reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny :-)U nas znów upał I co tu robić w taką pogodę? Na długi spacer nie pojdziemy bo ja już nie mam siły spacerować w takim ukropie a w domu to można sie zanudzić:sorry:
Wici super że wkacje udane Czekamy na fotki:tak:
Agatka mój też mógłby cały dzień w robocie siedzieć I nie wiem czy cieszyć sie że mam chłopa co na rodzinę umie zarobić czy płakać że niby jest a jakby go wogóle nie było:sorry:
Novaczak i jak tam bez męża ? Dwa tygodnie szybko zlecą a jak będzie fajnie jak sie stęsknieni zobaczycie...:-p:happy2:
Leika trzymaj się kobietko awdę mi ciebie żal bo wiem co to zmęczenie przy maluszku:no:
Iwonka mi się też coś wydaje ale nie powiem co żeby nie zapeszać:-p;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY:tak:

reklama
Dzien dobry...
Ja na wsi,,opalam sie własnie,ale jest tak goraco,ze co chwile zmykam do domeczku sie ochłodzic,,bo sie spale na machoń jeszcze i co wtedy;-):-D;-)
Fajnie tak na wsi...a dzisiaj to chyba jedziemy na noc do teściowej,,tzn bedziemy ukumpeli,bo am chate wolna,a Matuś u tesciowej zostanie i ploty bedziemy siac:-D:-D:-Dzartuje,,ale pogadamy sobie jak za dawnych dobrych czasów....
Takż eja jak sie rozjechalam,oczywiscie samochodem,tak nie za szybko wroce do domeczku...pozdrawiam..

Wszystkim solenizantką zdrówka,kasy,szczęścia i wszystkiego co naj...:-)

Vici witaj,mam nadzieje ze wypoczelas i jestes gotowa do klikania:-D:-DOj napewno bys chyba ze 3 dni czytala to co bylo naklikane bo jak nocne marki (Ewcia i Sewa)sie dopadly do klawiatury to co wieczor do 1 w nocy stukaly i do glowy im glupawki przychodzily:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da teraz pustki bo do Sewy maz w sobote z zagramanicy na 2 tygodnie przyjechal i ona jest teraz w niebo wzieta,bo trzeba korzystac z mezusia i sie na cieszyc nim a Ewcia to jak zwykle lata po kominach i sie dobrze bawi:tak::-)ale jej fajnie:-):-):-):-):-):-)
hahaha dobre Iwonka,nawet bardzo dobre,,widze,ze jak nas ncnych nie ma to tu pusteczki i mało musicie czytac,,a pewnie chciałybyście więcej....haha

Vici w końcu wróciłas,,,już o tobie pisałysmy,ze zaginełas...bo duzo stad kobiałek sie wykruszyło,,pozdróffkkkaa dla was jeszcze raz wsyztskich..lece na słonko...

Witajcie, a my po zakupach, pranko skończone, dziecie znow śpi, a ja zaraz kawkę robię i klikam sobie...

SOLENIZANTKOM ŻYCZE NAJLEPSZOŚCI !!!!

Cloe- no bez męża jak to bez męża.. na razie nie najgorzej.. Nie lubię tylko z wózkiem na zakupy chodzić. No moze zakupy nie najgorsze, tylko wtachanie potem tego na 4 piętro + wózek + dziecko... Wiesz, w dzień to i tak w pracy był, tylko wieczory takie jakieś... wczoraj skypowałam z kuzynką 1,5 godziny, to zleciało, a potem padłam i o niczym nie myślałam, tylko zasnęłam natychmiast... Wiem, ze zlecą, więc nie głupieję do reszty...

Ewcia- no to latasz sobie rzeczywicie, ale ja gdybym była zmotoryzowana, to pewnie też szalałabym, a nie siedziała jak ta głupia w domu... Mam ochotę czmychnąć na Śląsk do Kuzynki,ale pociągiem to sama nie wiem...

A pogoda w Łodzi też piękna, tylko opalać się to raczej nie będę... bo gdzie???

No dobra, to na razie, spoadam powiesić pranko i robię kawkę, bo mi ozor uschnie...

Hej dziewczynki!
U mnie wszystko ok. Delektuję się obecnością męża :tak::tak::tak::tak::tak:

Poczytałam co u Was, ale wybaczcie, że nie odpisuję :zawstydzona/y:

Wszystkiego naj dla Solenizantek przesyłam!

Zaglądnę niedługo. Papa!

Ale fajnie mieć męża w domu :-):-):-):-):-):-)

Papa!

Ja dzis to naprawde siedze w domu, synek cos wczoraj zjadl i bylismy u lekarza. Teraz maly spi, a za oknem taka ladna pogoda, az mi go szkoda. Wszystkim zycze milego dnia, korzystajcie z pogdy.

a my po spacerku, połączonym z zakupami okularów przeciwsłonecznych, bo Maja ostatnio połamała i swoje i moje :wściekła/y: dobrze że teraz juz są w promocji :-D

mała zasnęła a ja sie zastanawiam czy sprzątać czy co robić, bo po tych 2 dniach imprezowania, ja nadal jestem zakręcona

a tak zasnęła moja Maja
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

dla naszych solenizantek
Doroty i Donaty
najlepsze zyczonka
od Mai i jej mamy :-D
kwiatyygq7.gif

Witam kochaniutkie ja już wróciłam z urlopu ale pewnie nie nadgonię tego co naklikałyście przez ten czas.Teraz mamy gości i będę mało czasu miała na zaglądanie ale rano postaram się zaglądać jak mały będzie spał.
W środę 2 tyg temu mąż wpadł do domku bo dostał wcześniej urlop i szybkie pakowanko było i odrazu wyruszyliśmy w drogę.Urlopik był dłuższy i było super.Zdięcia dam jak tylko wgram do kompa.

WITAJ VICI

SOLENIZANTKĄ 100 LAT 100 LAT, Z NAMI NA BB ;-)

U nas dzisiaj pięknie, ja robię pranie dla maluszka bo boję się że nie zdążę a nie chcę żeby moja mama się za dużo wtrącała jak przed urodzeniem Mai, wole mieć wcześnie wszystko przygotowane, jutro się wszystkiego dowiem mam nadzieję.

Zdjęcia cieszę się że się podobały to zasługa modelki ;-) no i nowego aparatu, zdjęcia bez porównania :tak:.
Iwonka właśnie chciałam Ci powiedzieć że może zamiast marnować kasę na testy tak jak ja to idź do lekarza i wszystko będzie jasne :tak:.
Moja Majka też się budzi około trzeciej z płaczem ale to dlatego że się odkrywa.

M pojechał do kumpla, miał wrócić 30 minut temu i mieliśmy iść na zakupy, Majka miała jechać rowerkiem a ten gdzieś wsiąkł :wściekła/y:.
Idę wywiesić pranko bo słyszę że pralki nie słyszę :-D. Do później.

reklama
Do góry