reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ola K To u was podobnie jak u mnie .Nie dość że chłopina przyjeżdża z pracy o 19 to jeszcze siada przed komputer albo w ramach pracy z domu albo dla relaksu:dull: Wkurza mnie to ale czasem jak zamiast przed kompem siada przed telewizorem i uważa że to jest właśnie jego czas dla nas to mało mnie nie szczyści:sorry: a najlepsze w całej sytuacji jwst to że on uważa że jestem cały czas zmęczona i nic mi się nie chce a ja mogę to samo o nim powiedzieć i jak tu się dogadać... Brakuje nam wspólnej pasji czegoś przy czym moglibyśmy spalać się jednocześnie tyle że na dzień dzisiejszy nie mam poijęcia co to może być:dull:

reklama
Ola K To u was podobnie jak u mnie .Nie dość że chłopina przyjeżdża z pracy o 19 to jeszcze siada przed komputer albo w ramach pracy z domu albo dla relaksu:dull: Wkurza mnie to ale czasem jak zamiast przed kompem siada przed telewizorem i uważa że to jest właśnie jego czas dla nas to mało mnie nie szczyści:sorry: a najlepsze w całej sytuacji jwst to że on uważa że jestem cały czas zmęczona i nic mi się nie chce a ja mogę to samo o nim powiedzieć i jak tu się dogadać... Brakuje nam wspólnej pasji czegoś przy czym moglibyśmy spalać się jednocześnie tyle że na dzień dzisiejszy nie mam poijęcia co to może być:dull:

No to pozwólcie że się do Was dołącze :-(, my razem lubimy przestawiać meble ale to nie hobby na codzień. A jak będziemy dziadkami z reumatyzmem i bez siły to mebli nie ruszymy i co wtedy ( jak w ogóle jeszcze będziemy ze sobą :sorry:)

Czarna :no::no:, które to już takie zdarzenie tam u Ciebie, aż strach :szok:.

Ania 2 niestety:no::no::no::no: wcześniej była sąsiadka(trochę dalsza) a teraz ON
mieszkają kilka domów odemnie aż strach pomyśleć:no::no: wierzyć mi się w to nie chce wogóle :szok::hmm::hmm: wczoraj było słychać krzyki jak Ona go znalazła..... Boże jak Ona biedna krzyczała:-:)-:)-( a ich córeczka chodziła dziś i pytała :gdzie Tatuś???bo ona chce do tatusia??!!!"":-:)-(

kur... jakie to życie jest nie sprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochani nadrobilam troche waszych postow ale nie mam weny do pisania,jesy mi tak bardzo smutno bo moja mama wlasnie wyjechala:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Wogole mam jeden wielki metlik w glowie,mam ochote gdzies wyjsc isc jak najdalej od tej codziennosci i monotoni ktora coraz bardziej sie poglebia.............oczywiscie z dzieckiem bo tylko ona jest moim najwiekszym skarbem swiata:happy::-)Powiem wam ze nie jest tak jakbym chciala zeby bylo.:no:ale juz nie mam sensu nawet tu pisac dzisiaj.Musze sie przespac z tym wszystkim i jutro na nowo spojrzec na codziennosc zycia.....

Cześć dziewczęta. Mąż na tyle już doszedł do siebie że też dziś się pożegnaliśmy i pojechał do pracy:-(
Agatka i Ola.K wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
A ja czyszczę dysk bo mam coś mało miejsca:-DI muszę obrać miskę jabłek na przetwory- będę je wkładać w słoiki i w zimę będzie jabłecznik:-pNo i jeszcze usypiam dzieciaczki żeby ciut posiedzieć w spokoju;-)

Ewcia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
kwiaty030.gif

Ewcia - to Ty masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego!!! :tak:
Pewnie, że się stęskniłam ;-)

Iwonka - mam nadzieję, że jutro będziesz mieć lepszy humor i że nowy dzień rzuci Ci nowe światło na pewne sprawy. Trzymaj się!

Czarna - straszne... :no:

ania138, cloe - możemy sobie ręce podać... kiedyś mieliśmy z mężem wiele wspólnych pasji, teraz się to rozmyło. Mąż za dużo ma pracy, a jak już ma chwilkę wolnego to i tak niewiele możemy zrobić, bo jest małe dziecko...

reklama
Do góry