reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i jak zwykle jestem tylko na troszkę, żeby się z Wami przywitać... no i powiedzieć, że na razie w ciąży nie jestem.
Iwonka, no to mamy razem kolejny cykl starań :tak:
Leika, dużo zdrówka dla maluszka!

Witam nową mamusię!

Pozdrowionka dla wszystkich.

Witam. Spałam dziś z dziećmi do 8.30:szok::szok::szok:. Mój M przyszedł z rehabilitacji, a my jeszcze w piżamkach. No i na biegu musiałam wyszykować Natalkę bo między 9-10 miała ustaloną wizyte u alergologa. Już pojechali a Kuba poszedł znowu spać:szok: więc mam chwilkę żeby poklikać.

Jusia ja dziś robię to danie meksykańskie;-) już zrobiłam męzowi liste zakupów:-)

Sikoreczka wszystko bedzie ok:tak::tak:

Leika oj biedny Natanielek:no:. Jak wrócisz od lekarza to daj znać co jest małemu. Mam nadzieję, ze to nic poważnego. Trzymaj się kochana i wycałuj Natka od nas:tak:

Cześć dziewczyny:-) U nas względny spokój Julcia wyjątkowo dużo je. Na śniadanie zjadła kromkę z nutellą a teraz zajada drugi kawałek placka:szok: Niech je :tak:mam tylko nadzieje że zaraz nie poznajduję kawałków ciasta porozrzucanych po całym domu:crazy:Ciekawe co u Ewci co tym razem jej mąż wymyślił
Wczoraj wkleiłam podobny brylok jakimaIwonka a dziś się stracił:crazy: ciekawe co zrobiłam źle:baffled:
Leika oby z Natkiem było wszystko dobrze.
Iwona z 28 co to zaprzepis Pewnie wątku kulinarnym jest musze tam zajrzeć może tez coś zrobię podobnego:tak:

Witam i mam nadzieje ze bedzie wam to danie smakowało
Dzisiaj byłam po wynik moczu od małej i cos tam wyszło Normalnie to juz wszystkiego mi sie odechciało.Lekarz jest dopiero popołudniu wiec nic sie nie dowiedziałam Pojde do niego jak mała wstanie po drzemce Mam tylko nadzieje ze nie bedzie padac a na to sie nie zapowiada bo niebo jest strasznie zachmurzone

Wiecie co się właśnie stało? Maksa niania poszła sobie umyć ręce i JAK ZWYKLE zostawiła otwarte drzwi tarasowe ("pani Olu, MNIE on nigdy nie ucieka") a tymczasem Maksio wziął swoje autko, wyszedł, i był już w drodze w stronę ruchliwej ulicy.
Boże mam ochotę urwać jej głowę!!! Jeżeli jeszcze raz tak zrobi to ją wywalę w ciągu sekundy. Ile razy można powtarzać, że NIE WOLNO tak robić. K...a mać! :wściekła/y::no::angry:

DawnaCloe ten przepis dała Jusia tutaj na " mamach siedzących...." na stronie 2704 dziś go wypróbuje:tak:

Jusia ale co wyszło jakaś bakteria??

Wiecie co się właśnie stało? Maksa niania poszła sobie umyć ręce i JAK ZWYKLE zostawiła otwarte drzwi tarasowe ("pani Olu, MNIE on nigdy nie ucieka") a tymczasem Maksio wziął swoje autko, wyszedł, i był już w drodze w stronę ruchliwej ulicy.
Boże mam ochotę urwać jej głowę!!! Jeżeli jeszcze raz tak zrobi to ją wywalę w ciągu sekundy. Ile razy można powtarzać, że NIE WOLNO tak robić. K...a mać! :wściekła/y::no::angry:

:szok::szok::szok: jak można być tak nieodpowiedzialnym:szok::szok:. Porozmawiaj z nią przecież nigdy nie wiadomo co strzeli dziecku do głowy

Jusia, a co u Was wyszło? Maks już kilka razy miał bakterie coli i obawiam się, że będzie musiał mieć cystografię :-( Ja miałam w dzieciństwie wadę ukł. moczowego (zoperowaną gdy miałam 9 lat) i boję się, czy on też nie ma :-:)baffled:

Iwona, dokładnie pogadam z nią kolejny raz... ale już ostatni.

reklama
Witam:-)
Leika oby to byla trzydniowka a nie nic powazniejszego:tak::-)Czekamy na wiesci:tak:
OlaK no trudno ale o Majowki 2008 mam nadziejej ze razem po walczymy:tak::-)A niania nie odpowiedzialna tak jak i moj ktopremu ciagle powtarzam zeby zamykal furtke od ogrodka przy naszym domu a on zostawia otwarta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:
Jusia trzymam kciuki napewno bedzie ok:tak:A przepis jesli mozesz wklej w odpowiedni watek,juzpisalam wczesniej ale chyba nie doczytalas bo jak widac jest zainteresowanie twoim przepisem.

Do góry