reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecko już padło Z mężem mieliśmy małąscysje na temat wydawania pieniędzy ( ja rozpierdalam oczywiście:wściekła/y:)Sama zaproponaowałamże będzie mi wypłacał określonąkwotę Ale niech nie myśli że coś do domu będę kupować ekstra go wyślę. Jemu wydaje sie że jeśli on robi zakupy raz w tygodniu to my z tego żyjemy już cały tydzień. Więc się teraz przekona jak jest naprawdę:cool:
Ola no to trzymamy kciuki I oby nie za dużo tego winka bo ochota przyjdzie na co inne a nie na pisanie pracy;-)

reklama
Witam po dłuzszej przerwie :tak:Mała juz spi bo w dzien spała tylko ok. godzinki a M poszedł do pracy na nocke wiec moge troche poklikać :-)Jestem w dobrym humorze bo mała chodzi juz bez pampersa zaczęła wołac ze chce siku i to nawet na spacerze wiec dzisiaj musiałam ja sadzać zeby robiła siku na trawke :zawstydzona/y:Bardzo jej sie to spodobało ze podlewa kwiatuszki wczesnej nie było o tym mowy :szok:a wczoraj sama pokazała ze chce na trawke sie załatwić :szok::szok::szok::-DJeszcze tylko nam pozostało zeby oduczyła sie sikania w nocy i jak spi w dzien i wiem ze to jeszcze długo potrwa no ale i tak sie ciesze z jej postępów :happy::happy::happy:

Cloe, dzięki za życzenia powodzenia - z winkiem ostrożnie ale jednak postanowiłam zająć się fakturami za ubiegły miesiąc a poważną pracę umysłową zostawić na jutro.

Czarna, trzymaj się - nie daj się wyprowadzić z równowagi, wieczór idzie, niedługo odpoczniesz!!!!

Jusia, gratuluje dzielnej córci - naprawdę wyrazy uznania. Maksik to niby wie, kiedy chce mu się siusiu, ale jakoś woli się w kącie wysikać :no::dull: Chociaż ładnie potrafi siusiać do toalety....

Jutro jade do mamy chce zostawic mała u niej i isc do fryzjera zrobic sobie pasemke :tak:no i jeszcze chciałam sie wybrac dop kosmetyczki ale problem jest w tym czy moja mama bedzie miała czas zeby zostac z mała :eek:Juz mnie ta cała sytuacja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze ja musze sie płaszczyc przy mamie zeby mi została z mała a siostra ma to wszystko w du..e i idzie sobie do roboty i zostawia 2 dzieci mamie bo z nia mieszka dupna mężatka od siedmiu boleści co to jest za małżeństwo ze stazem 9 letnim i jeszcze razem nie mieszkali tylko albo u mojej mamy albo u jej tesciów nigdy sami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza mama zawsze sie zajmuje jej dziecmi a ja musze sie prosic i podawac konkretny powód zeby została z Julia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zaraz bede dzwonic do niej i zobacze co powie :-(

Ja jestem ale chwilke bo moje dzxioecko nie spi i nie moge klikac.
Jusia swietne zdjecia corcia sliczna a sciagnelam od ciebie suwaczek :))) bo te stare mi sie juz znudzily:)))

Pozniej wpadne jak ja uspie.....

Iwonka - test sikany robiony w laboratorium jest taki sam jak test sikany, który zrobisz sama w domu. Dużo wiarygodniejszym badaniem - jeśli jutro domowy test ciążowy wyjdzie negatywny - jest badanie poziomu bety HCG z krwii. On jednoznacznie rozstrzygnie, czy jesteś w ciąży czy nie.

reklama
Do góry