reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gorączka wieczorem była 39,2 i żadnych innych objawów, przez cały dzień normalnie się bawił tylko wieczorem był trochę osowiały - dlatego podejrzewam trzydniówkę. Dałam mu czopek z paracetamolem, zobaczymy jak będzie rano...

reklama
Witam serdecznie!:-D Nareszcie sie odrobiłam i mogę sobie popisac, poczytac. Byliśmy dziś na obiedzie u moich rodziców. Dzieciaki trochę zmierzłe bo cały dzień taka duchota, że się wytrzymac nie dało. Jak mieliśmy jechac do domu to zaczęło lac i pojechaliśmy o godzinkę póżniej. trzeba było zrobic kolację i szybko ich wysłac do łóżek. Oczywiście syno miał dziś dzień niejedzenia. :-( Na szczęście zasnęli bez marudzenia. :happy: Jutro rano wstajemy przed 6 i jak sobie pomyślę to:baffled:. Jadę rano z Adriankiem do laryngologa. Jak badania będą ok to we wtorek będzie zbieg. Mały będzie miał wycinany migdałek a ja mam już serce w gardle:hmm: Strasznie się boję. Mąż z nim będzie bo moja Madzia jeszcze na cycu i do tego ostatnio z nikim nie chce byc. Nawet z tatą:eek:

Witam!

Wpadłam się przywitać!
Podczytuję co u Was, aby potem nie mieć za dużych zaległości ;-):tak:

Leika buziaki dla Małego :tak::tak::tak: Bidulek.... Trzymam kciuki, aby choroba przeszła szybko :tak:

Ewcia i jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że dogadasz się z mężem. Ależ on ma paskudny charakter:-( współczuję Ci. Trzymaj się kochana :tak:

Novaczka ale cuda robisz z tymi koralikami..... podoba mi się to bardzo :tak::tak:

Witam też nowe mamusie :tak::tak: Sikoreczkę i Elisabeth.... też słomianą wdowę ;-):-D:tak:

Cloe odpoczywaj i oszczędzaj się :tak:

Nie wiem co komu miałam odpisać..... wybaczcie :zawstydzona/y: ale sporo miałam do nadrobienia.....

A u mnie już minął jeden tydz. obecności męża, jeszcze mamy tydz. :tak: ale jak znam życie to szybko minie i potem będzie wielki smutek :-:)-:)-( Na razie staram się o tym nie myśleć, ale już mi smutno na samą myśl :-:)-(Zmykam teraz. Życzę spokojnej nocki :tak:

Pojawie sie niebawem :tak: Dobranoc!

Sikoreczko... będzie dobrze... zobaczysz... pomyśl, ze później nie będzie tak łapał infekcji... czesto dzieciom to pomaga... ja wiem, ze i tak będziesz się martwić... bądź dzielna... trzymamy kciuki..

Dziękuje bardzo! Chyba się uspokoję jak będzie po wszystkim! Leika zdrówka dla synka! Chyba muszę pomału zmykac bo jutro nie wstanę. A jakoś nie mogę dzieciaków zsynchronizowac żeby się w dzień przespac. :-D Dobrej nocki dla wszystkich i buziaki dla maluchów !

No i wkleiłam ale zdjęcie wyszło mi zamazane:baffled: Niestety jak proboję wkleić większe to przekraczam magiczne 24 mb i wtedy nic się nie wkleja No i straciłam suwaczek Julki. Teraz to musze naprawić

Cloe to sprobuj inne zdjecie.Np z innego zdjecia wytnij jej sam portret i wstaw Ja te zrobilam tez z tym zdjeciem Vanesski.A programem Microsoft Office picture Manager .Kliknij praawym przyciskiem na zdjecie z ktorego chcesz wyciac sama postac Julki i tam masz OTWORZ ZA POMOCA i wybierasz wlasnie MOPM i na gorze masz edytuj obrazy i tam przytnij obraz .

reklama
Iwonka dzięki za podpowiedz sproboje ale dopiero jutro mój komp chodzi jak flaki z olejem i już nie mam do niego siły Na dzi starczy mi tych komputerowych atrakcji.

Do góry