reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka - przykro mi, że Twoja teściowa się tak męczy...

Co do świadków, to jeszcze świadkowa nie powinna byc ubrana na czarno, bo to też ponoć przynosi pecha. Moja była na czarno...

reklama
Iwonka - przykro mi, że Twoja teściowa się tak męczy...

Co do świadków, to jeszcze świadkowa nie powinna byc ubrana na czarno, bo to też ponoć przynosi pecha. Moja była na czarno...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale sie usmialam,mam nadzieje ze w to nie wierzysz,bo co ma byc to bedzie :tak:ale wiem ze gdzies tam w myslach jakies ale moze byc:tak:;-):-)Mojej nie pozwole byc na czarno na wszelki wypadek

Iwonka, Ewcia, to trzymam kciuki za Was obie i za siebie też - fajnie byłoby się spotkać razem na wątku "przyszłe mamy".

Iwonka, widać urodzaj tu u nas na wysokie dziewczyny. Ciekawe swoją drogą, która z nas jest najniższa? ;-)

Jejku, Cloe, ale wysoka laska z Ciebie - super!!

A my w najbliższych dniach wznawiamy starania o drugą dzidzię, ciekawe czy tym razem się uda.

Ewcia, robiłaś już test?
Olciak no to powodzonka juz wam życze,oby szybko staranka poskutkowały o dzidzię.Ja test w niedziele albo w poniedziałęk zrobie...jeśli @ nie przyjdzie przez ten czas.a powinna być dzisiaj,jutro lub pojutrze....

Ja mam 176 a moj 177cm:tak::-)Takze rownierz naleze do dlugonogich:-D
OlaK to powodzenia my juz rozpoczelismy staranka
Iwonka no to wam też szybkiego wystarania się o drugą dzidzie.powodzonka.

Ja zaniedlugo jade od babci a raczej prababci Matetka,a moje babci...Siostra poprosiła mnieo zrobienie ciasta KRÓWKA ale mikers brak,i do babci po to jedziemy...pożyczyć...Moj maz miał mi kpić,ale nic mu sie nie podoba,tak jakby on mial go użycwać:-D

Iwonka, Ewcia, to trzymam kciuki za Was obie i za siebie też - fajnie byłoby się spotkać razem na wątku "przyszłe mamy".

Iwonka, widać urodzaj tu u nas na wysokie dziewczyny. Ciekawe swoją drogą, która z nas jest najniższa? ;-)
Chyba jaa bede najniższa 167cm.....a wy wysokie kobiałki...

iwonka świadkowie dowolni preferowaniii

A mnie chyba choróbsko chwyta,bo katar sie nasilił,non stop apppsikkkam sobie,raz miz imno a raz gorąco,ubieram się i rozbieram.Już bior etabletki,ale na pewno nie za szybko mi pomogą....ach nie lubie byc chora...

reklama
Obdzwonilismy wszystkich zanjomych i nikt nie ma kontaktu z tesciem,robi sie goraco i nerwowo,wczoraj rano mieli byc najpozniej......
Dziweczyny a jakiej plci checie miec teraz dzieciaczka????Ja dziewczynke ale chlopca tez moge miec,moj by chcial bardziej chlopaka.
Ewcia duzo zdrowak ci zycze,ja tez jakas jestem chora ciagle.

Do góry