reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia a do mnie to i bez pieczenia krowki zapraszam serdecznie,spac jest gdzie takze nie ma sprawy:)
Taaaaa juz dzisiaj wyjade,to za tydzień dojade:-D;-):tak::-)
Moze kiedyś,hehehe.....nie no co ty....zartuje
To ja zapraszam do siebie,jestem sama,hehe a u ciebie mąż i by nam dał....:-p:sorry2:

czarna helloł,nom w końcu gdzie byłąś,podziewałąś się i wogóle...

reklama
Ewcia masz fajny avatarek-śliczne z Was małżeństwo:-):-);-);-);-)
OO dzięki czarna...wiemy wiemy...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Jędrek śpi już 2,5 godz. :szok::szok::szok::szok: rety chory jakiś czy coś :baffled::baffled::baffled: ostatnio już nie chodził spać w dzień, ale wieczorem to był nie do życia, taki maruder :-(
No właśnie ja tu z wmai gadu gadu pisu pisu,a mje dizecko usnęło na fotelu czekając na obiad.No to go do łóżka zaniosłąm..obiad będzie potem...

Sewa a ile synek mial jak zaczal tak wiecej cos mowic niz mama,tata/.....
Czarna Zaczelas nauke spania we wlasnym lozeczku?
Leika bo juz dawno sie mialam zapytac bo chyba nic nie pisalas w temacie jak rozwija sie twoj Natanielek.Zaczal chodzic juz czy jeszcze nie, czy przy meblach paraduje lub na czworaka no wiesz o co pytam.:)))))

No właśnie ja tu z wmai gadu gadu pisu pisu,a mje dizecko usnęło na fotelu czekając na obiad.No to go do łóżka zaniosłąm..obiad będzie potem...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moj Robert to nawet slowem by sie nie odwzwal jakbym mu oznajmila ze ty bedziesz,on jest towarzyski tak wiec spoko.:tak::-):-):-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moj Robert to nawet slowem by sie nie odwzwal jakbym mu oznajmila ze ty bedziesz,on jest towarzyski tak wiec spoko.:tak::-):-):-):-):-):-)
Dobra pakuje sie i jade...takze stoj za tydzien gdzies na wjeździe do wawy,bo nie trafie do ciebie...:tak:;-).Ale chyba poczekam,az wy skończycie bara bara starakara,hehe:-D:-D:-D:-D

Sewa a ile synek mial jak zaczal tak wiecej cos mowic niz mama,tata/.....
Iwonka Jędrek zaczął mówić jak miał 1,5 roku, zaczęły mu się wtedy wyrywać pojedyńcze dosyć trudne w wymowie wyrazy, a teraz to on już mówi dardzo dużo.... czasami jeszcze wymyśla cuda i "r" jakoś słabo mu wychodzi, ale można już z nim się dogadać.

Zmykam teraz bo słyszę, że Jędrek już zaczyna się kręcić pewnie zaraz wstanie :tak: zjemy obiadek i wybywamy do piaskownicy. Do wieczorka!

A i jescze opowiem Wam jak to teraz Jędrek wprowadził do swojego słowniczka wyrazy dziękuję, przepraszam i proszę. Jak skończy jeść to mówi "mamusiu dziękuję", jak biegnie i przywali w ścianę to mówi" przepraszam"...... ścianę przeprasza :-D:-D:-D Noo i jak coś daje to mówi proszę. A najlepsze było to jak ostatnio wypatrzył sąsiadkę na balkonie i woła do niej " pani siatko dzień dobry" myślałam, że padnę :-D:-D A jak widzi kogoś w samych gaciach na balkonie to wydziera się na całe gardło "mamusiu golas" :-D:-D:-D To moje dziecko rozwala mnie na każdym kroku. Już jest takim dużym chłopczykiem...... kiedy to zleciało :baffled: a dopiero sie urodził :baffled:

Sewa - fajny ten twój Jędruś, wesoło z nim masz:-D:-D

Leika - no właśnie napisz czy twój maluszek już chodzi, raczkuje. Jestem ciekawa, bo mój Kuba nic a nic:no::no:. Siedzi samodzielnie, ale tylko jak go posadzę. Sam nie umie usiąśc, nie raczkuje ani nie chodzi:szok:. Nie wiem czy coś z nim nie tak:confused:.
Umie poruszać się w chodziku, ale tylko do tyłu, bo do przodu dziś jak spróbował to się walnąl o ławe:eek:. Oczywiście nie wkładam go do chodzika non stop,ale od czasu do czasu jak muszę coś zrobić, a on nie chce siedzieć ani leżeć to wtedy go bach do chodzika i chwilka spokoju. O i dziś udało mu się podnieść w łózeczku. Zlapał się szczebelek i stanął:szok::szok:. ale to chyba jakiś wyjątek. Natalka jak była w jego wieku to więcej potrafiła. Nie wiem czy to dlatego, ze to chłopczyk, a słyszałam, że oni się wolniej rozwijają czy naprawdę coś jest nie tak, albo z niego taki mały leniuszek:crazy::oo2:;-)

iwona.c28 każde dziecko jest inne,więc na pewno z twoim synkiem jest wszystko dobrze.Każde dziecko inaczej sie rozwija,jest jedyne w swoim rodzaju,moze twój synuś nie jest jeszcze gotowy i tak mu dobrze,takż enie martw sie..jak ruszy do przodu to go potem nie zatrzymasz...:tak::tak::-)

reklama
Do góry