reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OO kurcze Iwonka jaka szkoda,a ja chcialam zostac ciocia twojego maleństwa...ale bedzie przy następnym podejściu,w sumie do dopiero pieerwsze staranko;-):tak:głowa do góry,,ja tez tak zawsze na te maluskzi kukam i ąz serce chce wracac do takich rzeczy...do dzidzi..
Ale uda nam sie na pewno i razem,bo przeciez mamy miec w tym samym terminie i to na pewno bedzie rok 2008,takze buziaki..
A Vanesska dzielna:tak::tak:..A z M to nie wiem,,on za bardzo do kasy chyba sie przyzwyczaił,kazdy tak mowi..

Pycha kurcze no tylko ubić taką tesciowa,a zapewne wiedziala ze jedziecie,,cos wykombinujecie,a taka błahostka nie popsuje ci wyjazduu,a przede wsyztskim humoru na wyjazd,,ciesz sie nim juz teraz,,bez nerwow...o ktorej jedziecie??

reklama
No to super,,,a w lumpeksach to tyle tych ciuszków,ze az same sie prosza aby je kupic...superrr.....mała bedzie miałą mnóstwo ciuszkó...ale chyba nie kupujesz jej tego bobasa za 1000zl...:dry::sorry2::baffled::confused:

Nie, nie jeszcze tak mi nie odbiło, chociaż śmiałam się że jak kupię to lalę za 1000 to później ubranka będą za grosze, a jak kupię taką typu Baby Born to później ubrać tą lalę to stracę majątek ale znalazłam taką w rozmiarze 60 cm za 129 + przesyłka i jej za jakiś czas kupimy.

OOO zapomnilam napisac,o tym....
Wy chcecie trzeciego dzidizusia,,wow jakie plany juz na przyszłośc..superr.a na 3 staniecie czy chcesz wicej,,ja bym chciala 2-3,ale obadamy,,bo narazie jedno i narazie stoppp przy jednym,bo przy takich wojnach uuu to mi sie odehcciewa wszystkeigo...:tak::zawstydzona/y::-:)-(ale i tak chce,i to po nowym roku juz bym chciala jakos zaciazych,ale to nie tak łatwo...:szok::-(;-)

My tak samo 2-3, to trzecie to tak później jak ta dwójka już do szkoły pójdzie a ja trochę popracuje, no chyba że inna przyszłość nam pisana to wtedy na tej dwójce się skończy. My też Dawidka mieliśmy szybciej majstrować ale mieliśmy ciężki okres też się bałam że się rozstaniemy ale jak widać wszystko dobrze się skończyło czego i Tobie życzę.

Jestem,jestem:happy:bylam dzis z dzieckiem na szczepieniu na meningokoki.Dzielnie zniosla te uklucie i prze caly dzien byla normalnym zwawym dzieckiem jakby nie bylo zadnego szczepienia.Zadnej goraczki,marudzenia czy obrzeku po kluciu:-):-):-)Po winiki Bety juz nie musze isc bo dzis dostalam @@@@@@@@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie bo sie wyjasnila sytuacja:tak:,ale jak w przychodni dzisiaj widzialam takie sliczne malutkie istotki,takie malutkie raczki i nozki ktorych juz nie pamietam jak Vanesska takie miala,to jeszcze bardziej zapragnelam miec drugie dziecko:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ewcia przykro mi ze tak z mezem sie popsulo:-:)-:)-(mam nadzieje ze przemysli swoj blad:tak::tak::tak:no i tak mnie zastanowilo to co napisalas ze myslisz ze on juz chyba nigdy nie bedzie chcial wrocic do PL i tu pracowac.Chyba cale zycie nie bedziecie na odleglosc zyc:no:A jak bedzie kiedys te drugie dziecko to tez nie bedzie ci dawac maz pieniedzy:confused:

Ania dobrze ze ok wszytsko w brzuszku:tak::-)ale skoro taki duzy synek juz sie rozwija to te ciuszki 50/56 moga byc za male:tak:;-)Jesli chodzi o stanik to ja tez kupilam sobie duzo wiekszy i dobrze bo moj biust to trzy krotnie zwiekszyl swoja obietosc:szok::-Dno ale to juz stare dzieje;-)

:-:)-:)-:)-( Bardzo mi przykro ale teraz znowu możecie podjąć starania.
Dzielna Vanesska, zuch dziewczynka na pewno po mamie :tak:, ale Ci przysłodziłam :cool2::laugh2:.
Wiem i trochę mi przykro bo jak Majka się urodziła to miałam kilka takich malutkich rzeczy i biedna musiała leżeć w takich 62 z pustymi nogawkami:-(, a teraz mam tyle że :rolleyes: że głowa boli, bo bardzo dużo dostałam i mogą się nie przydać, a po wczorajszym to te 62 też już piorę.

My tak samo 2-3, to trzecie to tak później jak ta dwójka już do szkoły pójdzie a ja trochę popracuje, no chyba że inna przyszłość nam pisana to wtedy na tej dwójce się skończy. My też Dawidka mieliśmy szybciej majstrować ale mieliśmy ciężki okres też się bałam że się rozstaniemy ale jak widać wszystko dobrze się skończyło czego i Tobie życzę.
.
No kurcze,ja nie lubie wojen ani kłótni,no ale co ja poczne,,,2 dni ciszy,,szokkk dla mnie:szok::-:)szok:wogóle dziwnie,bo co chwile do niego pisałam,on odpisywał,a teraz ciszaa:-:)no:i to totalna,zero kontaktu już dwa dni,,cieżko tak,ale musze poczekac,az złośc przejdzie:tak:.
Ale jzu widze,jak pisze do niego esa,a on mi dowala:szok::no::no:nie spodziewam sie jakiegoś słowa przepraszam,,tylko ty taka i owaka,,takze narazie nie chce tego słyszeć...przeżyje bez słó też...

Cześć wam dziewczyny:-) ja chodze ostatnio obaolała ale o tym chyba huż pisałam Biodra i kość ogonowa daje mi w kość Czuje się jak paralityk normalnie. Dziewczyny z lutówek pisza że jak tylko weszły w drugi rymestr to wstąpiła w nie nowa energia Ja mam wrażenie że ze mnie uszła i to na dobre.:sick: A najbardziej wkurza mnie bajzel w domu. Nie to żebym należała do pedantów ale teraz to już zaczyna być przegięcie:baffled: Nie ma komu posprzątać :dry:
Ania jak Julka była oseskiem też miałam dla niej ubranka rozmiar 56 ale w żadnym nie wystąpiła. Julcia była duża i pewnie moje drugie też duże będzie Rozglądam się za rozmiarówką 62 zresztą juz przekonałam się ze rozmiar rozmiarowi nie jest równy .Niektóre 62 to giganty a niektóre maleństwa
Iwonka no to kolejny cykl przed wami:tak: Ja i tak mam wrażenie że nasze dzieci rówieśnikami będą;-)
Ewcia to sie między wami porobiło. Na opłaty też ci nie daje?:shocked2: I tak podziwiam cie że za taka kwotę dajesz radę wyżyć. :eek:
Ja uciekam do jutra kobietki pa

Pycha nie denerwuj sie ale wiem z doswiadczenia ze takie nerwy przed wyjazdem sa.A kwiatki wstaw do wanny lub glebokich miesk i nalej tam wody:tak:to kiedy wyjezdzasz?Jutro:confused:
wyjeżdzamy jutro jak wstaniemy i się do końca popakujemy, a co do kluczy to sprawa zakończona i ja już sie nie odzywam, niech sie dzieje co chce

Pycha kurcze no tylko ubić taką tesciowa,a zapewne wiedziala ze jedziecie,,cos wykombinujecie,a taka błahostka nie popsuje ci wyjazduu,a przede wsyztskim humoru na wyjazd,,ciesz sie nim juz teraz,,bez nerwow...o ktorej jedziecie??

Ewcia problem polega na tym, ze ja nie chciałam zostawiac kluzca teściowej tylko sasiadce, ale moj D tak sie uparł, ze ustąpiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet jak mu powiedziłam, ze nikomu nie zostawimy, to tez była wojna i dlatego jestem taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iwonko bardzo mi przykro że dostałaś ten wstrętny @@@@@@@@@
następnym razem się uda-3mam kciuki

Ania,Ewcia ja bardzo bym chciała 4 dzieciaczków ale czas pokaże ile Bóg da!!!
Następne dzidzi planuję najwcześniej w pszyszłym roku-musze pogadać z moim gin bo my mamy konflikt krwi a podobno musi być 3 lata przerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Napewno chciałabym ostatnie dziecko koło 30 heheh czyli mam na to jeszzce 10 lat:-) no i nie chce żeby między dziećmi było więcej niż max.4 lata różnicy

Pycha nie denerwuj się:-)-najlepiej zrobisz jak nikomu nie zostawisz kluczy a kwiaty(tak jak dziewczyny piszą) wstaw do wanny:-)

mnie dziś Teść wkó...wił(sorry) ale nienawidzę go-wiecznie pijany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie, nie jeszcze tak mi nie odbiło, chociaż śmiałam się że jak kupię to lalę za 1000 to później ubranka będą za grosze, a jak kupię taką typu Baby Born to później ubrać tą lalę to stracę majątek ale znalazłam taką w rozmiarze 60 cm za 129 + przesyłka i jej za jakiś czas kupimy.

heheh Ania ja mam lalkę co wygląda jak noworodek-dostałam ją kiedyś po choinkę od rodzicow
i wiecie co nawet ma cipe..czkę bo to dziewczynka jutro zrobię jej zdjęcie to wam pokażę:-)

hej hej wieczornie :)

My też chcielibyśmy trójkę dzieci, ale czas pokaże jak będzie... Życie nauczyło mnie nie planować takich spraw.

Iwonka - przykro mi że małpiszon przylazł. Za miesiąc na pewno się uda!

Pycha - nie denerwuj się... i wypocznij!

reklama
Iwonka, przykro mi z powodu @@ i życzę z całego serca powodzenia w tym cyklu!!!!
U mnie chwila prawdy max. 13 sierpnia, ale może być wcześniej (tzn. @@ może być wczesniej).

Czarna, ale Ty młodziutka jesteś :-) Ja Maksiulka urodziłam mając 30, a Ty planujesz wtedy juz zakończyć produkcję ;-)

Ewcia, ale mi przykro z powodu konfliktu z mężem. Ale nie wyobrażam sobie jak on myśli że za taką kwotę możesz utrzymać dom? Przecież za granicą chyba zarabia nieźle i Ci nie daje kasy?
U nas też są konflikty na tle kasy, chociaż mąż wysyła mi co miesiąc na konto sowitą sumkę, ale ma dość wysokie oczekiwania a z drugiej strony czepia się, że wydaję sporo... Ech!
Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło ładnie!!

Do góry