reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nocne Marki jak zwykle razem:-p:-D

Ja wlasnie polozylam Igorka, tylko mam nadzieje ze nie beda teraz bardzo halasowac:wściekła/y::no: bo mi go obudza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide zrobic druga kawke bo ledwo zyje dzisiaj :sick::sick::sick: Najchetniej to by si eteraz tez polozyla spac, tylko ze przez tych roboli nie moge:no::wściekła/y:

Ania138 jakos dopiero teraz do mnie dotarlo ze ty za niedlugo rodzisz:szok::-D
Mam nadzieje ze na usg bedzie wszystko ok no i ze bedzie chlopczyk:tak:

Do mnie też to zaczyna docierać i nie powiem mam stresa.

Ania 138 powodzenia na USG będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak jednak wyjdzie dziewczynka to może ja się wtedy do ciebie o ubranka uśmiechnę;-). Z jakiegoś powodu wszyscy mówią mi że będzie chłopak:blink:
Iwonka jak się nie mylę tydzisiaj testujesz Czekamy na relacje:tak:

Nie ma sprawy, jak by co są Twoje.
Iwonka no właśnie jak test?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój ukochany wrócił o 12 do domu ( to akurat super ) zrobiłam kawę i stoi do teraz, najpierw poszedł do cukierni jakimś cudem mamusia się napatoczyła i nie było go 20 minut ( cukiernia obok domu ) a teraz poszedł zanieść jej ogórki i tyle go widziałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kur......, do kogo on wrócił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale mu powiem jak się tylko łaskawie zjawi mamin synek, i ja miałam za nim tęsknić!!!!

Dziewczyny test w sobote jak przewidywany termin @ ale szczerze mowiac zrobilam juz dzisiaj i #%$#&$ :((((( ale jszcze nic straconego chyba bo okresu dalej nie mam a brzuch mnie boli juz ponad tydzien.Ja mam roznie z tym okresem wiec nie wiem dokladnie kiedy dostane.
Ania nie denerwuj sie kobieto a kiedy idziesz ne te USG? Idziecie razem z mezem?

hej

byłam na zakupach i udały sie :happy: Majcia była u babci, fajnie sie bawiła, ze nawet spac nie chciała i teraz dopiero spi, co mnie za bardzo nie cieszy, bo co będzie wieczorem????

ania ja mam często to samo, bo teście mieszkają w bloku obok i jak mojego wysle do sklepu to czasem pół godziny go nie ma :no::wściekła/y: on wogóle ma wkoło pełno znajomych i zawsze kogoś spotka :no:

hellołl..
A ja tez byłam u babci, na podwóeckzu,w piaseczku i na obiedzie itp itd...dzień praktycznie zleciał juz...
U mnie pochmurno sie zrobiło,,,kurcze nie moze padac...ale chyb bedziee:-:)tak::szok:...
Iwonka jeszcze @ nie ma,,takż ejest szansa n fasleczke...
Pycha mój też jak jesteśmy we wsi u teściowej,to jak pójdzie to zginie na 2 godz..dlatego razem z nim chodze...
Ania138 bez nerwó,,,ja USG pozło????

Agatka te nocne mareczki..hahaaa,,,to juz chyba telepatiaaa:-D:-D

A ja wlasnie M wyprawilam. Ale tak mniev musial wkur.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na koniec ze:no::no::no: zwarjuje kiedys z nim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiecie jak durnego chlopa oduczyc klniecia w domu:confused::confused::confused: :crazy: dziecko sliucha wszytskiego i pozniej bedzie powtarzalo:no::no: szlag mnie trafia jak slysze przeklenstwo w domu:wściekła/y::wściekła/y:
Staram sie dziecko wychowywac porzadnie a on ledwo przyjdzie do domu na godzine i kur.... kur.... itp:wściekła/y:

Nic na niego nie dziala nawet jak mu kiedys powiedzialm ze sie wyprowadze jak nie przestanie:no::no::no:
Juz sama nie wiem jak przemowic mu do rozsadku:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Do góry