reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Najbardziej sie balam wlasnie rozlaki. Projekt pierwszy przewidywal, ze maz pojedzie z Alankiem a ja pozniej, ale byla prawie awantura, ze ja nie dam mu dziecka na tak dlugo, itd. na szczescie sprawa sie rozwiazala

reklama
Leika gratuluje ząbka:-) i troszkę zazdroszczę bo u nas cisza a już 7 miesięcy:no:

Nie martw się, u nas pierwszy ząbek wyszedł w jak mały miał skończone 10 miesięcy dopiero :) Zaraz potem był drugi a potem cisza. Teraz mamy trzeci i lada dzień będzie czwarty i pewnie znów dłuższa przerwa :-D Wychodza parami ;-)

Jędrkowi też pierwszy ząbek wyszedł jak miał 10 m-cy. Potem poleciało jak z płatka.

Dobra dziewczynki, teraz to już na dobre mówię dobranoc :tak::tak: Śpijcie smacznie :tak::tak::tak:

Jutro mnie nie będzie, jedziemy do rodzinki do Tomaszowa. Może odezwę się wieczorkiem, albo dopiero w poniedziałek.
Dobrej nocki życzę!

Ania gratuluje, ale i tak nie rozumiem zafascynowania lustrzanka ;) cyfrowa to jest to, a nie ustawianie, przyemierzanie bleeeeee....ale co tam, to Ty masz miec radoche a nie ja.
Ale to jest lustrzanka cyfrowa i można ustawić na automatyczne ostrzenie lub robić to ręcznie :tak::-D

Witam wieczorkirm. Dopiero co wrócilismy do domu, Jędrek przysypiał mi całą drogę :confused::confused::confused: dopiero jak mu pokazałam ślimaki, które po deszczu wyszły na spacer :-D:-D:-D to się rozbudził :tak::tak::tak: już myślałam, że przyjdzie mi któregoś do domu zabrać :szok::szok:

A co do lustrzanki...... mój mąż ma lustrzankę :tak::tak::tak: nie ma porównania z cyfrowym aparatem. Z lustrzanki fotki są piękne.... ale trzeba się na tym znać i dlatego ja mam cyfrowy aparat i to jeszcze taki złom :-(przydałby się nowy :tak::tak::tak:

My po jednym deszczu wróciłyśmy ze ślimakiem i wszystko było dobrze dopóki siedział w skorupie ale ja wyszedł :-D:szok::szok::-D to Maja wpadła w taką histerię że trzeba było bo wynieść do ogródka, no w końcu krwiożercza bestia próbowała wydostać się ze słoika ;-):-D:-D:-D. Ale mieliśmy z mężem ubaw ale Majka była naprawdę przerażona.
A co do jakości zdjęć to tak jak mówisz bez porównania,a my naszą cyfrówką trzasneliśmy już pona 40 tyś. zdjęć przez 2,5 roku więc metryca trochę dostała po d.. i jakość się popsuła.

Ania138 fajnie że sie pokazałaś wkońcu na bb:-):-):-)
co do aparatu to ja też mam lustrzanke i robi piękne zdjęcia..;-).
kiedyś sobie kupie taką ale cyfrową....:tak:
super sprawa taki aparat :-):-)
i znowu mamy coś wspólnego-przypadek????

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiem wiem zaniedbałam trochę BB i w poniedziałek znowu jedziemy na działkę do czwartku :zawstydzona/y::cool2::cool2::zawstydzona/y:.
No to coraz bardziej podejrzana sprawa, coś za dużo tych przypadków ;-):-D:-D

Jutro mnie nie będzie, jedziemy do rodzinki do Tomaszowa. Może odezwę się wieczorkiem, albo dopiero w poniedziałek.
Dobrej nocki życzę!

Życzę Wam udanej niedzieli :-D:-D

A my jutro grill`ujemy na zbiorowych urodzinkach Majki i kuzyna męża Marcinka. Muszę Wam powiedzieć że przygadałam parę razy mojej rodzince odnośnie przekładania imprez na ( pisałam kiedyś że 15 sierpnia przy okazji imienin mamy miały być urodzinki Mai i moje ) że przyjechali za moje a jutro siostra ze szwagrem i małą będą też na grill`u :szok::-D. No i można jak tylko sie chce bardzo się z tego cieszę bo Majka by gości żadnych " swoich " nie miała.

Dzień dobry!

U mnie dziś słoneczko świeci, ale jakiś chłodny wiaterek wieje :confused::confused::confused: miała dziś odwiedzić mnie koleżanka z synkiem, który jest w Jędrka wieku, ale własnie przed chwilą zadzwoniła, że nic z tego bo mały dostał kataru...... szkoda :-( No to przyjdzie nam dziś w domku siedzieć, tylko spacerek pewnie zaliczymy. Życzę miłej niedzieli!

reklama
Ania138 Majka to już duża dziewczynka :tak::tak::tak: śliczniutka :tak::tak: A co do ślimaków. Jędrek się ich nie boi ...... jak siedzi taki pan ślimaczek w skorupie to woła " ślimak pokaz logi" Bez rogów to już nie atrakcja ;-):tak::-D

Do góry