reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:tak:Witam jak wczesniej pisałam to Julia zaczęła wołac ze chce siku Ale dzisiaj był przełomowy dla nas moment bo pojechalismy na zakupy do hipermarketu i nie załozyłam małej pampersa ( bo nie chciała ) no i w trakcie chodzenia po sklepie JUlia pociąnęła mnie za spodnie i powiedziała mama si i pokazała w stone wyjścia :tak::tak::szok:No to jednym słowem mamy juz spokój z przewijaniem małej no i ona juz lepiej sie czuje jak nie ma pampersa wiec jestem szcześliwa ze mam taka córeczke naprawde moge byc z niej dumna :-):-):-)Pozdrawiam papa

reklama
Witaj Elisabeth:-)
Ja uciekam zaraz spać bo coś mnie główka boli ale chyba jeszcze skoczę do kuchni coś zjeść bo strasznie głodna się zrobiłam :-Da tak wogóle to się muszę za siebie wziąść bo znów sobie pofolgowałam za bardzo:happy2:ja tak siedzę i nie wiem co robić:-(smutno mi trochę bo się ostatnio do męża przyzwyczaiłam że razem jesteśmy a tu znów rozłąka ale za kilka dni się wciągnę znów w ten rytm słomianej wdowy a jeszcze jak przyjdzie wrzesień i córa pójdzie do zerówki to wogóle nie będę o tym myśleć bo będę z nią siedzieć nad nauką:tak:no kochane to ja zmykam dobrej nocki

O rany! U Was tu na prawdę się dużo dzieje!

Aniab190 zdjęcia super i w ogóle zazdroszczę morza... plaża, faje tojst to co tygryski lubią najbardziej:tak::-D

Jusia22 gratuluję tak zdolnej córeczki... BRAWO!!! niecałe 2 latka i malutka woła że chce siusiu... dzielna ta Twoja Julia!!!:-)

No i ja siedze teraz przy kompie i troche postanowiłam piklikac z wami M patrzy na telewizor mała spi wiec mam troche czasu ;-)No i jeszcze robie danie meksykanskie normalnie pychota :-)
Również witam nową mamusie :tak:
Mam dobry humorek no prawie dobry gdyby mnie brzuch nie bolał to byłoby juz całkiem super.Po odstawieniu tabletek anty to nie wiem co sie ze mna dzieje boli mnie podbrzusze mam jakies dziwne upławy czy cos w tym rodzaju moze któras z was cos podobnego miała :-(a jutro ide sie zapisac do gina bo sama nie wiem o co chodzi :no:

Witajcie..
Rodzice pojechali, a ja położyłam dziecię spać i mam wieczór dla siebie...:-) Sącze sobie winko i czekam na telefon od mężula. Pogoda też u nas się popsuła i całe popołudnie pada, więc moje plany z wyciągnięciem rodzinki do parku legły w gruzach.:confused2: A miał być jakiś koncert i łudziłam sie, ze spotkam jakiś znajomych, ale oczywiście nic się nie odbyło...:no:

Dziękuję za miłe słowa w kwestii spodni...:-):-):-) Wbrew pozorom to wcale nie takie trudne, choć czasochłonne, spędziłam nad tym 2 dni oczywiście z przerwami, bo przecież muszę żyć normalnie...;-)a cierpliwosci mi nigdy nie brakowalo do takich pierdółek, więc sobie dziergałam...

Aniab- tą latarnią z Niechorza to mnie zaszczułaś całkiem...:cool::cool: już to pisałam pewnie nie jeden raz, ale Martynię mam jako pamiątkę z wakacji w Niechorzu, więc sentyment mam ogromny:tak:Bardzo chciałabym czmychnąć nad morze, ale finanse ograniczają póki nie pracuję... na dodatek nie wiem czy nie będziemy się starali o wykup mieszkania póki ceny i warunki przyzwoite... i tu trzeba bedzie wyciągnąć je spod ziemi... mam nadzieję, ze wreszcie skapnie ten ZAiKS, co to przez lata odłogiem leżał, a teraz się ruszył... No i basenik też macie niezły...:-D:tak: A na tym ostatnim zdjęciu, to która z Was jest panną młodą?;-);-);-) Oczywiście wiem... kreacje świetne, choć dekold młodej... tak przed nocą poślubną...;-);-) to powiem Ci...;-);-);-)

Elisabeth- witaj wśród nas...:-)

Iwona.c28- ja też lubię, kiedy dziecię ma czas wypełniony różnymi atrakcjami i jest zadowolone.:rofl2: Fajnie, ze się udał weekend... wieś to zawsze coś ciekawego, bo tam się żyje przecież całkiem inaczej niż w mieście.. no i dużo nowości dla dzieci..

Ewcia- i jak tam????

Jusia- gratuluję samodzielności córci... rzeczywiście masz spokój z pampersami...:-):-) A co do tabletek, to nie wiem co to może być... ja jak odstawiłam, to zgubiłam miesiączkę na 3 m-ce... oczywiście bez lekarza się nie obyło. Ja myślę, że po odstawieniu piguł organizm musi dojść do siebie i przyzwyczaić się na nowo do pracy... to jednak jest chemia... jakby nie patrzeć... idź koniecznie do lekarza, niech zrobi cytologię i inne badania... nawet jeśli uzna, ze to całkiem fizjologiczna reakcja, to będziesz spokojniejsza...

danie meksykanskie normalnie pychota :-)

To może podrzucisz przepisik??? Wiem , jestem nowa a już coś chcę:-):tak::-D, ale lubię różności w kuchni, a teraz jestem bez męża więc moge poeksperymentować a potem może go miło zaskoczę, hm?
No a wizyty u ginków nigdy nie należały do przyjemności, bądź dzielna!

Novaczka blog Martynki super,a te koraliki... arcydzieło... skąd bierzesz na to czas? też lubiłam takie ręczne robótki, ale wypadłam z formy, no i teraz doskwiera mi brak czasu na wszystko, no może poza pisaniem na BB, he he!!!;-)

reklama
Do góry