reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ania138 - lepiej wziąć większy, bo przecież wkładki laktacyjne jeszcze będą :tak:

A ja kupiłam, nawet zaszalałam i taki specjalny do karmienia, z klapeczką...:happy: i oddałam Siostrze jak urodziła, bo samej nie było mi dane karmić... a tak strasznie chciałam...:-( Dobrze, że miałam komu oddać...

No to dobrze że się zapytałam raczej też D będę szukać.
Ja właśnie taki z klapeczkami chcę sobie kupić, mój M się śmieje że bardzo będzie lubił ten stanik :-D:-D:-D

reklama
Ewcia nie martw się to jakieś zaćmienie panuje, Cloe, ja teraz Ty :no:, miejmy nadzieję że się Twój M opamięta, życzę Ci tego z całego serca.

A termin no fakt trochę :rolleyes:, raczej ten początek września jest bardziej prawdopodobny bo jak trafiłam do szpitala rzekomo w 12 tygodniu z usg wyszedł 13,5 tyg. a teraz jak jednemu wydawało się większe to drugi to potwierdził i kolejny tydzień doszedł :shocked2:, dlatego u mnie przygotowania pełną parą, pralka mi chyba wysiądzie :-D.
Ja też dzisiaj 100 zł przehulałam, zaprosiłam rodzinkę na obiad bo nie chciało mi się robić, potem do reala dorwałam wyprzedaż zabawek po 5 zł, potem Rossmenn, i 2 lupeksy :tak:, no i po kasce:-(, znowu jestem biedna :-( i skazana na łaskę M :baffled:.

Aniu super,ja normalnie uwielbiałam rzeczy prać,prasować,przebierać,skłądać..oo super sprawa akie maleństwa mieć ciuszki.MOje w piwnicy,hehe czekają,a czy sie doczekają:sorry2::baffled:i kiedy:confused::confused:
Fajnie,ze to juz niedlugo,,no bo w sumie jutro 10,potem połowa sierpnia i koniec sierpnia....wow czas leci.. i ja do pracyy:baffled::baffled::sorry2::baffled:

Hej kobitki. Dzisiaj jeździłam na rowerku:-). Mam wrażenie że pu** bedzie mnie bolała zważywszy że ostatnio jeździłam jakieś 10 lat temu:szok::szok::szok:. Jeszcze dzieci trzeba pokąpać i spać. Jestem dziś wykończona. Jeszcze mnie sąsiadka zdenerwowała, bo przez ten remont bloku mamy pełno styropianu na balkonie więc wzięłam szczotke i szufelke i zaczełam zamiatać a ona mi wyskoczyła że jej na balkon zamiatam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia może mąż się otrząsnie wierze w to.
Dobranoc

Aniu super,ja normalnie uwielbiałam rzeczy prać,prasować,przebierać,skłądać..oo super sprawa akie maleństwa mieć ciuszki.MOje w piwnicy,hehe czekają,a czy sie doczekają:sorry2::baffled:i kiedy:confused::confused:
Fajnie,ze to juz niedlugo,,no bo w sumie jutro 10,potem połowa sierpnia i koniec sierpnia....wow czas leci.. i ja do pracyy:baffled::baffled::sorry2::baffled:

No takie malutkie są najśliczniejsze dlatego ja mam nałóg kupowania w lumpach bo tam są takie w rozmiarze 50/56, chociaż w marketach też już się pokazują :tak:. My chcemy trzeciego dzidziusia ale dopiero za jakieś 6 -7 lat a do tego czasu wymyśliłam że kupię Mai lalkę ( nawet już znalazłam na allegro ) taką minimum 56 cm żeby te malutkie ubranka zostały w domu, dla lalki oczywiście :zawstydzona/y::cool2:

No takie malutkie są najśliczniejsze dlatego ja mam nałóg kupowania w lumpach bo tam są takie w rozmiarze 50/56, chociaż w marketach też już się pokazują :tak:. My chcemy trzeciego dzidziusia ale dopiero za jakieś 6 -7 lat a do tego czasu wymyśliłam że kupię Mai lalkę ( nawet już znalazłam na allegro ) taką minimum 56 cm żeby te malutkie ubranka zostały w domu, dla lalki oczywiście :zawstydzona/y::cool2:
No to super,,,a w lumpeksach to tyle tych ciuszków,ze az same sie prosza aby je kupic...superrr.....mała bedzie miałą mnóstwo ciuszkó...ale chyba nie kupujesz jej tego bobasa za 1000zl...:dry::sorry2::baffled::confused:

OOO zapomnilam napisac,o tym....
Wy chcecie trzeciego dzidizusia,,wow jakie plany juz na przyszłośc..superr.a na 3 staniecie czy chcesz wicej,,ja bym chciala 2-3,ale obadamy,,bo narazie jedno i narazie stoppp przy jednym,bo przy takich wojnach uuu to mi sie odehcciewa wszystkeigo...:tak::zawstydzona/y::-:)-(ale i tak chce,i to po nowym roku juz bym chciala jakos zaciazych,ale to nie tak łatwo...:szok::-(;-)

Jestem,jestem:happy:bylam dzis z dzieckiem na szczepieniu na meningokoki.Dzielnie zniosla te uklucie i prze caly dzien byla normalnym zwawym dzieckiem jakby nie bylo zadnego szczepienia.Zadnej goraczki,marudzenia czy obrzeku po kluciu:-):-):-)Po winiki Bety juz nie musze isc bo dzis dostalam @@@@@@@@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie bo sie wyjasnila sytuacja:tak:,ale jak w przychodni dzisiaj widzialam takie sliczne malutkie istotki,takie malutkie raczki i nozki ktorych juz nie pamietam jak Vanesska takie miala,to jeszcze bardziej zapragnelam miec drugie dziecko:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ewcia przykro mi ze tak z mezem sie popsulo:-:)-:)-(mam nadzieje ze przemysli swoj blad:tak::tak::tak:no i tak mnie zastanowilo to co napisalas ze myslisz ze on juz chyba nigdy nie bedzie chcial wrocic do PL i tu pracowac.Chyba cale zycie nie bedziecie na odleglosc zyc:no:A jak bedzie kiedys te drugie dziecko to tez nie bedzie ci dawac maz pieniedzy:confused:

Ania dobrze ze ok wszytsko w brzuszku:tak::-)ale skoro taki duzy synek juz sie rozwija to te ciuszki 50/56 moga byc za male:tak:;-)Jesli chodzi o stanik to ja tez kupilam sobie duzo wiekszy i dobrze bo moj biust to trzy krotnie zwiekszyl swoja obietosc:szok::-Dno ale to juz stare dzieje;-)

hej dziewczyny

powinnam sie pakowac, ale jestem taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że normalnie odechciewa mi sie wszystkiego, odpuściłam i klucze zostawiamy teściowej, tylko że okazało sie, że ona tez akurat wyjeżdża na tydzien i jestem ciekawa co to będzie się działo, ale mam to w d....

reklama
hej dziewczyny

powinnam sie pakowac, ale jestem taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że normalnie odechciewa mi sie wszystkiego, odpuściłam i klucze zostawiamy teściowej, tylko że okazało sie, że ona tez akurat wyjeżdża na tydzien i jestem ciekawa co to będzie się działo, ale mam to w d....
Pycha nie denerwuj sie ale wiem z doswiadczenia ze takie nerwy przed wyjazdem sa.A kwiatki wstaw do wanny lub glebokich miesk i nalej tam wody:tak:to kiedy wyjezdzasz?Jutro:confused:

Do góry