reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie i ja sie melduje...
Mam nerw od rana,boli mi łeb,zaraz mi go rozsadzi,juz pylki wizęłąm,aż mi gorąco i duszno i mam zawroty,szokkk przez ta pogode tak jes,ach te ciśneinie...
Mam kawe,moze cos pomo.że,,,jest pochmurno i bee,a wczoraj tak łądnie by ło...a moje dziecko nie chce jeść śnaidnaie i tlko mi jeszcze cisneinie podniósł...
co za typ,chyba po tacie to ma:wściekła/y::-D:-D

Ania napewno bedzie wszytsko ok:tak::-)
A jak moze lekarz sie pomylic co do wielkosci ciazy,Chyba wiemy kiedy mialysmy ostatni okres i +/- jakos se obliczaja wiek od zaplodnienia mozliwego lub licvzac od pierwszego dni miesiaczki.Aniu a ty pamietasz date ostatniej miesiaczki?

No niby 13 grudnia ale taka jakaś krótka i malutka, w poniedziałek będę się rejestrować do jakiegoś najlepszego specjalisty w rejonie zobaczymy jakie ma terminy.

A u nas pogoda fuj ale to podobno w całej Polsce tak jest, dzisiaj jadę do fryzjera może to mi trochę humor poprawi, a muszę Wam jeszcze powiedzieć co za nieszczęście teściowa ma urlop :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do 20 sierpnia i już od wczoraj szaleje po podwórku jak tylko nos wytknę za drzwi wyrasta z pod ziemi i klepie jak nakręcona :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, przesr.....

A u nas pogoda fuj ale to podobno w całej Polsce tak jest, dzisiaj jadę do fryzjera może to mi trochę humor poprawi, a muszę Wam jeszcze powiedzieć co za nieszczęście teściowa ma urlop :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do 20 sierpnia i już od wczoraj szaleje po podwórku jak tylko nos wytknę za drzwi wyrasta z pod ziemi i klepie jak nakręcona :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, przesr.....
no u mnie tez pogoda do bani,,,
oo Aniu to nieźle teraz kurde z teściowa posiedziesz,heheh,,ale masz kiepskawo,,pewnie cie nawiedza i tow dzień,,co za typy nawet w dzien odwiedza tzn anwiedza....

Cześć dziewczyny
Ania jeśli miesiączka była krótka i malutka to możliwe że fasolka już była To sie dość często zdarza:tak:
Dzis mój pracuje z domu Poza kompa nosa nie wyściubi to akurat zrozumiałe , ale też komenderuje jak najęty:wściekła/y: No tym to akurat ciśnienie mi podnosi na maksa. Ja już chyba wolę kiedy go w domu nie ma:wściekła/y:
Ewcia moje dziecko do teraz nie ruszyło śniadania:dry: i już nie wiem co z tym zrobić Skacze tylko wokół niej a ona wszystko wypluwa Zaraz mnie coś trafi teraz zostawiłam ja w spokoju Może za godzinę zgłodnieje:sorry:
Dziś uciekamy do teściów Ne jestem pewna czy mi się chce ale ostatnio leń bierze mnie na wszystko Poza tym jeszcze od wesela czuję się jakby impreza dopiero wczoraj się skończyła:sick:
Trusia to dobrze że wakacje sobie zrobiłas Taka gfromadaka pod opieką :shocked2::blink:

no u mnie tez pogoda do bani,,,
oo Aniu to nieźle teraz kurde z teściowa posiedziesz,heheh,,ale masz kiepskawo,,pewnie cie nawiedza i tow dzień,,co za typy nawet w dzien odwiedza tzn anwiedza....

Ewcia ja nawet jak pranie z linki wyjdę zdjąć, śmieci wynieść czy cokolwiek to zaraz mam nawiedzenie i minimum 10 minut klepania dlatego ja wtedy nie wychodzę z domu chyba że od razu za furtkę i galopem za róg :tak:, a worki ze śmieciami składuję w kotłowni i jak mężulo wraca z pracy to wynosi :tak:.

Cześć dziewczyny
Ania jeśli miesiączka była krótka i malutka to możliwe że fasolka już była To sie dość często zdarza:tak:

No słyszałam o tym i mam nadzieję że właśnie to jest mój przypadek.

U nas dalej leje, nosz! Ja właśnie wypiłam drugą kawkę, ale niewiele lepiej się czuję... Mam ochotę położyć się spać, a tu tyle roboty... Jutro imprezka roczkowa...

JA ja teraz zaczynam pic druga kawke. Igorek spi od 12 wiec mamusia postanowila zrobic ciasteczka:-) sa pyszne jeszcze nigdy ich nie robilam, ale teraz pewnie bede czescie je piec.

Ewcia, Cloe ja nie rozumiem jak dzieko moze nie chciec jesc:szok: mu maly to zje wszytsko co tylko spotka na swojej drodze, czasem to ja mu musze ograniczac jedzenie... bo nie wiem co by sie z nim stalo jakby taka fure jedzenia pochlona:shocked2:

reklama
Do góry