą?bo jak ciepło to mogę za ciebie lecieć:-DIdę trochę ogarnąć się i ubrać cieplej i wrócę;-)

No witam wieczorkiem.....
Ja juz na dzisiaj skonczylam,mam dosc,koniec dizisejszego pisania,została mi jedna klasa,ale jutro to zrobie...
MOj Matuś był tak śpiacy,a tu lata jak opetany,,a myslalam ze usnie....
Alez tu nerwowo kochane,matko boska,az strach psiac,by opierdzielu nie dostac od was,:szok::-D:tak:;-):-)....
ale msyle ze jutro bedize lepiej i wstaniecie w lepszym humorze,,
A z pogoda,Shady ja tez z toba lece,pisze sie na ten wyjazd,wez taka walize duza na nas wszystkei,hahah
Pozdor,,ale komp mi zamule,aj pisze tekstu nie widze,a potem tekst wskakuje sam,,hehee

Nie nie!!!! Nie na Was sie zloszcze cioteczki:-):-):-):-):-) tylko na moje najblizsze otoczenie z tesciami wlacznie,dzis mi tesc podniosl cisnienie:wściekła/y:moj kochany pozniej troche tez....juz sie zbiera oj zbiera,al;e juztro jade na uriodzinki do brata to moze sie odstersuje troszke:-D:-D:-D
Zmykam spac bo jestem nie wyspana ostatnio i zmeczona.Dobranoc:-)

no to dobrze Iwonko ze nie na nas,,,a jutro bedzie oki,odstresujesz sie przy winku,czy piwnku czy cosik takiego,,spij dobrze,,,
Ja tez zmykam,a kompa musze zostawic odpalonego,bo baje na DVD malemu nagrywam i zostalo 2 godz,,,szok tak dlugo
Dobrano c juz wam mowie,,a moze zajrze potem,hahah

Wszystkim zdenerwowanym poprawy humorku:tak:

ANIAB oby z kregoslupem bylo wsio ok:tak:

SHADY ja tez sie pisze;-):-)

Ale teraz to juz ide do wyreczka papa dobranoc:-)

Dziewczyny czy słyszałyście może czy jest depresja przedporodowa :sorry2:, bo o poporodowej to wiem ale mnie chyba bierze ta pierwsza, pół dnia chodzę zła jak osa, płaczę, potem chwilowa zmiana na uśmiech ale wystarczy drobiazg i bach płacz i złość a teraz znowu smutek, no ja już nie wiem co ze mną jest. No depresja przedporodowa jak nic :-:)-:)-(

reklama
Ania no wlasnie jakas nowosc przedporodowa hmmm:baffled:nic nie wiem,,moze jakas ciebie bierze,,albo poprostu dzien do dupyyy.a jutro bedize good i lepiej heheh...takze glowa do gory....
Iwonka widizalam juz to....makabra...
ja ogladam ich troje,,,a potem wyszukalam cosss ale dlaaaaa SEWY
HEJ NOcny Mareczkuuuuu ,,haha jak przeczytalam o programie dla nocnych marków to myślałam ze brechneee,,od razu te nocne igraszki mi sie przypomnialyyy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry