reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ola ja zawsze mówiłam że jak najszybciej chce dzieci żeby potem zająć się pracą
moja kuzynka ma 30 lat i ma dopiero pierwsze dziecko-mnie to przeraża-nie wiem czemu ale nie chciałabym tak pózno pierwszego dziecka-przepraszam jeśli ktoś się poczuł urażony.....

a w ogóle to się śmieję ze z Dawidem będę na dyskoteki chodzić....
no co on będzie mieć 15 lat a ja 34:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie...
A to się porobiło:
Ewcia pokłócona,:angry: Iwonka za@,:-( Czarna i Pycha wkur...,:wściekła/y: Cloe obciążona...:baffled: a ja... no cóż.. też nie różowo, ale z powodu kompa...:confused::baffled::szok:
zgłupiał mi i tyle... Nie chce działać żadna przeglądarka, która chodzi na "Explorerze". Dobrze, ze kiedyś zamontowałam Mozillę, to teraz mam okno na świat... Połączenie z netem, jak widać jest, ale ani Maxton, ani Avant ani Opera nie działają, nie wspominając o Explorerze... Na dodatek nie chcą się otwierać komunikatory... Nie wiem o co chodzi...
:confused::confused::confused: Szkoda, że nie ma mężula, bo razem może coś byśmy wykombinowali??? Ale najważniejsze, ze w ogóle mogę otworzyć... :-)

Czarna, ja się nie gniewam, ale ja baaaardzo późno miałam Martynię, bo jak mialam 35 to zaszłam w ciążę. Ale ja swojego T. poznałam późno... i wiesz co... jestem bardzo szczęśliwa, że to on jest jej tatą, a nie ktoś inny...:tak: Ale oczywiście każdy ma swoje plany... Ty już masz faceta, to jest inaczej... Chcę Ci tylko powiedzieć, że dziecko po 30-tce to też nie najgłupsza rzecz... Znam przypadki (nawet kilka), kiedy kobiety decydowały się na dziecko, jak już najstarsze miały swoje... śmiałam się, ze mama z córką spotykały sie na porodówce... To są już oczywiście dojrzałe panie, ale tak mówiły, ze chciały przeżyć to jeszcze raz... oczywiście taki manewr trzeba zacząć wcześnie, zeby był potem czas,;-):tak: a nie tak jak ja...:sorry2:

Iwonka, przykro mi z powodu @, ale ja tak niestety przypuszczałam,:-( choć bociana podesłałam, ale trzymaj go, może uda sie następnym razem..??? W końcu starania też są miłe... prawda??;-):-D

Ewcia, ja tego nie rozumiem. Na ogół faceci emigrują właśnie dlatego, by zapewnić rodzinie godne warunki życia, bo w kraju mało się zarabia... a Twój zarabia tak tylko dla siebie??? Przepraszam, ale dla mnie to chore jest...:eek: Wiesz, ja początkowo myślałam, ze jemu chodzi o to, ze Ty nie jesteś potulną myszką, która grzecznie siedzi w domku jak tatuś wyemigrował, tylko biegasz tu i tam, na dodatek czasem przydarza sie jakieś piwko... Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, wręcz przeciwnie- uważam, ze jak kobieta zostaje matką, to wcale nie przestaje być człowiekiem, tylko nadal ma swoje potrzeby, a jedną z nich jest potrzeba rozrywki i odreagowania... ale faceci wolą mieć swoje kobiety "pod kontrolą" czyli grzecznie siedzące w domu i zajmujące się dzieckiem... na ogół nie znoszą kiedy ich kobieta jest towarzyska bez nich i bez nich świetnie się bawi... Ale teraz sobie myślę, ze tu zaczyna się o kasę rozbijać... a moze jedno i drugie... Strasznie Ci współczuję takiej sytuacji, bo to nie wiadomo co myśleć o tym... Dzielna dziewczyna jesteś, ze na dodatek myślisz o jeszcze jednym dzidziusiu wiedząc jak jest... No i radzisz sobie nieźle, a nawet rzekłabym świetnie- za taką kasę jaką masz... i ogólnie...

Pycha, baw się dobrze i nie przejmuj się za bardzo tym co tutaj zostawiasz... Jedź, odpocznij, a jak wrócisz to sie dopiero będziesz martwić, jeśli coś będzie nie tak...

Pozdrawiam i spadam...nic juz wiecej nie piszę, bo chyba i tak limit wyczerpałam...;-) Dobranoc...

Witam z rana

Ewcia ja podziwiam cie jak ty zyjesz za 390zl?!moze podpowiesz mi jak to zrobic zeby tak malo kasy poszlo na wszystko? u mnie 390zl to najczesciej nawet rachunkow nie pokrywa:no::wściekła/y::no:

Iwonka nastepnym razem @ nie przyjdzie i bedzie fasolka:happy: nie martw sie:happy:

Pycha ty to juz chyba pojechalas.... ale jakabym sie mylila to zycze udanych wakacji i wypocznij porzadnie, o dom sie nie martw, tak jak dziewczyny pisza szkoda sobie wakacji psuc. A gdzie wy jedziecie nad morze? bo ja tez w srode jadem w strone Ewci;-):-) moeze bedziemy wypoczywac gdzies niedaleko siebie?

Jak tam minela noc u mamus ktore wstaja do dzieciaczkow? ja pomimo tego ze nie wstaje to jakos dzisiaj sie nie wyspalam:sick::sick:

A jutro ani w niedziele mie tu nie bedzie bo musze isc z M do pracy pomoc mu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dull::dull::dull::oo::oo::wściekła/y::wściekła/y::no::no: nie nawidze tam chodzic i siedziec wtym obrzydliwym syfie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y: ale co mam zrobic jak pojde z nim te dwa dni to w pon wroci kolo12 do domu i we wtorek ani w srode juz nie bedzie musial isc i przed wyjazdem juz troche wypocznie.

OOOO moje sloneczko sie obudzilo wie cide po niego:happy:

aaaa jeszcze jedno Ewcia mam nadzieje ze bedziesz z nami teraz czesciej pisac jak juz jestes w domku:tak:

hej

jeszcze jestem, chyba dopiero około 11 wyjedziemy, przespałam sie i nerwy mi puściły

Agatka my dzis jedziemy do Warszawy do kuzynki, tam mamy 2 dni na zwiedzanie, a w poniedziałek lecimy do Włoch :happy::happy::happy::happy:

na razie zmykam sie szykowac, ale napewno jeszcze zajrze

Pycha, baw się świetnie na wakacjach!!!! Ja już po wakacjach, więc zazdroszczę wszystkim wyjeżdżającym bo u nas już nic nie będzie...

Czarna, różnie się w życiu układa i w różnym czasie dojrzewa się do posiadania dziecka - ja na przykład jak sobie pomyślę, że miałabym mieć dziecko z gościem, z którym byłam mając 20 lat to mi się robi lekko słabo - tak samo jak myślę o gościu, z którym byłam w wieku 24-25 lat - toż on sam był jak dziecko tyle że bez pampersa biegał! Poza tym mnie jakoś wcześniej nie ciągnęło do dziecka, a teraz jestem szczęśliwa bo wiem, że byłam na to w pełni gotowa. Recepty nie ma ;-) Ale pewnie Ciebie w ogóle jeszcze przeraża sam wiek 30 lat - pamiętam że sama czułam coś takiego parę lat temu ;-)

Hej dziewczyny.:-) Rzeczywiście pustki tu dzisiaj:eek::eek: Moje dziecko wyje od rana nic jej nie pasuje:sorry: Yteraz skupiła uwagę na bajce to dobrze chwila spokoju przynajmniej.
Co do prokreacji to ja w porównaniu do czarnej tez późno zdecydowałam się na dzidziusia ale tak jak większość myslę że to była wyjątkowo trafna decyzja. Wszystko wybrałam idealnie. Tatusia dziecka, czas i wszystko co wtedy w moim życiu się zdażyło. Julka urodziła się w najbardziej optymalnym momencie mojego życia. Jak miałam 20 lat to gówniara ze mnie była MYśląłam tylko o zabawie a mężczyźni wokół mnie:szok: porażka. Teraz Julcia chce oglądać filmik o sobie więc się żegnam do zaobaczenia

Witam:-) u mnie deszcz od rana:wściekła/y:ale ja i tak sie dzisiaj nigdzie nie wybieram bo robie generalne porzadki w lazience i wogole a tak brzuch mnie boli i leje sie ze mnie jak z kranu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale sa i plusy tego ze dostalam @@@@ bo teraz moge spokojnie isc do fryzjera i zrobic porzadek z wlosami bo jak bym byla w ciazy to bym raczej nie farbowala:no:
Ja urodzilam dziecko majac 27 lat.Ale tez sie ciesze ze z moimi poprzednimi partnerami nie mialam wczesniej dzieci.Choc juz dawno chcvialam miec.Wogole to bym chciala miec 2-3 dzieci:-):-):-):-):-):-):-)
Pycha ZYCZE SUPER FAJNYCH WAKACJI i czekamy na fajowskie fotki z Wloch:tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Cloe trzymaj sie kochana i odpoczywaj,moze lada dzien tez poczujesz sie lepiej:tak::-)

reklama
Do góry