reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam serdecznie z rana:-)

dzis tylko 9 stron.

No i wstawione w piekarnik,,,robią się,,hurra,,teraz to ich wola,ja za dwie godz je wyłąćzam i mam je daleko.....;-):tak::tak:
Ale dzisiaj szok wsyztskei z apierwszym razem nakrętki załapały:szok::tak::tak::tak::tak::-):-):-)super,tak moge miec zawsze...

Ewcia co to za sloiczki robisz Mezusiowi? tzn wiem ze takie w droge jak wyjezdza, ale co tam wkladasz mu dobrego do srodka, daj jakies przepisy smaczne.

A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :-:)-:)-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-):tak::-D

Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża..... :szok::szok::szok::szok:

Sewa masz cudownego Meza i gdybys sie nim nie chwilila to byloby cos nie tak...:crazy: A jak ci ktos napisze na priva to.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spoko Sewa,,daje rade sobie....

A wal to niech do mnie zaprująa,,,czekammmmmm,,,,:tak::cool2::confused2:i od razu dawaj kto to,,,na ogólnym,,,jak mają be mężów,,to niech tu nie klikają....albo nie czytają tego i omijają stronyy....:tak::tak:

Popieram jak komus nie pasi cos to niech nie czyta!!!

A ja będę teraz monotematyczna...... Dziewczyny jeszcze 2,5 dnia i przylatuje mój mąż :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się ciszę :-):-):-):-):-):-):-)

Sewa jak to napisalas to az mi sie lezka zakrecila:-D:-D:-D Musisz teraz czuc sie uskrzydlona:-D:-D

Wiecie co...... jakos sobie nie moge wyobrazić siebie na obczyźnie :no::no::no::no::no: boję się jak nie wiem co :-(

Dasz sobie rade, dzielna dziewczyna jestes;-):-D zawsze bedziesz miec nas:-) a poza tym to najwazniejsze ze bedizecie razem z Mezem, to ci doda duuuzo sily.

Ja dzisiaj musialam wstac przed 6 bo tesciowa na operacje zawiozlam, ale teraz bede miec sajgon w domu jak wroci z kliniki:szok::wściekła/y: on nie bedzie mogla chodzi przez 4 tyg a chlopa ma takiego ze nawet chleba nie potrafi ukroic:szok::wściekła/y:

Ide zrobic kawke i Igorka nakarmic bo wstal przed chwilka.

Alez sie tluka dzisiaj u mnie :wściekła/y: schody przyjechali nam zamontowac do osobnego wejscia:-D tylko mnie glowa boli:no::wściekła/y: a oni wierca i wala po scianach:no:

Ide to sniadanko robic...

Hej, wpadłam powiedzieć Wszystkim Dzień Dobry.
Wczoraj to padłam jak Vanesska :tak:, obudziłam się jakoś w nocy, wyłączyłam kompa, tv i zamknęłam okno no i dalej lulu.
Dzisiaj już mnie tak miednica nie boli ale jeszcze trochę poleżę, na 16 jadę na usg, mam nadzieję że wszystko będzie ok i że się potwierdzi że synek bo ja już tak się nastawiłam psychicznie że przeżyła bym szok :szok::szok: i rozczarowanie, no i mam tyle nowych ciuszków typowo chłopięcych ( już nakupowałam ), ale jak nie to trudno będę miała ponad miesiąc na przestawienie się a ubranka wystawię na allegro ;-):-D:-D

Dzień dobry...melduje sie...
Wstaliśmy przed 9, ale musieliśmy zjeśc,teraz robie kawe,umyłąm głowe i potem spadamy do babci mojej na obiadek...

Agatka no to nieźle ból głowy i stukanie,ale połączenie,makabra...
Ania fajnie hehe usnęła,a wszystko chodzi w domu,cały sprzęt,hahaa

Ide włosy rozczesać sobie...

Witam:-)No my dzis spalismy tylko do 7:20:-(Za oknem piekne slonko.poscielowe sie pierze.Trzeba isc na jakies zakupy bo nie mam nic na obiad:no:Jedzac sniadanko po czytam cos cie na klikaly:szok::-D:-D:-D:-D

Ania138 jakos dopiero teraz do mnie dotarlo ze ty za niedlugo rodzisz:szok::-D
Mam nadzieje ze na usg bedzie wszystko ok no i ze bedzie chlopczyk:tak:

Ewcia a co wy dzisiaj tak wczesnie wstaliscie;-) zawsze to jakos tak kolo 10 sie budzicie:-D Matuniek nie dal pospac:confused::szok::crazy:;-):-D

reklama
Ewcia a co wy dzisiaj tak wczesnie wstaliscie;-) zawsze to jakos tak kolo 10 sie budzicie:-D Matuniek nie dal pospac:confused::szok::crazy:;-):-D
Matu wstał o 8:50 i ja o 9,bo jedziemy do babci,a na 14 umówiłąm się z koleżanką na mieście,,,to jakbym wstała o 10 i o 11 pojechałą do babic,to mało bym u nej posiedziałą,a takz araz jade...tylko spije kawulca i ide moze wysuszyć heryyy

Ania daj koniecnzie znać o USG,,czekamy cierpliwie albo i nie hhee.

Do góry