reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :-:)-:)-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-):tak::-D

Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża..... :szok::szok::szok::szok:

No daj spokój... Chyba już nikt się nie odwazy tak napisać. Ja też mam cudownego męża i jestem z tego dumna. Nie mamy się czego wstydzić :) :tak:

A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :-:)-:)-( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-):tak::-D

Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża..... :szok::szok::szok::szok:
spoko Sewa,,daje rade sobie....

A wal to niech do mnie zaprująa,,,czekammmmmm,,,,:tak::cool2::confused2:i od razu dawaj kto to,,,na ogólnym,,,jak mają be mężów,,to niech tu nie klikają....albo nie czytają tego i omijają stronyy....:tak::tak:

Dobry wieczór kobitki. ja dziś cały dzień bez internetu :szok:Szol normalnie:szok:Jak ja to przeżyłam to naprawdę nie wiem.
Mania wieeelkie brawa dla ciebie:tak::-D:-D:-D Tak trzymać kobieto. Ja co prawda pracowałam w Polsce ale mój szef to Holender i zachowywał się tak jakby pracownicy to jego służba była:wściekła/y: a już jego hasła jak to ja mam dobrze. Pracujesz "zazwyczaj po osiem godzin i ZUSY masz płacone" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No szok normalnie . Jemu juz się mocno popier... co jest jego obowiązkiem a moim zasr...prawem a czym sa pracownicze przywileje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale było minęło teraz jego gemby nie widuje i dobrze Jak tylko napisałaś o swoim przypadku to odrazu pieprz...Patryczek mi się przypomniał:wściekła/y::wściekła/y:
Ewcia gŁowa do góry ;-)a chłopu nie daj się To taka rasa i tak naprawdę ciężko zadowolić więc my kobietki przede wszystkim o sobie myśleć powinnyśmy a nie sugerowac sie ich gadaniem :tak:Ale jedno mnie zaszokowało Z dawnym szwagrem sztamę trzyma a swoją siostrę ma w d...:szok:

Ja już raz powiedziałam i zdania nie zmienię, jeszcze raz ktoś mi świnię na priva wyśle wklejam ją na ogólnym :tak:

Ja też nie moge narzekać na mojego M Jak mała sie urodziła to nie spał po nocach tylko patrzył czy oddycha czy cos sie jej nie dzieje złego pomagał mi przy małej itd.Potem mała po jakims tyg od wyjscia ze szpitala to cos sie jej odwidziało i nam nie spała po nocach spała tylko po 15 min a ja z M zmienialiśmy sie co dwie godz w nocy zeby sie nia zając tak wiec i do tej pory mi pomaga przy małej ale sa wyjątki co do zachowania M bo jak kazdy z nas ma swoje dobre i złe dni :tak:

Sewa a to jest poprost wredna zazdrość tej osobyyyy
Też stawiam na zazdrość... ale z drugiej strony tego nie rozumiem... Też zdarzało mi się pare razy w życiu komuś czegoś zazdrościć (np. dziecka, koleżankom - młodym mamom, gdy ja miałam problemy) ale nie przychodzi mi do głowy, jak można z powodu tej zazdrości wzbudzić w sobie agresję i naskoczyć na drugą osobę.... Ja miałam dość godności, by cierpieć w samotności, w domu i nie odbierać im radości macierzyństwa.

cloe cały dzien bez netu :szok::szok::szok::szok::szok: toż to oszaleć można :szok::szok::szok::szok:

A co do pracodawców, to ja pracuję u Polki i też kawał cholery z niej jest..... ale ja po urlopie wychowawczym już do roboty nie wracam to mi to juz teraz lata koło nosa:tak:

reklama
Dobry wieczór kobitki. ja dziś cały dzień bez internetu :szok:Szol normalnie:szok:Jak ja to przeżyłam to naprawdę nie wiem.
Ewcia gŁowa do góry ;-)a chłopu nie daj się To taka rasa i tak naprawdę ciężko zadowolić więc my kobietki przede wszystkim o sobie myśleć powinnyśmy a nie sugerowac sie ich gadaniem :tak:Ale jedno mnie zaszokowało Z dawnym szwagrem sztamę trzyma a swoją siostrę ma w d...:szok:
no ja nie wiem tez jak ty to wytrzymalas:szok:szokkk
tzn ja nie wiem czy dobrze zrozumiałąs,,to moja siostra sie rozwiodła,a jej mężem był jego kolega....a do swojej nie pozwala mi jeździć,bo piwo tam pije--wielkie coo"piwo"

Ja też nie moge narzekać na mojego M Jak mała sie urodziła to nie spał po nocach tylko patrzył czy oddycha czy cos sie jej nie dzieje złego pomagał mi przy małej itd.Potem mała po jakims tyg od wyjscia ze szpitala to cos sie jej odwidziało i nam nie spała po nocach spała tylko po 15 min a ja z M zmienialiśmy sie co dwie godz w nocy zeby sie nia zając tak wiec i do tej pory mi pomaga przy małej ale sa wyjątki co do zachowania M bo jak kazdy z nas ma swoje dobre i złe dni :tak:
No to super masz,,,ja nie wspomne,ze mój to nawet sie nie obudzil do małęgo,,ale fakt kąpał go....

Ja już raz powiedziałam i zdania nie zmienię, jeszcze raz ktoś mi świnię na priva wyśle wklejam ją na ogólnym :tak:
oczywiście,ja sie dziwie,ze wteyd nie wkleiłas,,,,ja od rauz bym tu wklejała i wojne rozpętała,,ależ ja swinia,,,,:tak::tak::-D:-Dno cóż nie lubie takich ludzi.....

Do góry