dawna cloe
Mamy lutowe'08
Ania głowa do góry Myślę że wszystko będzie dobrze. Jeśli w głowce nie ma niepokojących zmian to na pewno nie jest nic strasznego . A co do określania wieku ciąży to mnie już trzy razy przesuwano termin. Najpirw miał to być 15 luty wg ostatnij miesiączki. Potem ginka stwierdziła że plód wydaje się być o jakiś tydzień starszyi stawia na 10 lutego Wg USG termin powinnam mieć na 28 stycznia. Więc tak naprawdę to cały czas loteria dzidziuś będziwe wiedziął najlepiej kiedy ma się pojawić na tym świecie.
Natomiast jak byłam w ciąży z Julką przez trzy miesiące miałam normalną miesiąćzkę ,właściwie ta ostatnia była dziwna i dlatego odwiedziłam gina. Staraliśmy się o dzidzidzę ale ze względu na moj policystyczny zespół jajników myślałam że podzie nam z tym duuużo gorzej a tu taka niespodzianka
Natomiast jak byłam w ciąży z Julką przez trzy miesiące miałam normalną miesiąćzkę ,właściwie ta ostatnia była dziwna i dlatego odwiedziłam gina. Staraliśmy się o dzidzidzę ale ze względu na moj policystyczny zespół jajników myślałam że podzie nam z tym duuużo gorzej a tu taka niespodzianka