reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja mam 176 a moj 177cm:-)Takze rownierz naleze do dlugonogich
OlaK to powodzenia my juz rozpoczelismy staranka
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Iwonka - przykro mi, że Twoja teściowa się tak męczy...
Co do świadków, to jeszcze świadkowa nie powinna byc ubrana na czarno, bo to też ponoć przynosi pecha. Moja była na czarno...
Ale sie usmialam,mam nadzieje ze w to nie wierzysz,bo co ma byc to bedzie ale wiem ze gdzies tam w myslach jakies ale moze byc;-):-)Mojej nie pozwole byc na czarno na wszelki wypadek
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A moze byc np mlodsza swiadkowa a swiadek starszy i to duzo.Lub na odwrot?
Iwonka, Ewcia, to trzymam kciuki za Was obie i za siebie też - fajnie byłoby się spotkać razem na wątku "przyszłe mamy".
Iwonka, widać urodzaj tu u nas na wysokie dziewczyny. Ciekawe swoją drogą, która z nas jest najniższa? ;-)
Iwonka, widać urodzaj tu u nas na wysokie dziewczyny. Ciekawe swoją drogą, która z nas jest najniższa? ;-)
E
Ewcia81
Gość
Olciak no to powodzonka juz wam życze,oby szybko staranka poskutkowały o dzidzię.Ja test w niedziele albo w poniedziałęk zrobie...jeśli @ nie przyjdzie przez ten czas.a powinna być dzisiaj,jutro lub pojutrze....Jejku, Cloe, ale wysoka laska z Ciebie - super!!
A my w najbliższych dniach wznawiamy starania o drugą dzidzię, ciekawe czy tym razem się uda.
Ewcia, robiłaś już test?
Iwonka no to wam też szybkiego wystarania się o drugą dzidzie.powodzonka.Ja mam 176 a moj 177cm:-)Takze rownierz naleze do dlugonogich
Ja zaniedlugo jade od babci a raczej prababci Matetka,a moje babci...Siostra poprosiła mnieo zrobienie ciasta KRÓWKA ale mikers brak,i do babci po to jedziemy...pożyczyć...Moj maz miał mi kpić,ale nic mu sie nie podoba,tak jakby on mial go użycwać
E
Ewcia81
Gość
Chyba jaa bede najniższa 167cm.....a wy wysokie kobiałki...Iwonka, Ewcia, to trzymam kciuki za Was obie i za siebie też - fajnie byłoby się spotkać razem na wątku "przyszłe mamy".
iwonka świadkowie dowolni preferowaniii
E
Ewcia81
Gość
A mnie chyba choróbsko chwyta,bo katar sie nasilił,non stop apppsikkkam sobie,raz miz imno a raz gorąco,ubieram się i rozbieram.Już bior etabletki,ale na pewno nie za szybko mi pomogą....ach nie lubie byc chora...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Obdzwonilismy wszystkich zanjomych i nikt nie ma kontaktu z tesciem,robi sie goraco i nerwowo,wczoraj rano mieli byc najpozniej......
Dziweczyny a jakiej plci checie miec teraz dzieciaczka????Ja dziewczynke ale chlopca tez moge miec,moj by chcial bardziej chlopaka.
Ewcia duzo zdrowak ci zycze,ja tez jakas jestem chora ciagle.
Dziweczyny a jakiej plci checie miec teraz dzieciaczka????Ja dziewczynke ale chlopca tez moge miec,moj by chcial bardziej chlopaka.
Ewcia duzo zdrowak ci zycze,ja tez jakas jestem chora ciagle.
Podziel się: