reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ta pogoda jest straszna,taka w krateczke,,ludzie z nadcisnieiem nie maja za ciekawie....:no::no::dry:
ja jutro ajde od kościoła na śłub kumpla,ale tylko do kościoła,no i ciekawe jaka bediz epogoda,,,,jak taka jak dzisiaj to szokkk:szok::no:
No podobno ma byc tez tak raz slonko raz deszcz i chlodniej a szczegholnie na polnocy ale od niedzieli zapowiadaja juz ocieplenie na dluzszy czas :tak::-)

A slyszeliscie o tym wczesniaku co go ten facet w kostnicy uslyszal.Dziecko urodzilo sie w 5 miesiacu ciazy i lekarze stwierdzili zgon i po 4 dniach lezenia w chlodni dziecko zaczelo plakac:szok::szok::szok::szok::szok:To bylo w Brazyli a dziecko zyje i lezy w inkubatorze:tak::-)

reklama
A slyszeliscie o tym wczesniaku co go ten facet w kostnicy uslyszal.Dziecko urodzilo sie w 5 miesiacu ciazy i lekarze stwierdzili zgon i po 4 dniach lezenia w chlodni dziecko zaczelo plakac:szok::szok::szok::szok::szok:To bylo w Brazyli a dziecko zyje i lezy w inkubatorze:tak::-)
:szok::szok::szok::szok: nie słyszałam

iwonka moja tez zawsze musze ca łowac jak sie uderzy, ale dziś to mnie wogóle zdziwiła, bo ja mam zdarte kolano i ona mi sie o nie oparła, a ja do niej mówię, zeby uwazała bo mnie boli, a ona mi pocałowała to kolano, alez to było miłe i słodkie :happy:

A kiedy spodziewasz sie @ :confused::confused::confused:Lub mialas ostatnio

No wlasnie cos mi nie pasuje:confused:Bo powinnam juz dostac...tylko ze ja jestem na anty i niby pisza ze w przerwie zarzywaniu tabletek moze wystapic krwawienie ale nie musitylko ze u mnie zawsze bylo a teraz nie ma:shocked2::confused: sama nie wiem co mam o tym myslec:confused::-(

A musze wam powiedziec ze moje dziecko ostatnio jak sie udezy czy cos w tym stylu odrazu do mnie przylatuje i pokazuje mi zebym w to miejsce calowala:-Dczasami to juz symuluje:dry:

hehehe Iwonka mozemy sobie podac rece bo u mnie jest tak samo:-D, a najbardziej komicznie to wyglada jak stanie sobie na jakis klocek albo cos w tym stylu i idzie do mnie niby nie stawajac na ta nozke:-D:-D po czym podnosi brudna szwajke i kaze calowac:-p:-D:-D:-D

No podobno ma byc tez tak raz slonko raz deszcz i chlodniej a szczegholnie na polnocy ale od niedzieli zapowiadaja juz ocieplenie na dluzszy czas :tak::-)

OO MATKO :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ewcia ona zawsze widzi tylko nie zawsze zdąży zawołać, nawet w środę moją mamę widziała że niby firanki poprawiała i akurat ją zauważyła :dry::no:
Ania 138 skad ja znam takie unikanie:-p:no: ja mam to samo tylko ze do tej pory musialm przejsc przez jej mieszkanie i to bardzo szybko i bezszelestnie zeby tylko nie zorientowala sie ze gdzie stam jestem:-p a jak juz mnie gdzies nakryla to...:shocked2::shocked2::shocked2::no:
A pisze ze do tej pory, bo dzisiaj juz schody nam koncza robic i bedize osobne wejscie HURRRAAAAAA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No to super że będzie osobne wejście, jake czasami dziwne rzeczy potrafią sprawić radość, tylko my "szczęściary" możemy to docenić. Ja jeszcze czekam na płotek ale coś sprawa ucichła i muszę znowu ją poruszyć.

Gdzie o tym słyszałaś? W szoku jestem! Ale cięzko mi w to uwierzyć, że noworodek, w dodatku wcześniak mógł przeżyć 4 dni w chłodni...

Gdzie o tym słyszałaś? W szoku jestem! Ale cięzko mi w to uwierzyć, że noworodek, w dodatku wcześniak mógł przeżyć 4 dni w chłodni...
Dzis rano w Wiadomosciach o 8 rano,jeszcze ojciec tego dziecka sie tez wypowiadal :tak:
A ja mialam teraz maly wypaDEK:wściekła/y:Zdazylam nalac sobie zupe do miseczki i w miedzy czasie chcialam szybko po zmywac a jak mi suszrka ronela.Tzn jedna czesc z szfki mi sie obsunela i wszystko mi polecialo.Moje szklanki z Coca Coli ktore zbieralam w tym roku:wściekła/y:talerze ktore niby sie nie tluka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na dodoatek dziecko stalo obok:szok::szok::szok:a szkla byly az w przedpokoju:shocked2:i dobrze ze mialam garnki wszytkie przykryte pokrywkami w ktorych jedzenie jest bo wszystko bym wywalila tak jak moja zupke z miseczki:wściekła/y:

A wracajac do dzieci,to sa takie pieszczoszki ze jak ich nie calowac.Czasem zdazy mi sie krzyknac czy prosze ja normalnym glosem o cos i widzi ze nie podoba mi sie jej zachowanie to przyjdzie i mnie caluje a mi sie smiac chce odrazu:-):-DA tak wogole to moje dziecko nie spi,mam nadzieje ze wytrzyma do wieczora teraz.:shocked2:
Agatka no wywolalas:tak::-)A faktycznie zapomnialam ze juz pisalas ze jestes na anty:tak::zawstydzona/y:;-)

reklama
Dzień dobry!

Ja dopiero teraz się pojawiam, bo miałam sporo roboty. Musiałam iść na zakupy, trochę ogarnąć mieszkanko no i byłam u fryzjera obciachać włosy i przyfarbować :tak: w końcu jutro mąż wraca trzeba jakoś wyglądać ;-):tak::-D

U mnie pogoda w miarę ładna, nie pada, ale wieje bardzo :-(. Jędrek poszedł spać o 15:30 i jeszcze śpi :confused::confused::confused: ciekawe jak to będzie z kładzeniem go spać wieczorem :confused::confused::confused:

Jejku przeczytałam wszystko co naklikałyście i teraz nie wiem co której z Was miałam odpisać :zawstydzona/y:

Muszę się kawy napić bo zaraz padnę, tak mi się spać chce :confused:

Do góry