reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania głowa do góry:tak: Myślę że wszystko będzie dobrze. Jeśli w głowce nie ma niepokojących zmian to na pewno nie jest nic strasznego . A co do określania wieku ciąży to mnie już trzy razy przesuwano termin. Najpirw miał to być 15 luty wg ostatnij miesiączki. Potem ginka stwierdziła że plód wydaje się być o jakiś tydzień starszyi stawia na 10 lutego Wg USG termin powinnam mieć na 28 stycznia. Więc tak naprawdę to cały czas loteria dzidziuś będziwe wiedziął najlepiej kiedy ma się pojawić na tym świecie.:tak:
Natomiast jak byłam w ciąży z Julką przez trzy miesiące miałam normalną miesiąćzkę ,właściwie ta ostatnia była dziwna i dlatego odwiedziłam gina. Staraliśmy się o dzidzidzę ale ze względu na moj policystyczny zespół jajników myślałam że podzie nam z tym duuużo gorzej a tu taka niespodzianka:-p

reklama
Znów narobiły mi się megazaległości w czytaniu. Chyba nie dam rady nadrobić :-(

DOMINIKA Współczuję Ci bardzo.

ANIU Nie denerwuj się na zapas. Maleństwo też się z Tobą denerwuje przecież. Koniecznie wybierz się na konsultację. Będzie dobrze.

Hejooo w nocy,,
Szukałam i grasowałam po neice,na allegro bluzki satynowej na szyje pod marynarke,,jejku jest,ale nie ma rozmiaru,jak jets rozmiar to nie ma koloru,,ja chyba sobie uszyje,,mam już swój typ,,no i mam krawcową,także na pewno uszyje,,chociaż moze wynajde gdzies na miescie,,ale wątpie...

Ja w sumie tez wpadłąm powiedizec dobranoc,,,,zasiedzialam sie na Allegro,,,a tu pusteczki,bo nocnych ni ma:-D:-D

Od razu mówie wam dzień dobry...

Ale baniak mi pęka ide po pylki i spać,,,,dobranoc po raz drugi....;-):tak:

Dzien dobry :-)

Dzis wyglada na to ze jestem pierwsza, musialam wstac wczesniej:sick: bo robole znowu dzisiaj przychodza dokonczyc schody jak na moje oko to ju zpowinni tu byc:wściekła/y: a ich nie ma! po co ja tak wczesnie wstawalam:confused::wściekła/y:

Dzisiaj mialm tylko 1 stronke do przeczytania:-p

Bardzo krotko,za pierwszym razem sie udalo:tak::-):-):-):-)
Brzuch mnie caly czas boli,chyba lykne proszki a na dodatek co chwile chodze i sikam,Moze sobie pecherz przeziebilam i dlatego i ten brzuch pobolewa non stop:-(

Iwonka
nie wiem co to ma znaczyc ale od jakiegos tygodnia mnie tez brzuch boli i czesciej sikam:sorry::no: ja robila test i nie wykazal ciazy, wiec sie troche uspokoilam, ale w dalszym ciagu nie wiem co te bole maja znaczyc:no:

reklama
heyeczkaa dziewczyny

ja jak zwykle raz na ruski rok zagladam,,,ale niebyło mnie przez tydz w domku:-)zrobiłam sobie wakacje i pojechalam do mamay.....odpoczełam strasznie a teraz od nowa 3 dzieci na głowie

ale pogoda nam sie poprawia juz 3 dzien nie pada:szok:tfu tfu bo zapesze
Buziaczek twoja kruszyna jest cudna:-):tak:(jak bym miała pewnosc ze mi taka wyjdzie to bym sie nie zastanawiała);-)

Agatka i Iwonka wy to do lekarza smigajcie bo faktycznie to moze byc pecherz

a moje dziecie jeszcze spi a ja spijam kawke po woli ale zaraz bede musiała go budzic bo do dzieci musze isc na słuzbe:tak:

Do góry