E
reklama
mania - wielgachne gratulacje!!! Super postawa, trzeba walczyć o swoje!!!
Ewcia - ja nie lubię doradzać w takich sprawach, bo nie czuję się kompetentna... ale moim zdaniem powinnaś walczyć o szacunek męża do Ciebie i do pracy jaką wykonujesz w domu, wychowując jego syna. Inaczej problem z każdym rokiem będzie narastał... Tak było u moich rodziców i po 20 latach małżństwo się rozpadło...
Ewcia - ja nie lubię doradzać w takich sprawach, bo nie czuję się kompetentna... ale moim zdaniem powinnaś walczyć o szacunek męża do Ciebie i do pracy jaką wykonujesz w domu, wychowując jego syna. Inaczej problem z każdym rokiem będzie narastał... Tak było u moich rodziców i po 20 latach małżństwo się rozpadło...
E
Ewcia81
Gość
ja bardzo chętnie jakiś porad,,,ale ja myśłe ze tu nie porada lecz rękawice bokserskie,,,,,,mój to wogóle nie rozumie co to znaczy siedziec w domu z dzieckiem 24h nie majac z kim gadać,,,,,do kogo ust otwoorzyć....ale ja mu pokarze jeszcze,,,coraz częśćiej sie stawiam i to sa nasze powody do kłótni zawsze......ale cóż takie życie...mania - wielgachne gratulacje!!! Super postawa, trzeba walczyć o swoje!!!
E
Ewcia81
Gość
mania bardzo mu dobrze,fajnie z emu tak nakopałaś do tyłka,super,dobzre mu tak;-);-)
E
Ewcia81
Gość
a bierz ile uniesiesz,albo twoja głowa,,,ale masz kołnierz to spoko bierz calą steręęMania gratulacje!!!!!
Ewcia ja z chęcią takiego drina walnę ;-)
Jusia22
Fanka BB :)
Witam dzisiaj moje mała spała w dzin 3i pól godz sama sie położyłam jak Julia poszła spac a no to sobie pospaliśmy mój M takze z nami sie położył tylko ze ja nie wiedziałam ze az tak długo popołudniowa drzemka nam potrwa Potem poszliśmy do teściów o godz 17.00 i do domu przysliśmy o 20.30 myslałam ze mała sie zmęczy i pojdzie tak jak zawsze spac o ok 21 a tu mała właśnie teraz zasnęła A ja zaraz ide sie kapać i moze poklikam z wami troche chyba ze M bedzie chciał grac
Jusia22
Fanka BB :)
Mania213 wielkie brawo ze wygrałaś z pracodawcą Gratki
E
Ewcia81
Gość
Jusia nie daj sie mężówi,,pogoń go,chociaż na pół godiznki chodź do nas...hmmm i kto to mówi ja,ktora tak ma....
reklama
sewa
mamuśka ;-)
A wracając do mężów.... Ewcia współcuję Ci bardzo :---( jak ktoś opowiada o takich rzeczach to ja widzę jaki mi się skarb trafił...... pisze o mężu ;-)
Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża.....
Zaraz znowu na priv dostanę wiadomość, że ktoś już nie może czytać o tym jakiego to mam cudownego męża.....
Podziel się: