reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry...... dobrze, że ja nie muszę nadrabiać tego co wczoraj nocne marki naklikały :-D:-D:-D:-D:-D

Rety :szok::szok::szok: ale zimnica :szok::szok::szok: a ja muszę iść pozałatwiać parę spraw :baffled::baffled::baffled: Tak mi się nie chce :no::no::no: I jeszcze muszę posprzątać łazienkę i pokój Jędrka :-( Teraz piję kawę aby się rozbudzić :tak: bo gdzie to tyle po nocach siedzieć ;-)

Leika noooo jeszcze 4 dni :-):-):-):-) i mąż będzie w domku :tak::tak::tak:

Pycha to faktycznie tydzień przed nami mieliście ślub :tak:ach co to był za sierpień :tak:

Mania do potem, powodzenia na szczepieniu :tak:

Hejka. :szok::szok: Chyba wolę się sprężyć i posiedzieć z Wami niż rano nadrabiać ;-):tak:.
Iwonka z 70 osób zrobić 30 nie lada wyczyn hehe, ale dobrze mówisz jak chcą to niech za swoich zapłacą my taki sam warunek postawiliśmy.
Dominika Majka dostała podobny rowerek na roczek i jeszcze czasem na nim jeździ chociaż dostała na 3 latka już taki "dorosły", wystarczy że odkręcisz to pod nóżki i już. Ja załatwiłam sobie w sklepie taki jeszcze jeden podstawek mniejszy popytaj u siebie.
Mania witaj kochana w klubie teściowych z piekła rodem tylko że moja mieszka w domu obok :wściekła/y::wściekła/y:. Ale się wciągnęłaś, no cóż to ja będę NM 4 jak dam radę.
Kolejny dzień zimny i pewnie mokry blee
Leika jest szansa na zmianę pogody, zimą może zamiast deszczu będzie padać śnieg ;-):tak:

Zapomniałam Wam napisać, że moje dziecko mi się znówrozregulowało. Zaczynam wątpić, czy on zacznie przesypiać nocki w najbliższym czasie...

Leika znam ten ból Majka długo budziła się w nocy (do 2 lat ) a ostatnio znowu zaczęła dzisiaj też :szok::no:, dlatego znowu chodzę niewyspana a od wrześnie znowu się zacznie więc nie wiem jak dam radę.

O a ja mam 300 postów :tak:.
Dominika widzisz Ty masz ten szary podeścik a zapytaj o taki jak ten żółty, bo z czasem ten pierwszy za dużo miejsca zajmuje.

Hej dziewczyny! Wpadłam jak zwykle się tylko przywitać i życzyć Wam udanego dnia. Może kiedyś nadejdzie taki czas, że będę miała więcej czasu na BB, ech marzenia ;-)

Witam we wtorek

Nocne Mareczki znowu poszalaly:-D

nie z adużo,bo juz tera zjesteś,a tak byb ylo wiecej,heheh
my tylko do 1 siedizmy zawsze,,,ale nieraz dziewczyny mialy sporo,ale sie tylko z nas smialy,bo nam odbijało na necie....:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ewcia ja po waszych nocnych harcach mam zawsze sporo dzisiaj mialam 20 stron:-D ale swietnie sie czyta to co piszecie, a czasem to naprawde mozna si eusmiac do lez:laugh2::laugh2:

Ewcia ja mam rocznicę 30 sierpnia :tak::tak::tak:
Do licha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu coś mi się z BB dzieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczęło chodzić jak czołg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez naleze do rocznic sierpniowych;-) ou nas ta wazna data jest 27 :-) to juz niedlugo..

Zapomniałam Wam napisać, że moje dziecko mi się znówrozregulowało. Zaczynam wątpić, czy on zacznie przesypiać nocki w najbliższym czasie...

Nie martw sie moze ma gorszy czas teraz :confused:ale napewno zacznie przeypiac noce, ja tez czesto mialam watpliwosci jak moje dziecko nie spalo, ale to chyba si etak dzieje u nas z przemeczenia.

Witam nowa mamusie...widze ze sie zaklimatyzowalas u boku nasyzch Nocnych mareczkow;-):-D:-D to dopiero sa wesole dziewczyny:-D
Nie przejumuj sie tesciami ja tez naleze do tych "szczesiarzy" ktorzy maja tesciow nie do zniesienia....a jeszcze z nimi mieszkam w jednym domu...:no::no:

reklama
Witam,ale dzis pospalam normalnie do 9:tak::-):-):-):-):-)Za oknem to n ie wiem co to jest,razczej z domu lepiej dzis sie nie wychylac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mania powodzenia na szczepieniu:-)
Ania 138 no wlasnie ale trzeba tak zmniejszyc gosci ,i tez bedzie dobra zabawa:tak:
Leika wspolczuje,moja i teraz czasem tez sie co i rusz budzi w nocy.Tak naprwade tak od wieczora do rana jeszcze ani razu nie przespala.

Do góry