reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry..
U mnie tez pochmurno,juz dzieci wstały o 8, jedza naleśniki,tz ten starszy,bo mój dupek histerie odwala ze sam nie zje i mam go karmić. Ciekawe jak on kurka będzie jadł w przedszkolu,to taki niejadek i jeszcze karmić go trezba,co za dziecko..boże nerwy od rana mam..codzienny rytuał z karmieniem,,,,achhh

Sewa
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...

Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Dzień dobry, ja już po sniadanku i kawce:-)a teraz córkę na kompa puszczam więc musiałam jeszcze chyłkiem tu zajrzeć bo później mi nie da:-DU nas też straszny ziąb, nawet z łózka mi się nie chciało wychodzić:szok:A teraz robię pranie i idę zrywać jeszcze jabłka ale tylko do skrzynek do jedzenia na jesienne dni:tak:
sewa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!
Iwonka2006 odsapnij trochę kobitko bo się nam wykończysz takim lataniem i pilnowaniem wszystkiego:tak:Powodzenia z remontami;-)
Ania138 dobrze jak tak mama wyręczy nie:tak::-)A ja jak urodziłam Mateuszka to moja Madzia akurat też była przeziębiona i trochę się baliśmy o małego bo od początku mnie odwiedzała w szpitalu i nawet brała go na ręce ale dzięki Bogu niczym go niezaraziła. Także życzę zdrówka i zapobiegawczo podaj coś Mai zeby się nie rozchorowała:tak:

Dzień dobry!

Ewcia, aniab dziękuję bardzo za życzenia.
Ale jest mi dziś smutno, rocznice to powinno się razem obchodzić, a tu d...pa blada:-(eeeee co za życie :-(

Jusia gratuluję etaciku :tak: a co do teściowej podpisuje się pod wszystkim co napisały dziewczyny. Okropna kobieta.

Iwonka oj to będziesz dziś miała nie fajnie w tym kurzu siedzieć :no: ale jak mus to mus.

Iwonac.28 napisz koniecznie jak u lekarza.

U mnie świeci słońce, ale zimnica okropna :baffled: mam zamiar do mamy wybyć, na obiadek. Zobaczymy czy dotrę, czy będzie mi się chciało :baffled: Teraz Jędrek wcina śniadanko, ja piję kawę, a potem zobaczymy.....

Muszę posprzątać koniecznie bo bajzel mam nieziemski :zawstydzona/y:

Dzień dobry!
Ewcia, aniab dziękuję bardzo za życzenia.
Ale jest mi dziś smutno, rocznice to powinno się razem obchodzić, a tu d...pa blada:-(eeeee co za życie :-(
Muszę posprzątać koniecznie bo bajzel mam nieziemski :zawstydzona/y:
Bardzo prosze..
Sewa witajw klubie ja tez swoją niedlugo bede spedzałą sama tzn z Matuniem,,jeszcze ani jednej nie obchodizlismy razem,,ani jednej...:-(zawsze cos wypadało,,np śluby czyjeś i w tym roku także 29 mamy ślub czyjś,a 27 rocznica,,a mąż zjeżdża na 29,,takze smaotna jak ty....:tak:;-)
ale głowa do goryyy:tak::tak::tak::tak::rofl2:

Sewa

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...

Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu i obyscie nastepna obchodzili razem:-):tak:

Ja jeszcze nie bylam u lekarza bo czekam na M a jego nie ma tak dlugo:wściekła/y::wściekła/y: ale teraz Kuba spi a jak wstanie to ide

Dzień dobry!

Sewa, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!

Jusia, gratulacje na okoliczność nowej pracy - i trzymam kciuki za przedszkole!!

Zmykam do pracy ech!

Iwonac.28 ja Ciebie tez witam bardzo serdecznie :)

Leika tak jedziemy na stale, do Polski nie bedzie juz po co wracac

Dawna Cloe mam nadzieje, ze sie ulozy, najbardziej przeraza mnie mieszkanie z tesciowa i szwagierka, mieszkamy sami od prawie 10 lat i wez tu sie na nowo przyzwyczajaj do mieszkania z kims. Dobrze, ze to tylko 2-3 miesiace.

A tak wogole to witajcie laseczki z ranca :))

reklama
Ewcia oj to słomiankowe życie :-:)-:)-( by go diabli........

Dziewczyny! Dzięki za życzonka.

Shady rety to już niedługo :szok: zobaczysz będzie dobrze. Mieszkanie z teściową nie jest fajne, ale 2-3 m-ce szybko miną i będziecie mogli zacząć nowe życie na swoim :tak:

Ola jak tam pisanko pracy?

Do góry