reklama
E
Ewcia81
Gość
No i matunio już wstał jak babci wychodizłą,ale jeszcze z nią pogadał i chwile zostałą. Dała mi na spodnie i buty mi kupi,hehe,dobra mamusia...
Matuś zjadł zupoke po raz drugi,ciekawe o ktorej pójdzi espać,zapewne o 22...
Gdzie wy wszytskei,męzami sie zajmujecie....
Matuś zjadł zupoke po raz drugi,ciekawe o ktorej pójdzi espać,zapewne o 22...
Gdzie wy wszytskei,męzami sie zajmujecie....
E
Ewcia81
Gość
no to łądnie mamy,,dzisiaj chyba bedziemy w czwóreczke z dziećmi na BB siedziały...;-)szkodqa,ze oni nie moga sobiwe poklikać heheEwcia witam w klubie Jędrek wstał przed 18:00 ciekawe jak teraz spać pójdzie
No mój szaleje,wyspany to co ma robić,teraz lata,gdy inne dzieci idą spać,achhh
E
Ewcia81
Gość
żartujesza mój sobie gotuje,dostał słoiki,łyżki,przyprawy,miski,patelnie i robi obiadek,zupe,ciasto i mięso,,,---teraz to jego zabawa....:-)A Jędrek zaczyna się pokładać chyba jednak zaraz padnie......
ania138
miłość w trzech wymiarach
Cześć dziewczynki my juz po torcikach i grillku
Imprezka była udana chociaż zaczął padać deszcz .
Zdjęcia jutro bo aparat się rozładował .
Na działkę nie jadę bo pogoda się skwasiła i nie będę dziecka trzymać w domu jak tam nawet nie mam na czym bajki jej włączyć, to wolę w domu zostać ( jeszcze pies i kot do tego, w głowę bym dostała jak bym to wszystko musiała tam w domku trzymać ). Mąż sam pojedzie bo z działki do roboty ma tylko 7 km a z domu ponad 40. Wiecie że to będzie nasza pierwsza taka rozłąka ( bo wróci w czwartek ) :-(. Tak jak czytam że Wasi mężowie wyjeżdżają na tyle tygodni to Was podziwiam że dajecie radę.
Buziaczek witaj Mamusiu, nie martw się nie zapomnimy o Tobie. Jak będziesz miała czas to wklej jakieś fotki . Całuski dla Ciebie i Blanki.
Ewcia to synek Ci kolację pyszną przygotował z deserkiem ;-).
Imprezka była udana chociaż zaczął padać deszcz .
Zdjęcia jutro bo aparat się rozładował .
Na działkę nie jadę bo pogoda się skwasiła i nie będę dziecka trzymać w domu jak tam nawet nie mam na czym bajki jej włączyć, to wolę w domu zostać ( jeszcze pies i kot do tego, w głowę bym dostała jak bym to wszystko musiała tam w domku trzymać ). Mąż sam pojedzie bo z działki do roboty ma tylko 7 km a z domu ponad 40. Wiecie że to będzie nasza pierwsza taka rozłąka ( bo wróci w czwartek ) :-(. Tak jak czytam że Wasi mężowie wyjeżdżają na tyle tygodni to Was podziwiam że dajecie radę.
Buziaczek witaj Mamusiu, nie martw się nie zapomnimy o Tobie. Jak będziesz miała czas to wklej jakieś fotki . Całuski dla Ciebie i Blanki.
Ewcia to synek Ci kolację pyszną przygotował z deserkiem ;-).
sewa
mamuśka ;-)
żartujesza mój sobie gotuje,dostał słoiki,łyżki,przyprawy,miski,patelnie i robi obiadek,zupe,ciasto i mięso,,,---teraz to jego zabawa....:-)
Ha,ha,ha ale się uśmiałam, kucharz Ci rośnie ;-)
Tak jak czytam że Wasi mężowie wyjeżdżają na tyle tygodni to Was podziwiam że dajecie radę
Jak mus, to mus..... do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Ciężko jest ale..... takie życie :-(
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
sewa wiem ze jak trzeba to trzeba, ja nie rozpaczam, a nawet tak sobie myślę że może dobrze to nam zrobi ;-).
To idę sie położyć, dobranoc.
To idę sie położyć, dobranoc.
Podziel się: