reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!
My wstalismy po 9:00 :szok: moje dziecko jak nie sypia w dzień to tak śpi kładzie sie przed 21,a wstaje ok. 9 :tak: nie powiem, aby mi się to nie podobało ;-)U mnie dzis piekne słonko. Zaraz wybywamy z domku, na spacerei zakupy, a potem ide do mamy na cały dzień, tak więc pojawię sie dopiero wieczorkiem :tak:

Dasz sobie rade, dzielna dziewczyna jestes;-):-D zawsze bedziesz miec nas:-) a poza tym to najwazniejsze ze bedizecie razem z Męzem, to ci doda duuuzo sily. .

Dzięki bardzo, też mam taką nadzieję, że będzie ok. Musi być, ale jednak lęk, obawa są :-(
Nie zazdroszczę walenia za ścianą, jeszcze ból głowy, wsadzaj dziecię w wózek i wybywaj na długalaśny spacer :tak:

Pycha życzę udanego załatwiania spraw :tak:

Ewcia widzę, że też za długo nie posiedziałaś i dobrze, bo miałam mało do poczytania ;-):tak::-D

Ania czekamy na wieści po USG

Iwonka pranko pewnie szybko wyschnie, bo u Ciebie pewnie tez wiaterek wieje....

Ale rzeczywiscie fajnie by bylo jakby te nasze forum BB zawsze istnialo i ze nawet po 10 latach czy wiecej bedzie mozna zobaczyc co slychac u nas i u naszych dzieciaczkow
Sewa dasz sobie tam rade,przecierz nie bedziesz sama bo bedzie maz u boku:tak::-)
Ewcia oooo klawiarura moja jest ciagle czyms po brudzona:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Ania No to powodzenia n aUSG
Agatka to masz kilka dni na nauczenie przetlumaczenie temu chlopu do czego sluzy noz:tak::-D

Cześć mamusiom w domku
My już po sniadanku Kuba bawi sie zabawkami nie było nas w domku pojechalismy do starszych synów nad jeziorko
u nas też dzis piekne słonko bedziemy siedziec na dworku w piaskownicy pewnie jak wrócimy ze sklepu
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny:-) Witam późnym rankiem. Ja już mam obiad prawie zrobiony: zupa ogorkowa i prrzygotowany farsz na pirogi ruskie tak mnie jakos wzielo Moje dziecko olało Elmoi siedzi mina kolanach i patrzy co ta matka wyrabia:blink:
Agatka i jak to teście przeżyli że wy jednak osobne wejście mieć będziecie;-) To pewnie była dla nich trauma niedopisania:-D
Ania 31 cześć:-) ty się miałaś oszczędzać dziewczyno :tak:
Ania 138 powodzenia na USG będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak jednak wyjdzie dziewczynka to może ja się wtedy do ciebie o ubranka uśmiechnę;-). Z jakiegoś powodu wszyscy mówią mi że będzie chłopak:blink:
Iwonka jak się nie mylę tydzisiaj testujesz Czekamy na relacje:tak:

No ja zaraz zmykam,wpadłąm powiedizeć narazie i z.yczyć wam miłęgo dnia...szybko dopijam kawulca i lece do babic,a raczej ajde,bo miotła popsuta-połamała się:-:)szok::-D:-D:-D:-D

A te klawki ,,u mnie tez cioągle w okruyszkach od chleba i w kurzu,hahaha

opapapapapapapa lece

Cloe mniam ogórkowa,,mniam mniammm
Iwonka mi tez taka by sie zdałą z gumy.,,,:-D

lece papa

Agatka to masz kilka dni na nauczenie przetlumaczenie temu chlopu do czego sluzy noz:tak::-D

ooo nie ma mowy ona sie z nim cale zycie kluci zeby cokolwiek zrobil ja sobie nerwow nie bede na niego tracila:no::no::no::no:

Agatka i jak to teście przeżyli że wy jednak osobne wejście mieć będziecie;-) To pewnie była dla nich trauma niedopisania:-D

Cloe masz 100% racji traum aniedoopisania bo tesciowa bedzie mniej nas kontrolowac:szok::-D co? gdzie? o ktorej?z kim? jak ? po co ? itd.... to jest wkur...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale juz niedlugo:-)

reklama
Do góry