reklama
Witam i jak zwykle jestem tylko na troszkę, żeby się z Wami przywitać... no i powiedzieć, że na razie w ciąży nie jestem.
Iwonka, no to mamy razem kolejny cykl starań
Leika, dużo zdrówka dla maluszka!
Witam nową mamusię!
Pozdrowionka dla wszystkich.
Iwonka, no to mamy razem kolejny cykl starań
Leika, dużo zdrówka dla maluszka!
Witam nową mamusię!
Pozdrowionka dla wszystkich.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam. Spałam dziś z dziećmi do 8.30. Mój M przyszedł z rehabilitacji, a my jeszcze w piżamkach. No i na biegu musiałam wyszykować Natalkę bo między 9-10 miała ustaloną wizyte u alergologa. Już pojechali a Kuba poszedł znowu spać więc mam chwilkę żeby poklikać.
Jusia ja dziś robię to danie meksykańskie;-) już zrobiłam męzowi liste zakupów:-)
Sikoreczka wszystko bedzie ok
Leika oj biedny Natanielek. Jak wrócisz od lekarza to daj znać co jest małemu. Mam nadzieję, ze to nic poważnego. Trzymaj się kochana i wycałuj Natka od nas
Jusia ja dziś robię to danie meksykańskie;-) już zrobiłam męzowi liste zakupów:-)
Sikoreczka wszystko bedzie ok
Leika oj biedny Natanielek. Jak wrócisz od lekarza to daj znać co jest małemu. Mam nadzieję, ze to nic poważnego. Trzymaj się kochana i wycałuj Natka od nas
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześć dziewczyny:-) U nas względny spokój Julcia wyjątkowo dużo je. Na śniadanie zjadła kromkę z nutellą a teraz zajada drugi kawałek placka Niech je mam tylko nadzieje że zaraz nie poznajduję kawałków ciasta porozrzucanych po całym domuCiekawe co u Ewci co tym razem jej mąż wymyślił
Wczoraj wkleiłam podobny brylok jakimaIwonka a dziś się stracił ciekawe co zrobiłam źle
Leika oby z Natkiem było wszystko dobrze.
Iwona z 28 co to zaprzepis Pewnie wątku kulinarnym jest musze tam zajrzeć może tez coś zrobię podobnego
Wczoraj wkleiłam podobny brylok jakimaIwonka a dziś się stracił ciekawe co zrobiłam źle
Leika oby z Natkiem było wszystko dobrze.
Iwona z 28 co to zaprzepis Pewnie wątku kulinarnym jest musze tam zajrzeć może tez coś zrobię podobnego
Jusia22
Fanka BB :)
Witam i mam nadzieje ze bedzie wam to danie smakowało
Dzisiaj byłam po wynik moczu od małej i cos tam wyszło Normalnie to juz wszystkiego mi sie odechciało.Lekarz jest dopiero popołudniu wiec nic sie nie dowiedziałam Pojde do niego jak mała wstanie po drzemce Mam tylko nadzieje ze nie bedzie padac a na to sie nie zapowiada bo niebo jest strasznie zachmurzone
Dzisiaj byłam po wynik moczu od małej i cos tam wyszło Normalnie to juz wszystkiego mi sie odechciało.Lekarz jest dopiero popołudniu wiec nic sie nie dowiedziałam Pojde do niego jak mała wstanie po drzemce Mam tylko nadzieje ze nie bedzie padac a na to sie nie zapowiada bo niebo jest strasznie zachmurzone
Wiecie co się właśnie stało? Maksa niania poszła sobie umyć ręce i JAK ZWYKLE zostawiła otwarte drzwi tarasowe ("pani Olu, MNIE on nigdy nie ucieka") a tymczasem Maksio wziął swoje autko, wyszedł, i był już w drodze w stronę ruchliwej ulicy.
Boże mam ochotę urwać jej głowę!!! Jeżeli jeszcze raz tak zrobi to ją wywalę w ciągu sekundy. Ile razy można powtarzać, że NIE WOLNO tak robić. K...a mać!
Boże mam ochotę urwać jej głowę!!! Jeżeli jeszcze raz tak zrobi to ją wywalę w ciągu sekundy. Ile razy można powtarzać, że NIE WOLNO tak robić. K...a mać!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Wiecie co się właśnie stało? Maksa niania poszła sobie umyć ręce i JAK ZWYKLE zostawiła otwarte drzwi tarasowe ("pani Olu, MNIE on nigdy nie ucieka") a tymczasem Maksio wziął swoje autko, wyszedł, i był już w drodze w stronę ruchliwej ulicy.
jak można być tak nieodpowiedzialnym. Porozmawiaj z nią przecież nigdy nie wiadomo co strzeli dziecku do głowy
Jusia, a co u Was wyszło? Maks już kilka razy miał bakterie coli i obawiam się, że będzie musiał mieć cystografię :-( Ja miałam w dzieciństwie wadę ukł. moczowego (zoperowaną gdy miałam 9 lat) i boję się, czy on też nie ma :-baffled:
Iwona, dokładnie pogadam z nią kolejny raz... ale już ostatni.
Iwona, dokładnie pogadam z nią kolejny raz... ale już ostatni.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)
Leika oby to byla trzydniowka a nie nic powazniejszego:-)Czekamy na wiesci
OlaK no trudno ale o Majowki 2008 mam nadziejej ze razem po walczymy:-)A niania nie odpowiedzialna tak jak i moj ktopremu ciagle powtarzam zeby zamykal furtke od ogrodka przy naszym domu a on zostawia otwarta
Jusia trzymam kciuki napewno bedzie okA przepis jesli mozesz wklej w odpowiedni watek,juzpisalam wczesniej ale chyba nie doczytalas bo jak widac jest zainteresowanie twoim przepisem.
Leika oby to byla trzydniowka a nie nic powazniejszego:-)Czekamy na wiesci
OlaK no trudno ale o Majowki 2008 mam nadziejej ze razem po walczymy:-)A niania nie odpowiedzialna tak jak i moj ktopremu ciagle powtarzam zeby zamykal furtke od ogrodka przy naszym domu a on zostawia otwarta
Jusia trzymam kciuki napewno bedzie okA przepis jesli mozesz wklej w odpowiedni watek,juzpisalam wczesniej ale chyba nie doczytalas bo jak widac jest zainteresowanie twoim przepisem.
Podziel się: