reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam cieplutko...
A my dziś na Akademii Pampers byliśmy... Relacja na blogu (przepraszam, ale nie chce mi sie pisac jeszcze raz tego samego...:zawstydzona/y:no i fotki tam są) Martyśka szalała, dzieciaki Siostry jeszcze bardziej... A jak wróciliśmy (ok.14) to padła i obudziła się dopiero o 17:30... A głodna :szok::szok::szok::szok::szok:!!!!

Teraz dostaje szaleju... jak zwykle wieczorową porą...
Pozdrawiam i przepraszam, ze nie ospisuję każdej z Was, ale muszę jej dopilnować, inaczej dom mi rozniesie...
No i chyba życzę od razu dobrej nocy, gdybym nie zdążyła zajrzeć...

reklama
Hej kobietki:-)

Wiatam Shady jeszcze cie nie znam bo jak ja tu przyszlam to ciebie nie bylo ale widze ze bylas wczesniej niz ja:-p;-):tak:. Chcialabym tak jak ty wyjechac gdzies za ocean z jednej strony a z drugiej to bym sie chyba bala:dry: W kazdym razie zycze ci powodzenia:tak::tak::tak:

My zaliczylismy spacerek potem Kuba padl mi na twarz i dopiero wstal:szok::szok: ciekawe o ktorej teraz pojdzie spac:confused:

Najgorsze jest to ze chyba pozarazalam dzieci:wściekła/y::wściekła/y:. Natalka ma katar a Kubus tez ma nosek zatkany i zaczyna mu sie chrypka wiec jutro wizyta u lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Elizabeth masz racje smiesznie bys wygladala z dwoma wozkami chyba zebys kupila taki jak dla blizniakow:-D:-D:-D wiem jedno nie warto czekac tak dlugo jak ja zeby roznica miedzy dziecmi byla tak duza:baffled:

No nic uciekam bo Kubus robi sie marudny oby nie mial temperatury:no: Juz w razie gdybym nie zajrzala mowie dobranoc:tak:

Hej kobietki:-)

Wiatam Shady jeszcze cie nie znam bo jak ja tu przyszlam to ciebie nie bylo ale widze ze bylas wczesniej niz ja:-p;-):tak:. Chcialabym tak jak ty wyjechac gdzies za ocean z jednej strony a z drugiej to bym sie chyba bala:dry: W kazdym razie zycze ci powodzenia:tak::tak::tak:

ale namieszalam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::crazy::rolleyes2::tak:

w kazdym razie milo cie poznac;-):tak:

A ja mam czas dla siebie bo synuś ululany a córeczka w łóżku bajki ogląda i na pewno zaraz też odleci;-):-DWcinam sobie kolacyjkę- ryż z jabłami:laugh2:oby tylko mi się jabłka w nocy nie sniły:-) I szperam po necie ale nie ma nic ciekawego no i przede wszystkim czekam na męża bo zrobił sobie drzemkę a mamy jeszcze na skypie pogadać- chyba że jego drzemka będzie trwała do rana to wtedy nie pogadamy:shocked2::laugh2:

NOm ja mam dwójke dzieci,,siostry małęgo i mojego gadka..
zJEDLI JUZ KOLACJE I JUZ SIE WYLACZAM,,,BOJM PADNIETAA,,DO JUTERECZKAAA

Witajcie :-)
Byłam na rozmowie w sprawie pracy i mnie przyjeli na kase do Praktikera na 3\4 etatu :confused: Sama nie wiem jak sobie poradzimy mam rózne mysli czasem jestem pełna humoru i szczęscia a czasem mam takiego doła ze hej A to wszystko ze tesciowa powiedziała ze mam sie zastanowic nad swoim zachowanie i czy dobrze robie idac do pracy :-(Bo ona nie moze nam pomóc przy małej bo cytuje "jestem juz smęczona tym wszystkim "tak wiec same rozumiecie moj hwiejny nastrój Juz sie zastanawiałam zeby Julie dac do przedszkola ale czy jewszcze sa wolne miejsca to nie wiem i wogóle czy ja przyjmą MAm doła i tyle nie potrafie sie cieszyc a chyba powinnam bo kazdy grosz sie liczy :sorry2:

Jusia ja ci gratuluję i ciesz się bo z pracą nie łatwo a tym co inni gadają się nie przejmuj. Pytaj o miejsca w przedszkolu na pewno coś się znajdzie:tak:
A ja mówię dobranoc

Jeszcze zajrzałam...

Jusia, teściowa to niech siedzi cicho jak taki z niej nieużytek.. Co to znaczy, ze masz się zastanowić nad swoim zachowaniem... To brzmi jakbyś byłą małą niegrzeczną dziewczynką, która właśnie coś spsociła... Owszem, jesteś matką ale i kobietą... Masz prawo do własnej pracy, zainteresowań, a nawet rozrywki... Posiadanie dziecka nie jest powodem do przestania bycia kobietą... bo tylko dziecko się liczy... Moim zdaniem, to właśnie ze względu na dziecko idziesz do pracy, żeby wszystko jej zapewnić... Szukaj miejsca w przedszkolu, albo zaprzyjaźnionej sąsiadki (o ile taką masz), opiekunki czy kogokolwiek i gnaj do pracy... Nie daj sobie wmówić, ze źle robisz.... Jak teściowa zmęczona, to niech siedzi w domu i gniecie tyłek, a Ty RÓB SWOJE TAK JAK CI SERCE DYKTUJE!!! Ale Twoje serce, a nie jakieś głupie podszepty i gadania... Nie znoszę ludzi, którzy nie dość, ze sami nie pomogą, to jeszcze innych zniechęcają... BRRRRR...:wściekła/y: Normalnie, zaraz mnie złość bierze...

Ewcia - widzę, że bardzo jesteś podekscytowana nową pracą :) W jakim wieku dzieciaki będziesz uczyć?
Mam nadzieję, że małemu spodoba się przedszkole :tak:

Shady - a jedziecie na zawsze czy planujecie powrót do Polski?

Jusia - mała chyba jest jeszcze za mała na przedszkole... Chyba, że chodziło Ci o żłobek? Gratuluję dostania pracy i życzę przemyślanych, samodzielnych decyzji - nie kieruj się teściową.

reklama
Novaczka swięte słowa:tak: Jusia nie matw sie na zapas Szukaj miejsca w przedszkolu albo niani i pruboj Sama pisałaś że dodatkowa kasa by sie przydała więc do dzieła:tak:a teściowa niech siedzi cicho;-)
Sikoreczko przykro z powodu babci :-(
Shady wyjeżdżasz na drugi koniec świata ale nie martw się na zapas Będziesz miała bliskie ci osoby więc wszystko się ułoży:tak:
No imusze uciekac bo Julka płacze do utra papa

Do góry