Gorączka wieczorem była 39,2 i żadnych innych objawów, przez cały dzień normalnie się bawił tylko wieczorem był trochę osowiały - dlatego podejrzewam trzydniówkę. Dałam mu czopek z paracetamolem, zobaczymy jak będzie rano...
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam serdecznie! Nareszcie sie odrobiłam i mogę sobie popisac, poczytac. Byliśmy dziś na obiedzie u moich rodziców. Dzieciaki trochę zmierzłe bo cały dzień taka duchota, że się wytrzymac nie dało. Jak mieliśmy jechac do domu to zaczęło lac i pojechaliśmy o godzinkę póżniej. trzeba było zrobic kolację i szybko ich wysłac do łóżek. Oczywiście syno miał dziś dzień niejedzenia. :-( Na szczęście zasnęli bez marudzenia. Jutro rano wstajemy przed 6 i jak sobie pomyślę to. Jadę rano z Adriankiem do laryngologa. Jak badania będą ok to we wtorek będzie zbieg. Mały będzie miał wycinany migdałek a ja mam już serce w gardle Strasznie się boję. Mąż z nim będzie bo moja Madzia jeszcze na cycu i do tego ostatnio z nikim nie chce byc. Nawet z tatą
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Elisabeth Dobranoc:-)
Jusia oczywiscie gratulacje dla coreczkiNaprawde dzielna dziewczynka z niej:-)
Jusia oczywiscie gratulacje dla coreczkiNaprawde dzielna dziewczynka z niej:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sikoreczka oj bidulek ale jak mus to mus i wszystko bedzie dobrze:-)
sewa
mamuśka ;-)
Witam!
Wpadłam się przywitać!
Podczytuję co u Was, aby potem nie mieć za dużych zaległości ;-)
Leika buziaki dla Małego Bidulek.... Trzymam kciuki, aby choroba przeszła szybko
Ewcia i jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że dogadasz się z mężem. Ależ on ma paskudny charakter:-( współczuję Ci. Trzymaj się kochana
Novaczka ale cuda robisz z tymi koralikami..... podoba mi się to bardzo
Witam też nowe mamusie Sikoreczkę i Elisabeth.... też słomianą wdowę ;-)
Cloe odpoczywaj i oszczędzaj się
Nie wiem co komu miałam odpisać..... wybaczcie ale sporo miałam do nadrobienia.....
A u mnie już minął jeden tydz. obecności męża, jeszcze mamy tydz. ale jak znam życie to szybko minie i potem będzie wielki smutek :---( Na razie staram się o tym nie myśleć, ale już mi smutno na samą myśl :--(Zmykam teraz. Życzę spokojnej nocki
Pojawie sie niebawem Dobranoc!
Wpadłam się przywitać!
Podczytuję co u Was, aby potem nie mieć za dużych zaległości ;-)
Leika buziaki dla Małego Bidulek.... Trzymam kciuki, aby choroba przeszła szybko
Ewcia i jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że dogadasz się z mężem. Ależ on ma paskudny charakter:-( współczuję Ci. Trzymaj się kochana
Novaczka ale cuda robisz z tymi koralikami..... podoba mi się to bardzo
Witam też nowe mamusie Sikoreczkę i Elisabeth.... też słomianą wdowę ;-)
Cloe odpoczywaj i oszczędzaj się
Nie wiem co komu miałam odpisać..... wybaczcie ale sporo miałam do nadrobienia.....
A u mnie już minął jeden tydz. obecności męża, jeszcze mamy tydz. ale jak znam życie to szybko minie i potem będzie wielki smutek :---( Na razie staram się o tym nie myśleć, ale już mi smutno na samą myśl :--(Zmykam teraz. Życzę spokojnej nocki
Pojawie sie niebawem Dobranoc!
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dziękuje bardzo! Chyba się uspokoję jak będzie po wszystkim! Leika zdrówka dla synka! Chyba muszę pomału zmykac bo jutro nie wstanę. A jakoś nie mogę dzieciaków zsynchronizowac żeby się w dzień przespac. Dobrej nocki dla wszystkich i buziaki dla maluchów !
dawna cloe
Mamy lutowe'08
No i wkleiłam ale zdjęcie wyszło mi zamazane Niestety jak proboję wkleić większe to przekraczam magiczne 24 mb i wtedy nic się nie wkleja No i straciłam suwaczek Julki. Teraz to musze naprawić
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Cloe to sprobuj inne zdjecie.Np z innego zdjecia wytnij jej sam portret i wstaw Ja te zrobilam tez z tym zdjeciem Vanesski.A programem Microsoft Office picture Manager .Kliknij praawym przyciskiem na zdjecie z ktorego chcesz wyciac sama postac Julki i tam masz OTWORZ ZA POMOCA i wybierasz wlasnie MOPM i na gorze masz edytuj obrazy i tam przytnij obraz .
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Iwonka dzięki za podpowiedz sproboje ale dopiero jutro mój komp chodzi jak flaki z olejem i już nie mam do niego siły Na dzi starczy mi tych komputerowych atrakcji.
Podziel się: