reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

J też myśle,że prace stracą,ktoś w końcu sie z anie weźmie,już zapowiadają w mediach,ze to nie koniec tej sprawy!!!
Były durne,niech teraz odpowiadają za to...

reklama
NIKITA Gratuluję córeczki. Śliczne maleństwo.

IWONKA Gratuluję decyzji o ślubie. Ja póki co nie zdecydowałam się na taki krok. A synek ma moje nazwisko.

IWONKAc28 Uściskaj męża i życz mu szybkiego powrotu do zdrowia.

OLAK Faceci to jakiś inny gatunek. Na początku wszystko jest piękne i ładne a później zaczyna im się niepodobać wiele rzeczy. Najchętniej by mieli usłużne żony jak w miasteczku Stepford. Kiedy to do nich dotrze, że to nierealne... :no::shocked2:

A u nas upału ciąg dalszy. O deszczu nawet nie marzę. Podobno w nocy mają być nawet burze (??)

A u nas dzis troszke popadalo nawet mielismy 21"C w pewnym momencie:) ale to"padanie"to bylo delikatne kropienie poprzedzone nieznosna duchota:)
My koscielke planuje w przyszlym roku sierpien wrzesien jak sie uda...hm..a cywilke mamy od 11 marca 2006:)

Iwonka widze że u ciebie zachodzą poważne decyzje:tak: Gratuluję:tak:jak też jestem po cywilnym i jak narazie do kościelnego mi sie nie śpieszy;-)
Dziewczyny gdzie ten deszcz :szok:Rośliny w moim ogrodku już byh mogły dostać porządną dawkę wody wszystko suche prawie na pył. U nas dziś było 30 stopni ale i tak juz lepiej niż 40 stopniowe upały:sick:
Byłam dziś u gina na badaniu wszystko idzie super i dobrze;-)
Jestem tak zmęczona że zaraz uciekam do łóźka . do jutra dziewczyny

Dziewczyny, jak tak piszecie o swoich mężach, to coraz bardziej doceniam skarb jakim jest mój mąż. Nigdy nie powiedział mi nic przykrego, NIGDY. Ciągle mówi, że pieniądze są NASZE a nie jego, mimo, że ja nigdy nie pracowałam (rok temu skończyłam studia).
Co prawda niewiele pomaga mi w domu, ale bardzo dużo pracy ma i każdą wolną chwilę poświęca mnie i małemu i ja wolę, by sobie z nami odpoczął niż np. mył podłogi; sama radzę sobie doskonale z dbaniem o dom i uważam, że taki podział obowiązków jest sprawiedliwy.
Oczywiście, nie jest ideałem, ale stara się i nigdy nie robi mi celowo na złość.

Dziewczyny, jak tak piszecie o swoich mężach, to coraz bardziej doceniam skarb jakim jest mój mąż. Nigdy nie powiedział mi nic przykrego, NIGDY. Ciągle mówi, że pieniądze są NASZE a nie jego, mimo, że ja nigdy nie pracowałam (rok temu skończyłam studia).
Co prawda niewiele pomaga mi w domu, ale bardzo dużo pracy ma i każdą wolną chwilę poświęca mnie i małemu i ja wolę, by sobie z nami odpoczął niż np. mył podłogi; sama radzę sobie doskonale z dbaniem o dom i uważam, że taki podział obowiązków jest sprawiedliwy.
Oczywiście, nie jest ideałem, ale stara się i nigdy nie robi mi celowo na złość.

Oooo...hehs zamienisz sie na pare dni??pliiisss:p

Leika gratuluje takeigo męża..
ja juz ide sie położyć,jakaś padnieta jestem...do jutr,narazie,,miłęgo wieczorku i stosunkowo miłej nocy...
dobranoc

Ja skończyłam studia 2 miesiące temu a moj synek ma 3 miesiące i tydzień pewnie że chciałabym pójść do pracy, ale jest za wcześnie a mój mąż hmmm.... cudowny facet pracuje, pomaga w domu a mały jest dla niego wszystkim!! ja to mam szczęście:tak:!!

reklama
Do góry