reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej:-) ja jestem jeszcze na chwilke bo po przemysleniach na temat ostatniej daty mojej @ musze zmienic suwaczek:tak:.Na to wyglada ze dopiero za dwa dni powinnam tescik zrobic:-).Choc juz sama nie wiem kiedy bo ostatnio te cykle moje sa niregularne i sa miedzy 22 a 29 dni.:dry:Ostatni byl 29 dni:happy:
Mania gratuluje
Dobra to zmienie sobie suwaczek i znikam.Moj tez zadrosny ale nie ma powodow bo ja siedze ciagle w domu,Jesli gdzies wychodzimy to tylko razem.Oczywiscie nie liczac wyjscia do sklepu czy na spacer z dzieckiem.

reklama
Też stawiam na zazdrość... ale z drugiej strony tego nie rozumiem... Też zdarzało mi się pare razy w życiu komuś czegoś zazdrościć (np. dziecka, koleżankom - młodym mamom, gdy ja miałam problemy) ale nie przychodzi mi do głowy, jak można z powodu tej zazdrości wzbudzić w sobie agresję i naskoczyć na drugą osobę.... Ja miałam dość godności, by cierpieć w samotności, w domu i nie odbierać im radości macierzyństwa.

Ja też tak mam, nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby pojechać po kimś bo ma lepiej pod jakimś względem niż ja. Ja to cieszę się z czyjegoś szczęścia, a nawet jak czasami boli, to wolę zostawić to bez komentarza.....

Iwonka miałaś spać kochana,lunatykujesz do nas>???:-D:-D
Jutro testuj,,czekamy...

Mój tez nie ma powodów,ja nigdzie nie chodze,,,do jego siostry,mojej mamy i jego mamy,,ot tyle sie wyppuszczam na pogawedki,,,,

Ewcia moj tez w nocy nie wstawal do dziecka,wiec nie jestes sama:tak::-):-):-D
no to good,ze nie sama,,,:tak::tak:

Ja też tak mam, nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby pojechać po kimś bo ma lepiej pod jakimś względem niż ja. Ja to cieszę się z czyjegoś szczęścia, a nawet jak czasami boli, to wolę zostawić to bez komentarza.....
ja tez sie ciesze czyims szczesciem,dlaczego mam byc zazdrosna,,,bardzo sie ciesze,,,,nigdy nie zazdrościłam nikomu nic....tzn mogłam,ale nie gadąłam głupich tekstów,,fajnie,ze niektorzy są normlanie i szczesliwii

Dobra juz ide spac,suwaczek zmieniony.Teraz to juz wogole to dziwne bo mnie brzuch tyle dni u dolu boli a do miesiaczki jeszcze czas.Zawsze jak mnie brzuch zabolal jednego dnia to juz zaraz albo na wieczxor dostawalam okresu.Dobra juz nie smece bo wam temat zmienilam.Test mam a kiedy zrobie nie wiem.
Dobranoc nocne mareczki teraz piszace :-):-):-):-):-):-):-)

Iwonka to Twoje uzależnienie od BB ;-):tak::-D juz nawet podczas snu do nas zaglądasz ;-):tak::-D Wylicz sobie dokładnie co i jak i czekamy na dobre wieści :tak:

Śpij smacznie!

A ja będę teraz monotematyczna...... Dziewczyny jeszcze 2,5 dnia i przylatuje mój mąż :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się ciszę :-):-):-):-):-):-):-)

No to ja spadam do łażienki bo M właśnie wyszedł moze potem jeszcze zajrze do was ale jak mnie nie bedzie to znaczy ze M gra i nici z siedzenia na BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze mu troche urlopu zostało to niech sobie pogra ale od poniedziałku ma na 22 godz do roboty to sibie z wami dłuzej posiedzie :tak::-DAle jak coś to juz wam zycze kolorowych snów i do jutra :-);-):tak:

reklama
Do góry