reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,ja padam na pysk zaraz ide sie myc z tego brudu,jeszcze wrocilam i tu musialam sprzatac.Oj bieden mamy tych niejadkow,moje dziecko juz dawno samo je,teraz tez ja kolacje przy kompie a ona swoja ogladajac baje.

Sewa Wszystkiego Naj Naj Naj !!!!!!!Oby to byla opstatnia wasz rocznica spedzona osobno!!!

reklama
Agatko nie mam czasu tobie teraz pomoc bo musze dziecko uspac,moze pozniej.Ale i tak chyba zaloze watek u nas bo jest ciagle ten sam problem:))))

Witaj Agatko jak sie udał wam pobyt nad morzem?Ja usypiam teraz małego i jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to nie wiem czy będe umiała ci to dobrze nakreślić. Najlepiej jak sie wrzuca zdjęcia na serwer poprzez takie strony jak np. fotosik.pl ale można tutaj dodać zdjęcia jako załączniki tylko trzeba im rozmiar zmienić poprzez np. program Irfanview. Jak już ma się zdjęcia zmniejszone to na dole jak odpowiadasz na wątek jest tabela- dodatkowe opcje a tam trzeba kliknąć w zarządzaj załącznikami i wtedy z komputera wybrac zdjecie i je wysłać- tam pisze dodaj zdjecie z komputera i klikasz, wybierasz i wysylasz. No troche nagmatwałam ale próbuj moze sie uda

Hejka..
Jestem cała i zdrowa po pobycie tylu ludzi..
Po wyjściu kumpeli z dziećmi,moja mama przyszła i do Makucia nas zabrała...wypiłam kawe,zjadłam lody i ciacho,,a dzieci oczywiście fryty,kurczaczki itp itd...Potem do babci pojechaliśmy,a potem mame do domu zawiozłam,,a mój Matuś pał jak kawka o 18 i cąły czas śpi,,bo chyba już na noc padł....gorzej jakw stanie o 22,,:szok::-p:rofl2:ale raczej nie wstanie..
A ja pisałam tematy lekcyjne sobie i musze jeszcze napisac troszke,,,a na dodatek kółkowe plany tez msuze napisać,,ach nie chce mi sie,,ale mam 3 dni na to,,może zdąże...brr
Ide sie wykąpać,musze głow eumyć,bo wstaje o 7 rano,bo po 8 mam być w pracy w księgowości,bo wypłate jutro przelewają,a ja im nie podałąm konta i papierków nie podpisałam,,,kurcze jutro już pierwsza wypłata,wow:tak::tak::rofl2::rofl2:trzeba chyba ją opić,hehe
Rano Matek będize spał i kumpela przyjeżdża na poł godiznki go popilnować,bo z pracy może sie wyrwać,więc ją wykorzystam,hehe
No to ja juz mówie dobranoc wam...do jutereczka....

Agatko witaj ,jak tam pobyt??
A foteczki,,,kochana ja zmniejszam w Paincie,(każdy go ma na kompiku-wchodze w Paint-Obraz-Rozciągnij i Pochyl i tam wpisuje 50% i już zmniejszone) i potem poprzez www.holdthatpic.pl i wklejam kod BBCode
Jakby co to wal na gg..

Spadam kąpku,,papappaa

Jeszcze raz dziękuję za życzenia.

Zmykam dziś do wyreczka, bo mam lekkiego doła...... więc nie chcę Wam smęcić. Pocieszam się, że jutro będzie lepiej.

Poczytam i poodpisuję jutro.

Spokojnej nocy życzę. Dobranoc.

A ja mówie dobry wieczór, bo właśnie mi się udało neta załączyc.;-) Dzieciaki dziś tak wykończyłam, że przeczytałam im pół bajki i już spali:-D Udało nam sie wyjśc o 18 i spotkałam koleżankę. Szła z dziecmi na ogródek i zabraliśmy sie z nią.Trochę zimno ale dzieciaki się wybawiły. Ona ma dwie córy jedna dwa i pół roku a druga tydzień od Madzi starzsza. Adrianek z Natalką się tak skumplowali że całą drogę powrotną szli za ręce i przytulali się:-) Natomiast Zuzia jest tak spokojna że ja nie wiedziałam że 9 miesięczne dziecko może siedziec i nicnierobic:szok:
Jutro pojadę do mamy, bo teraz jak zacznie się przedszkole to nie prędko pojade tam. Będę musiała wpaśc wrytm i dopiero organizowac odwiedziny:tak:

reklama
Hej Dziewczyny jak sie macie? co u Was!;-)
U Mnie dosc ciekawie :-D, chwilowo mieszkam u Tesciow do 10 wrzesnia prawie bo sa w Polsce, a ja pilnuje im domku i pieskow, ogolnie mamy sie OK Blania rosnie szybciutko,smieje sie i glosno gada :rofl2:po swojemu Dzidziulka sie robi jak nic:happy2: i tak do przodu ...jesli chcecie czasem nas podgladnac to zapraszam na stronke Blani ze zdjeciami...mile widziane komentarzyki. Czarna - BYlismy u Dawidka na bobasach :rofl2:

Do góry