reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Nocne Marki jak zwykle razem
Ja wlasnie polozylam Igorka, tylko mam nadzieje ze nie beda teraz bardzo halasowac bo mi go obudza
Ide zrobic druga kawke bo ledwo zyje dzisiaj :sick::sick::sick: Najchetniej to by si eteraz tez polozyla spac, tylko ze przez tych roboli nie moge
Ja wlasnie polozylam Igorka, tylko mam nadzieje ze nie beda teraz bardzo halasowac bo mi go obudza
Ide zrobic druga kawke bo ledwo zyje dzisiaj :sick::sick::sick: Najchetniej to by si eteraz tez polozyla spac, tylko ze przez tych roboli nie moge
Agatka_BB
IX Lachon BB
Nie ma nikogo:-( a mi sie nudiz i chetnie bym z kims poklikala
Dziewczyny a ktora to z was miala jechac nad Jezioro Zywieckie? o nie pamietam
Dziewczyny a ktora to z was miala jechac nad Jezioro Zywieckie? o nie pamietam
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ania138 jakos dopiero teraz do mnie dotarlo ze ty za niedlugo rodzisz
Mam nadzieje ze na usg bedzie wszystko ok no i ze bedzie chlopczyk
Do mnie też to zaczyna docierać i nie powiem mam stresa.
Ania 138 powodzenia na USG będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak jednak wyjdzie dziewczynka to może ja się wtedy do ciebie o ubranka uśmiechnę;-). Z jakiegoś powodu wszyscy mówią mi że będzie chłopak
Iwonka jak się nie mylę tydzisiaj testujesz Czekamy na relacje
Nie ma sprawy, jak by co są Twoje.
Iwonka no właśnie jak test?
mój ukochany wrócił o 12 do domu ( to akurat super ) zrobiłam kawę i stoi do teraz, najpierw poszedł do cukierni jakimś cudem mamusia się napatoczyła i nie było go 20 minut ( cukiernia obok domu ) a teraz poszedł zanieść jej ogórki i tyle go widziałam , kur......, do kogo on wrócił ale mu powiem jak się tylko łaskawie zjawi mamin synek, i ja miałam za nim tęsknić!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny test w sobote jak przewidywany termin @ ale szczerze mowiac zrobilam juz dzisiaj i #%$#&$ (((( ale jszcze nic straconego chyba bo okresu dalej nie mam a brzuch mnie boli juz ponad tydzien.Ja mam roznie z tym okresem wiec nie wiem dokladnie kiedy dostane.
Ania nie denerwuj sie kobieto a kiedy idziesz ne te USG? Idziecie razem z mezem?
Ania nie denerwuj sie kobieto a kiedy idziesz ne te USG? Idziecie razem z mezem?
Pycha
mama Mai i Marty
hej
byłam na zakupach i udały sie Majcia była u babci, fajnie sie bawiła, ze nawet spac nie chciała i teraz dopiero spi, co mnie za bardzo nie cieszy, bo co będzie wieczorem????
ania ja mam często to samo, bo teście mieszkają w bloku obok i jak mojego wysle do sklepu to czasem pół godziny go nie ma on wogóle ma wkoło pełno znajomych i zawsze kogoś spotka
byłam na zakupach i udały sie Majcia była u babci, fajnie sie bawiła, ze nawet spac nie chciała i teraz dopiero spi, co mnie za bardzo nie cieszy, bo co będzie wieczorem????
ania ja mam często to samo, bo teście mieszkają w bloku obok i jak mojego wysle do sklepu to czasem pół godziny go nie ma on wogóle ma wkoło pełno znajomych i zawsze kogoś spotka
E
Ewcia81
Gość
hellołl..
A ja tez byłam u babci, na podwóeckzu,w piaseczku i na obiedzie itp itd...dzień praktycznie zleciał juz...
U mnie pochmurno sie zrobiło,,,kurcze nie moze padac...ale chyb bedziee:-tak:...
Iwonka jeszcze @ nie ma,,takż ejest szansa n fasleczke...
Pycha mój też jak jesteśmy we wsi u teściowej,to jak pójdzie to zginie na 2 godz..dlatego razem z nim chodze...
Ania138 bez nerwó,,,ja USG pozło????
Agatka te nocne mareczki..hahaaa,,,to juz chyba telepatiaaa
A ja tez byłam u babci, na podwóeckzu,w piaseczku i na obiedzie itp itd...dzień praktycznie zleciał juz...
U mnie pochmurno sie zrobiło,,,kurcze nie moze padac...ale chyb bedziee:-tak:...
Iwonka jeszcze @ nie ma,,takż ejest szansa n fasleczke...
Pycha mój też jak jesteśmy we wsi u teściowej,to jak pójdzie to zginie na 2 godz..dlatego razem z nim chodze...
Ania138 bez nerwó,,,ja USG pozło????
Agatka te nocne mareczki..hahaaa,,,to juz chyba telepatiaaa
Agatka_BB
IX Lachon BB
A ja wlasnie M wyprawilam. Ale tak mniev musial wkur..... na koniec ze zwarjuje kiedys z nim
Nie wiecie jak durnego chlopa oduczyc klniecia w domu dziecko sliucha wszytskiego i pozniej bedzie powtarzalo szlag mnie trafia jak slysze przeklenstwo w domu
Staram sie dziecko wychowywac porzadnie a on ledwo przyjdzie do domu na godzine i kur.... kur.... itp
Nic na niego nie dziala nawet jak mu kiedys powiedzialm ze sie wyprowadze jak nie przestanie
Juz sama nie wiem jak przemowic mu do rozsadku:-wściekła/y:
Nie wiecie jak durnego chlopa oduczyc klniecia w domu dziecko sliucha wszytskiego i pozniej bedzie powtarzalo szlag mnie trafia jak slysze przeklenstwo w domu
Staram sie dziecko wychowywac porzadnie a on ledwo przyjdzie do domu na godzine i kur.... kur.... itp
Nic na niego nie dziala nawet jak mu kiedys powiedzialm ze sie wyprowadze jak nie przestanie
Juz sama nie wiem jak przemowic mu do rozsadku:-wściekła/y:
reklama
Podziel się: