reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecię chyba zasuwa na czworakach po pokoju! Piszę chyba bo sama nie wiem, jak tylko usiłuję to zobaczyc to ona upada na brzuch i wrzeszczy MAMA!!:baffled: Bawią się w swoim pokoju a ja studze zupkę. Dzisiaj póżniej bo poszłam na długi spacerek.
Elisabeth mój synio to uparty, pyskaty, ciekawski i "nadpobudliwy" czterolatek!:sorry2: Wszędzie go pełno, cały dzień nadaje i nie potrafi na sekunde ustac w miejscu:crazy: Ale przynajmniej nigdy się z nim nie nudzę. Już czekam z utęsknieniem na przedszkole:happy2:
Iwona c.28 wiem że sprzątanie nie zając ale niestety muszę odkurzyc i pomyc podłogi bo małej się ostatnio zbieractwo włączyło, a do tego mam psa więc mnie to nie ominie... :sick:
Ewcia no to masz dziś wesoło...:baffled::-)
OlaK my też w ciebie wierzymy!!!!:tak:

Sikoreczka, gratulacje dla samodzielnej malutkiej!! I dzięki za słowa wsparcia, ja dziś walczę ale przegrywam.... forma intelektualna bliska dna.

Chyba Wam nie pisałam, że od kilku dni stopniowo odzwyczajamy Maksia od pampersów. Ma super zabawę z siusianiem do nocnika (wcześniej wolał do toalety ale teraz chce nocnik) i biega po domu z gołym siusiakiem, ale często zdarza mu się zsiusiać w majteczki gdy już pozwoli się ubrać. Mam nadzieję że coraz lepiej będzie kontrolował swoje potrzeby, na razie różnie z tym bywa. Ale i tak jest wesoło! :tak:

Miałam wyjśc z dzieciami na plac zabaw i nie udało sie! Karmiłam właśnie mojego niejadka (ja też należę do tego klubu:-() odwracam się a Madzia śpi w swoim krzesełku. Co było robic małą do łóżeczka i czekamy. Może wstanie na tyle wcześnie że się gdzieś jeszcze wybierzemy. Pogoda ładna słoneczko świeci i nawet sięciepło zrobiło.:-D

Sikoreczka bardzo Cie rozumię mój Kuba tez zasuwa na czworaczka i zbiera najmnijesze okruszki z dywany, no i te cholerne psy, czemu one cały czas sierść tracą, ja prawie cały czas na szczocie jade, bo inaczej to sierściucha nawet u Kuby w buzi potrafi się znaleść... obłęd...
A teraz Kuba leży u Luny w koszu... łobuzy dwa...

OlaK to powodzenia synkowi życzę

A ja się wlaśnie skryłam w domku z dziećmi przed deszczem i Ewcia współczuję Ci tego natłoku bo u mojej córki są 2 koleżanki czyli mam też 4 dzieci w domu i idzie zwariować:-D

Dobra, ja spadam, wybiore się z Kubą na spacerek a potem to już mężuś przyjedzie, to lasczki do poniedziałku, no chyba ze na chwilke zajrze... buziaki:-)

Moje młode też śpi - po raz pierwszy od prawie 2 tygodni! Śpi juz 3 godziny chyba musi odespać te wszystkie dni bez snu.

Lecę już z sieci! Do juterka pa pa pa !

O widze że tu więcej mam niejadków:-D No nieźle Czy wy też biegacie za dziećmi zeby łaskawie coś do buzi trafiło? Ja to wogóle stosuje szantaż że jeśli nie zje to ni będzie lizaka czasem skutkuje czasem nie ale warto pogłówkować
Ola K nie zazdroszczę ci pisania bo pamiętam w jakich bulach rodziłam moją magisterkę ale pomyśl jaka ulga poczujesz jak już będzie po;-):tak:
Ewcia Ania b to macie małe przedszkole No jak do nas przyjdzie Misia pobawić sie z Julka to jest ładny sajgon a to tylko dwie małe dziewczynki:szok::-D

reklama
Czesc Kochane

Jestesmy juz w domku, wrocilismy dzien wczesniej bo zrobila sie nad morzem ochydna pogoda.
Nie jestem kompletnie w temacie bo naklikalysci etyle stronek ze szok....ale teraz juz bede codziennie zagladac, alez mi was brakowalo.....
Chcialabym wam pokazac jakies fotki tylko nie wiem jak to zrobic:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y: pomozecie mi?:zawstydzona/y:

Do góry