reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek.
My już po śniadanku, serniczek się chłodzi, mięsko marynuje :tak:, zaraz zagonię męża do robienia kawy i zmywania naczyń a jak dobrze pogadam to jeszcze surówkę zrobi ;-):cool2:.
Pogoda na razie ładna słoneczko z wiaterkiem.

Ania138 Majka to już duża dziewczynka :tak::tak::tak: śliczniutka :tak::tak: A co do ślimaków. Jędrek się ich nie boi ...... jak siedzi taki pan ślimaczek w skorupie to woła " ślimak pokaz logi" Bez rogów to już nie atrakcja ;-):tak::-D

Zuch chłopak z Twojego Jędrka :tak:, Majka trochę się do nich przyzwyczaiła pod namiotem, tylko ze tam były jak ona mówiła "zepsute" ( te czarne bez muszelek, blee ).

reklama
Matko kochana niedlugo jade na ta parszywa dzialke. Jedno co dobre, to to, ze z 20 osob zostaje polowa. Jak dla mnie to niech jeszcze z 5 osob pojedzie w cholere. Ranyyy jak ja nie lubie tlumuuuuuu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam tylko nadzieje, ze bedzie paskudnie, zrobi sie zimno i nie dalej jak w srode wrocimy do domu.

Hejjjj ja sie witam i melduje....
]Miałam być wczorajw ieczoremw domu,ale zostałąm jeszcze na jedną nocke u szwagierki,mięliśmy grileczka,piweczko,ploteczki,,superowatooo.Dzisiaj koło 12 wróciłam do domku,a jakw róciłam to gadałam na skype z mężęm chyba z 3 godiznki....uuu sie nagadaliśmy...
Teraz Matuś zjadł obiadek i aj sie meldujee....
CHyba o mnie nie zapomnieliście...ide kawe zrobić i poczyatć posty wasze....
Jakies pewnei ze 30 min mi to zajmie,.haha

No to jade z koksemm,,nie za długo mi to zeszło,bo u mnie 5 stron,bo ja mam maks 40 postow na stronke...
Oczyqwiscie je przeleciałam(nie dosłownie:-D) ale nie chciało mi sie czytać od dechy do dechy....,,ale wiem wsiooooo

Ewcia, ojej to Ci się odwleka ta ciąża :-( Oby się udało przy najbliższej dogodnej i możliwej okazji ;-)
.
Nom OlaK dzięki,ja tez czekam na jakiś dzięń trafiony,,,ale kiedys nam sie uda,wierze w to;-).

A gdzie dziś Ewcia się podziewa?
Sewa steskniłaś się/??/
Ja grilkuje,,,,przeciągnęło mi się,ahaha

Sewa Ewcia a ja myslalam ze z wami troche dziisja posiedze:-(
Kurcze Agataka wpadłąm wtedy jak mnie nie było,moz edizisaj,,ja od dzisiaj moge non toper,hahaa

Ewcia i jak dzis zdrowko:confused:wieczor sie udal:-)
JOOO bardzo sie udał,do 2 w nocy siedzieliśmy od chyba 18...takze super,,,,dawno nie miałąm takiej miłej damskeij imprezyyy...

A gdzie Ewcia? Pewnie kacyka leczy ;-)
Nieee,ja nie mam nigdy kacyka,,,,,ale jak mam to rzadko i maluteniunki,,haha.Ja od nowa imprezowałąm...

Moje tez juz spi od 20:00:tak: Ja teraz zasiadlam do kompa z kolacyjka:-p A EWCIA to za balowala chyba:tak::-)
NOm zabalowałam,miałąm juz jecha c do domu wczoraj koło 20 i mnie zatrzymali,móią co bedziesz sama w 4 ścianach robiłą,a tu chociaz my jesteśmy , no i tak zosatłam dod zisiaj rana,,,,

JEZDEMMMM JUZZ MELDUJE WAMMMM

Witam ;-) w niedzielne popoludnie ..wszystkie Kochane Mamuski:-)
Po dlugiej nieobecnosci z powodu braku czasu:tak::-D na ktory tak czekalam..to Pewnie juz o Nas zapomnialyscie?:confused::-p
No coz ..postaram sie przypomniec :tak::-D he he

Nie za bardzo mam czas siedziec teraz na BB,:-p od kad urodzila sie Blaneczka , Ja i Moj Maz jestesmy razem w domciu (ma urlopik) i korzystamy z czasu wolnego i cieszymy sie Soba i Nasza Kruszyneczka,jezdzimy do parkow lasow, na zakpuy itp..:tak:
Wiecie jak to jest ...na poczatku po urodzeniu goscie goscie i rodzina...ktora nie daje spokoju.A Ty ledwo co oddychasz... Pozniej ukladanie sobie planu obowiazkow.. dziennego ktory trzeba dostosowac do Dzidzi i tak z dnia na dzien nie za bardzo mam czas nawet ''po tylku sie podrapac''. A to sprzatanie a to gotowanie i pranie a to gdzies jedziemy nocki czasem zarwane ..i ten czas sie zmywa.

Po za tym Blaneczka jest juz troszeczke wieksza, juz Ja ''widac'':-D
W przeciagu 10 dni od porodu przytyla 300 gram.:tak::-)(polozna powiedziala ze dobrze Mi wychodzi karmienie piersia skoro tyle przytyla:cool2::laugh2:)
Ma smieszne pyzki i jest takim kurczaczkiem ..delikatne faldki na nozkach i szyjce he he sie pojawily ..powoli wydobywa z siebie pisk, usmiecha sie ..ale jeszcze nie tak swiadomie:-p Z dnia na dzien jest wieksza i ciezsza czuje sie to...:cool2::tak:
Ogolnie jest cala i zdrowa dobrze sie rozwija ..nie ma kolki ani innych dolegliwosci.:no:

Tylko od przedwczoraj zaczelam zauwazac ze na policzkach pojawiaja sie delikatne krosteczki malusienkie rozowe-czerwone , bez bialych dziubkow wiec to chyba nie potowki?:confused::confused::confused: Wydaje Mi sie ze od calowania po buzi lub dotykania rekami jej policzkow...- rodzinka...:wściekła/y:yhh:wściekła/y:Mowilam im ''myja lapy zanim bedziecie pchac do dziecka i nie calowac bo kazdy Ma inne bakterie ''to nie rozumieja i dzis Dzidzia sie meczy :-:)-( jest gramosna moze Ja swedza? nie wiem ?? jak myslicie?? co zrobic by przeszly??

Ja czuje sie juz bardzo dobrze wrocilam do dawnej figurki z przed ciazy:tak:,brzuszek zanikl, rozstepy tylko na udach ..bede smarowac moze znikna?Piersi jak doda:-D HE HE :cool2:
Po za tym w piatek Moj Mnie zabral na zakupy do Milton do centrum sklepowego na caly dzien i ubral Mnie od gory do dolu w sexowne i eleganckie ciuszki baaaardzo Mi poprawil humor i samopoczucie.jeszcze tylko fryzjer i bedzie dobrze.:-p:-D:tak:he he

Tkaze wszystko Ok ,..oprocz nie przespanej nocki - bylismy wczoraj w gosciach wrocilismy o 2 w nocy do tego Blania nie chciala spac za bardzo - pewnie przez te krostki:sorry::no::-:)confused: Nie wiem dobrze.. uciekam sie polozyc poki Ona spi..pa pa

Pewnie tak dziwnie napisalam tego posta ze nawet nie chce MI sie go czytac . No coz jestem lekko zmeczona ..Ok Trzymajcie Sie Pozdrawiam Wszystkie

Ja jestem!

Ewcia pewnie, że się za Tobą stęskniłam :tak::tak::tak:
Jędrek usnął o 15:45 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: rety już widzę co mnie czeka ze spaniem na noc :-:)-:)-(

Buziaczek witaj. Cieszę się, u Was wszystko dobrze i że Blaneczka rośnie jak na drożdżach :tak::tak::tak: a co do krosteczek.... może Ty coś zjadłaś i to spowodowało u niej wysypkę alergiczną :confused::confused::confused: może lekarz( u Ciebie to chyba położna) powinni to zobaczyć :tak:

Proszę ucałować od forumowej ciotki córę i zaglądaj do nas częściej :tak:

Ja jestem!

Ewcia pewnie, że się za Tobą stęskniłam :tak::tak::tak:
Jędrek usnął o 15:45 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: rety już widzę co mnie czeka ze spaniem na noc :-:)-:)-(
Super ciesze się..Mój tez tak usnął,ale o 15:30,,tez jestemw szoku...

Buziaczek ale super z was dziewczynki,a avaterek the best,buziaki dla niuni i mamusi,trzymaj sie,,,a u maluskzow to normlanka w takich krosteczkahc,papap

SEwa super avatarek,aj bym twojego synka nie poznała...superrr

reklama
A do mnie zaraz moja mam zajedzie,chciałą zobaczyć sie z wnuczkiem,który śpi,ahha nie pobawi sie z nim,bo usnął,,,narazie...

Do góry