reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie,...
Byłam w pracy,dałam konto,ale kasy jeszcze nie ma,,hehe czekam i sprawdzam co chwilke,,chciałam zoabczyc ile dostane na łąpeczke tak dokładnie.....no nie ma,moż epotemmm
U mnie zimno,zaraz bede miala gościa,ciotka przylezie na kawe i ciacho,,
ja od rana na kompie pisz eplany kółek,,już prawie skońcyzłam,ale jeszcze inne głupotki też musz epopisać....wena mi wróciłą i pisze,hehe
Robie obiadke,zimno jak cholerka u mnie,,,brrr
Pozdro dla wsio kobiałęczek..

PYCHA extraśne zdjęcie.
Próbowałam przeczytać też tą historię ale nie dałam rady jestem teraz jakaś wrażliwa, aż boję się pomyśleć co by było gdy by....

Powiem Wam, że nie byłam w stanie przeczytać całego pamiętnika mamy Mai.... ryczałam. Postanowiłam pomóc jak mogę (tłumacząc im pisma i listy), jak będę mogła to też trochę kaski prześlę, ale na koniec miesiąca to u mnie licho (aż zgroza pomyśleć ile kasy zarabia mój M a ja pod koniec miesiąca tak cieeeeenko przędę :no::szok:!!!!)

ja tez całego pamietnika nie przeczytałam :-( a ja czekam na męza i mam nadzieje że przyjdzie z wypłata, bo druczek już wypełniłam, przerażające sa te wszystkie historie :no::-:)-:)-:)-(

ania mi tez bardzo sie podoba nowe zdjęcie mojej Mai w podpisie :-D to było dziś dalam jej jogurt i najpierw każda malutka kropke musiałam jej wycierac, bo było "ojojojojoj ", a potem to już była zabawa na całego

Dziewczyny ja tez to czytalam troche wczesniej i wiecie co dziekuje Bogu, ze moje dzieci sa cale i zdrowe:tak::tak:. Zreszta zastanawiam sie czemu takie choroby
dotykaja tak malutkich dzieci, przeciez sa malutkie i niewinne, a zycie juz ich tak doswiadcza:no: Dla mnie jest to calkiem niezrozumiale:zawstydzona/y:

Witam:-) ja zmeczona wrocilam i za kurzona znow:baffled:,ide smazyc kotleciki bo po zupie jestem glodna:-p:-p:-p
Pycha ja tez slyszalam ze mozna zlapac wirusa na komorke,i wiem tez ze trzeba wylaczac blutu( nie wiem jak sie to pisze):zawstydzona/y::-D jesli sie nie uzywa,bo i tak mozna zlapac wirusa od kogos,ale czy to prawda......
Shady no to juz niedlugo lecisz:szok:Super napewno tam ci sie ulozy:tak::-):-):-)

Nie czytam zadnych histori bo dzis nie mam glowy, mam jakis zly humor i wszyscy mnie wkurzaja :baffled:tak sie we mnie zbiera ze pewnego dnia wybuchne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:tak::tak::tak:i kilka osob uslyszy prawde co o nich mysle:-):-):-):-)

Hejjkaa
Ja znowu wpadłam na skeunde,,pisze i pisze końca nie widać tych planów,,,,oczywiście swoje mam plany,ale oni kazali mi do swoich sie przyzwyczaic i je realizowac,ttakze musz episac swojeee rzeczy wg ich planu zajęc,,brr juz mi sie odechciewaa..
ja mojego mata do kąpieli juz dałam,bo on chodiz i ziewa,pokłąda sie,,no szok,,,bo on przeciez zawsze do 22 hasa,a tu dzisiaj oj ciezko go widze,,ale to dobrze,,bo od pon bedziemy musieli wstawac we dwa o 7 rano:szok::szok:matko,ja juz nie wiem jak to sie wstaje,,a mały ciekawe,,bedzie chodizl nieprzytomny pierwszy tydzien,,,,obadamy...
Dobra ja spadam robic mu wyreckzo,i dalej tu stukac w klawkee...

iwonka tylko an nas sie nie złość.....

Acha zapomnialam sie pochwalić,ze chyba mój M na weekend jutro zjedzie,,,dowiem sie wieczorkiem,,
narazkaaa,,ide pisac,,potem zajrzeee

reklama
Ewcia widac op** pomoglo i M czesciej w domku bedzie bywal;-):tak:

Iwonka na nas chyba sie nie złościsz?? a jesli tak to wygarnij nam a co;-):-D:-D

Moj Kubus wlasnie wstal lece do niego

Do góry