reklama
A ja kupiłam, nawet zaszalałam i taki specjalny do karmienia, z klapeczką... i oddałam Siostrze jak urodziła, bo samej nie było mi dane karmić... a tak strasznie chciałam...:-( Dobrze, że miałam komu oddać...
A moja Tysia śpi od 13... ciekawe do której dzisiaj. Wczoraj złapała melodię do spania i wyszły jej 4 godziny... ciekawe jak dziś... ale pewnie nie będzie tak słodko, bo jesteśmy same w domu i w zasadzie poza spacerem, to nie mamy żadnych planów...;-) a ona śpi tak długo tylko wtedy, kiedy czekam na jej pobudkę, bo chcę wyjść, albo są goście, albo jeszcze inne co... ;-)
Pozdrawiam..
A moja Tysia śpi od 13... ciekawe do której dzisiaj. Wczoraj złapała melodię do spania i wyszły jej 4 godziny... ciekawe jak dziś... ale pewnie nie będzie tak słodko, bo jesteśmy same w domu i w zasadzie poza spacerem, to nie mamy żadnych planów...;-) a ona śpi tak długo tylko wtedy, kiedy czekam na jej pobudkę, bo chcę wyjść, albo są goście, albo jeszcze inne co... ;-)
Pozdrawiam..
Jusia22
Fanka BB :)
Witam was kobitki ;-)
No i nie wybrałam sie do fryzjera na pasemke Dopiero na wtorek sie umówiłam a to jeszcze nie wiem czy pojde bo to wszystko zalezy czy moja mama bedzie z Julia a cos mi sie wydaje ze mi odmówi
Mała teraz spi ja juz obiadek zrobiłam a M tez spi bo chodzi na nocke do roboty jak ja nie lubie tej jego zmiany bo mu nie wystarcza 8 godz spania Wszystko jest na mojej głowie
No i nie wybrałam sie do fryzjera na pasemke Dopiero na wtorek sie umówiłam a to jeszcze nie wiem czy pojde bo to wszystko zalezy czy moja mama bedzie z Julia a cos mi sie wydaje ze mi odmówi
Mała teraz spi ja juz obiadek zrobiłam a M tez spi bo chodzi na nocke do roboty jak ja nie lubie tej jego zmiany bo mu nie wystarcza 8 godz spania Wszystko jest na mojej głowie
E
Ewcia81
Gość
Hej wam..
Ja wróciłąm...
Wyszalałam się,wylatałam,wyjeżdziłam,no i od wczoraj wieczora jestem w domaa...
Dzisiaj na mieście cąły dzień,kupiłam dziecku bluzki,koszulki,sobie sweterek,m koszulke....100zl poszlooo pluz pizza i cola.....
Mały śpi usnłą teraz i troli..
Ja sie nie odzywam,bo mam doła głebokiego jak studia,z m nieciekawie,grozi mi rozwodem i nie wspomne jzu jak mnie nawyzywał,ale to strata mojego czasu na pisanie,,ja nie wiem co sie znim stało,,pada mu ta jazda na banie czy co...dól jak studia bez dna...nie agdamy ze soba i nic sie nie odzywamy,tak mnie zbeształ,ze ja pierwsza reki nie podam,chocbym miala sie tu zesreac i wogole zaplakac na amennnnnn..........
Buziam was wszystkie i pozdrawiam,,ide poczytac co naklikalyłyście..
oooo widze,ze nawet o mnie chwile myslalyscie,,,,mam kawe to poczytam...;-)
Ja wróciłąm...
Wyszalałam się,wylatałam,wyjeżdziłam,no i od wczoraj wieczora jestem w domaa...
Dzisiaj na mieście cąły dzień,kupiłam dziecku bluzki,koszulki,sobie sweterek,m koszulke....100zl poszlooo pluz pizza i cola.....
Mały śpi usnłą teraz i troli..
Ja sie nie odzywam,bo mam doła głebokiego jak studia,z m nieciekawie,grozi mi rozwodem i nie wspomne jzu jak mnie nawyzywał,ale to strata mojego czasu na pisanie,,ja nie wiem co sie znim stało,,pada mu ta jazda na banie czy co...dól jak studia bez dna...nie agdamy ze soba i nic sie nie odzywamy,tak mnie zbeształ,ze ja pierwsza reki nie podam,chocbym miala sie tu zesreac i wogole zaplakac na amennnnnn..........
Buziam was wszystkie i pozdrawiam,,ide poczytac co naklikalyłyście..
oooo widze,ze nawet o mnie chwile myslalyscie,,,,mam kawe to poczytam...;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ewcia :-):-):-):-):-):-) no juz myslalysmy ze gdzies zaginelas na tej wsi
Oj z tymi chlopami zawsze z nimi jakies problemy kochana nie przejmuj sie, mama nadzieje ze wszystko sie wam ulozy bardzo szybciutko.
Trzymaj sie dzielnie...przytulam Cie mocno i caluje glowa do gory.
Oj z tymi chlopami zawsze z nimi jakies problemy kochana nie przejmuj sie, mama nadzieje ze wszystko sie wam ulozy bardzo szybciutko.
E
Ewcia81
Gość
Nom Agatka już się odnalazłam w domkuu:-):-);-)...staram sie trzymac dzielnie dzięki bardzoEwcia :-):-):-):-):-):-) no juz myslalysmy ze gdzies zaginelas na tej wsi
Leiczka tobie tez dzieki...:-)
E
Ewcia81
Gość
No widze podobna sytuacje do mojej i to bardzo,,tylko ma zmi ani deka nie daje,a ja mam na życie 390zł(kuroniak),,w tym mięso całe dla m,wszystkie chemie itp itd.....on tylko mi auto tankuje,bo mnie juz wogole by nie bylo an nic stać,,dobrze,ze mam dobra mame,zawsze mi pomoze i da cosik....dopomoze w kazdej chwili....kochana kobieta:-)Moje dziecko już padło Z mężem mieliśmy małąscysje na temat wydawania pieniędzy ( ja rozpierdalam oczywiście)Sama zaproponaowałamże będzie mi wypłacał określonąkwotę Ale niech nie myśli że coś do domu będę kupować ekstra go wyślę. Jemu wydaje sie że jeśli on robi zakupy raz w tygodniu to my z tego żyjemy już cały tydzień. Więc się teraz przekona jak jest naprawdę
;-)
A mój m to cuzje,ze im ma wiecej tym bardziej sknerszy sie robi,,,zapewne nie wroci nigdy do PL zarabiać w zł....:-zawstydzona/y:
My tez czekamy kochana,,kieyd te wyniki,,jutro??5 dni ale ja o niczym innym nie mysle jak tylko czy jestem w ciazy czy nie i musze to w koncu zakonczyc bo zwariuje.;-)
Witamw klubie,,ja z 75C miałąm 80D i byłe małe,ale nosiłam teściowej,bo ona ma banie duuużżee....hahahhaaaJej ja jak karmiłam to miałam bardzo duże "balony". Z 75 B przeszlam na uuuuuu. Nawet miseczka D była za mała. Nosiłam staniki z tego typu jak moja babcia. Teraz wróciło to do normy... uff, ale bałam się, że takie zostanąTo było straszne.
E
Ewcia81
Gość
Iwonka twoja @ sie spóżnia i spóżna,a moja jak zawsze sie spóżniała,to ja teraz chciałąm kupić test,a ona jakw zegarku przyszła.....
iwona.c28 dobre z tą ewolucja...
iwona.c28 dobre z tą ewolucja...
reklama
E
Ewcia81
Gość
Cloe ja teraz zobaczyłamz,e ty już 15 tydzień,,oo matko jak ten czas elci,nim sie obejrzymy,a ty juz półmetek przekroczysz kochana,jak sie czujesz??? czytałam o mdłościach....;-)
Ania138 a termin między 1 a 20 wrzesnia,obszerny,haha..ale dobrze ze maluszek jestz drowiutki i rośnie...tobie to niedługo zostało,jejciu jak super...
Ania138 a termin między 1 a 20 wrzesnia,obszerny,haha..ale dobrze ze maluszek jestz drowiutki i rośnie...tobie to niedługo zostało,jejciu jak super...
Podziel się: