reklama
Sewa, a my wtedy robimy imprezę urodzinową, bo nasz synuś kończy roczek
Mąż jest na piwku ze znajomymi, przyslal mi własnie sms'ka, że "dobrze się bawi" i że będą nowe dzidzie wśród znajomych :-) ale nie chce paskuda powiedzieć, u kogo ;-)
Mąż jest na piwku ze znajomymi, przyslal mi własnie sms'ka, że "dobrze się bawi" i że będą nowe dzidzie wśród znajomych :-) ale nie chce paskuda powiedzieć, u kogo ;-)
E
Ewcia81
Gość
nom wlaśnie ja miałąm to pisać,,ze zaraz będzie 2 dni...A ja będę teraz monotematyczna...... Dziewczyny jeszcze 2,5 dnia i przylatuje mój mąż :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale się ciszę :-):-):-):-):-):-):-)
szykuj sie stara,,,dla męża;-);-);-)
macie razem synka dziewczyny;-);-)Sewa, a my wtedy robimy imprezę urodzinową, bo nasz synuś kończy roczek
;-)
E
Ewcia81
Gość
Leika ja zartuje,wiem o co biega.....zebyscie nie pomyslaly z ezle zrozumialam,,maly roczek i Leika ma impre nono bedzie sie dzialoo
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Ewcia to rzeczywiście mi sie mocno pomieszało
Zegnam się z wami
Iwonka trzymam kciuki
Do jutra
Zegnam się z wami
Iwonka trzymam kciuki
Do jutra
dominika2000
Fanka BB :)
Witam Was wieczorkiem ja tylko na chwilke bo własnie pakuję walizeczki jutro wyjeżdzamy nad morze na 4 dni- ale się ciesze. Pozdrawiam i życze miłego udanego weekendu i jak najmniej problemow i zmartwień.Buźka:-)
E
Ewcia81
Gość
jacie nommm,,,ale kiedy to było,,zaraz 3 lata,5,, 7 szkoła,,,gimnajzum,,,,liceum....czy cos tam slub dzieic,,,,i my babcinki na BB sie spotkamy,hahahaaaaLeika roczek, ale fajnie, ja pamiętam jak dziś jak mój Jędrek dmuchał świeczki taki malusi był, a potem jeździł jak wściekły na jeździku który dostał ;-)
reklama
Podziel się: