reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka próbowałam ją pobrać ale mi się nie udaję:no::no:
jak masz to prześlij mi;-)
Jusia 3mam kciuki mocno żebyście z Mamą wszystko sobie wyjaśniły i żeby było dobrze:tak::tak::tak:

reklama
Boże dopiero 4 strony,jeszcze 5 musze nadropbić,,ale od razu odpisuje,,bo potem będzie na maksa dłuuuugiiiiiiii post...
Wogole to powiem,ze ja tlyko je oblatuje,,bo czytac nei chce mi sie naprawde,,,

Fajnie że sama ze sobą piszę:-):-)

Dziewczyny mam prośbę do Was
możecie podać mi adresy stron gdzie są napisy na blogi????
Bardzo proszę
Czarna ja ci podam mam ich toneee:
Alfabetten Plaatjes Animaties Alfabet Upload Lenen [Animaatjes.nl]
All-Yours.net: Glitter Text
Animated Alphabets - Page 6
www.cooltext.pl
www.geocities.com.pl
IconBAZAAR
Yahoo! GeoCities: Get a free web site with easy-to-use site building tools
mam jeszcze troszkee,,,jabyc o wall

Dzień dobry!

Nie jestem w stanie przeczytać tego co naklikałyście przez ostatnie dni :zawstydzona/y: tyle tego jest :szok: teraz postaram się już być na bierząco :tak:

Dziś rano mój mąż pojechał :-( jestem taka przybita :-:)-:)-(Smutno mi bardzo.... spotkamy się dopiero w grudniu :-:)-:)-(załamać się można :-(
Zmykam, nie smucę Wam :no: Muszę przetrawić to wszystko i poukładać sobie w głowie na nowo.
Miłej niedzieli życzę.
Nie smuć sie kochana,mój M też zaraz wyjedzie,to będziemy się wspierać nawzajem...dobrze,ze skype jest i rozmawiacie i macie siebie chociaż troskze,,tlyko smutne ze on na tak długoooo,,,przytulam i cąłujemy...

Rety :-D:-D:-D to nie ja jestem w ciąży :-D:-D:-D:-D ale się zdziwiłam jak to przeczytałam ;-) a może ja o czymś nie wiem....... ;-):tak::-D to pewnie pytanko do Cloe :tak:
zę.
hahah ale ja byłam w sozku,chciałam cie sewa ochrzaniać ze nie powiedziałąś nam oc iaży,hahah,,,,ale wiedizalam o co biegaaa:tak:;-):-D:-D
:tak:
Zmykam się umyc i do łóżeczka. ;-) Kupiłam sobie balsam p.rozstępom do biustu muszę go wypróbowac. Ciekawe czy mi to coś da:confused: Zyczę miłej nocki!:-D
ja tez mam tych balsamow na tony,,moja mama mi kupila,a ja tydzine postosuje i potem zapominam i wogole mam to w du......nie jestem kurde sumienna i szkoa,,moz emoje cialo by lepiej wygladało,,,:tak::zawstydzona/y:

No to ja znowu wam bede zawracała głowe moimi problemami z mamą :zawstydzona/y:niedawno dzwoniła i powiedziała ze chce porozmawiac o naszych nieporozumieniach i ze przyjedzie do mnie i razem pojdziemy do parku z Julia :tak:Moze po tej rozmowie bedzie lepiej miedzy nami a moze i jeszcze gorzej oby nie :no:Tak umowiłam sie z nia na 16 trzymajcie za mnie kciuki ;-)Juz wam nie smęce :tak:
Jusia no to super,życvze udanej miłej wyprawy i poprawy stosunkow,,w końcu to mama..buziakii

czarna,iwonka ale te książeta nasze sa do bani,,no bo czym winne jest dziecko,,przeciez to jemu sie daje chrzest a nie rodzicom.....a zawsze problemy robią-zawsze!!!!!
U nas to nawe na chrzesnych mają jakieś alee....jakby ich byłą wina,,a to oni będa mieli grzech i tyle,,a nie dzieci..zo z abeznadzieja...

A Ewcia pewnie "Wita"z Mężem:-):-)
ale ciekawe w jaki sposób czy całuśnie czy patelnią po głowie za tą kłutnie;-)
No i znowu nie wiem co napisać:sorry2::confused::rofl2:
taaa witałam się aż trzy dni,hehehehehe:-D:-Dale sie uśmiaąłmz tej patelni:tak::tak::tak:,,no nie był buziaczke,tulonkoo,,o sprawie nie ma słowa i good narazie am tak być dobrze is pokojnie...

Ewcia- i jak tam?? Czytałam na blogu, że M wrócił... jak tam Wasze sprawy... o ile wolno zapytać i chcesz nam opowiedzieć.. choćby ogólnie...
nie ma co opowiadac,bo jeszcze temtau tego nie ruszyłam,,ale porusze,bo trzeba to wyjaśnić raz na zawsze,a nie to we mnie siediz i tkwi,,narazie jest super,tulonko,cąłowanko,,,staranka(ale dzisiaj sie skonczyly,bo @@@@ wredna przylazła0)...ale trudno,,i tak nic by z tego nei wyslzooo...
Ciesze sie ze mała już biega,a tatuś zachwycony powrócił...

A Ewcia do nas nie zagląda... nie wychodzi z łóża???;-):-Dczy wojna na całego???:-)

O rany ale napisałąm , czy ktos to przeczyta???:-)
nie no co ty,,tyle aż nie lezymy,hehhe i bic sioe tez nie bijemyyy

czarna super suknia,ale fajowo amsz...i iwonka też,,wesele,,tzn ta suknia itp
kasiulla fajne foteczki....niunka ślicznas...

Ja mam dzisiaj ładny dzioneczek...słonko,ciepło..tylko troszke wieje..ale super jest...

reklama
Witam poobiadku! Teraz siedzę przy kawusi i zbieram się do sprzątania.
Jeśli chodzi o skorpionki w łóżku... to się wszystko zgadza! :happy2:
Jusia trzymam kciuki, żeby się z mamą poukładało! I smęc ile chcesz!!
Jeżeli chodzi o chrzciny dzieciaków to my mieliśmy wszystko razem. Byliśmy już po cywilnym jak nam się Adrian urodził i jak przyszło do chrztu to od razu wzięliśmy ślub. Powiem wam,że ja do tego nie dążyłam ale M bardzo zależało żeby był. A teściowa jest bardzo religijna i jak usłyszała że ślub będziemy brac to się postawiła i imrezę zrobiła nam. Gości nie było dużo bo tylko 15 osób.
Ewcia dobrze że czas z mężem miło spędzacie i nie kłócicie się!:tak:
Dzisiaj przyjechała na śląsk moja szwagierka z moim małym chrześniakiem! Strasznie się za nimi stęskniłam. Muszę się do nich wybrac, bo nie długo to Natanka nie poznam!:sorry2: Albo on mnie...:sorry2:

Do góry