reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka widze ze podjęłaś bardzo poważna decyzje :-D:-D:tak::-) ja rózwnież niechce zeby moje córki miały inne nazwisko niz ja wiec tez chcemy narazie wziac ślub cywilny
raz ze my bedziemy sie z tym lepiej czuc to i łątwiej bedzie mase rzeczy załatwiac a na kościelny zawsze przyjdzie czas

a co do pogody to własnie u mnie przestało padać jest troche przyjemniej mozna czymś po oddychać :tak::tak::happy2:

reklama
Moj skarb spi a ja zamiast brac sie za mycie podlog to oczywiscie siedze na BB:szok::-D:-D:-D:-D:-D
Nikita jaki termin macie na mysli,moze zrobimy wspolny slub :tak::-):-D:-D:-D:-D
Najgorsze jest to ze ja nie mam nikogo na oku kto moglby byc naszym swiadkiem:eek::eek::eek::eek::eek:
Pycha super ta twoja Majka,sama poszla sie polozyc:tak::-)Moja tez sama usnie ale tak kolo 16ej to wtedy mi juz nie pasuje,wiec muasze ja na mawiac z pol godzinki na sen jak dzis i z nia polezakowac to zasnie dopiero:tak:

my byliśmy na spacerku z Matim,na placuz abaw i na zakupach.Teraz się robi obiadek,gulaszyk i ziemniackzi i surówka(ale tylko dla mnie bo Matuś nie lubi).
Miało coś padać,strasznie sie chmurzyło,ale przeszło i nie apdało....

Ewcia był czas, że mój tez cos przebakiwał, na co ja tyle kasy trace i zaczęłam mu przynosic paragony, kilka razy poszlismy razem na zakupy i teraz już wie, jakie zycie jest drogie,
Ja mojemu już nie raz przynosiłąm te rachunki,ale widocznie nie pomogło,chyba mu je na ścianie powiesze jako tapete,żeby wiedizaął jak mnie to boli takei wypominki kasowe....

Iwonka nono wielkie gratki kochana,,ślub dziecko w planach.Bardzo ważne,a chyba najważneijsze uroczystośći życiowe....super...

Nikita gratuluję ślicznej córci!!!!!!
też nie mam galerii:no::no::no::no:
miałam coś napisać ale zapomniałam!!!!!

a co do ślubów kościelnych to to jest największe nie porozumienie (jak dla mnie) te całe nauki przedmałż. wykańczają człowieka:wściekła/y::angry:!!!!!! Powinno to być jakos inaczej:-)!!!!!
Muszę iść do księdza w przyszł.miesiącu dać na zapowiedzi.
dziewczyny a kiedy się daje księdzu kase za ślub???przy zapowiedziach czy kiedy indziej???

Iwonka2006 - gratuluję decyzji.
Czarna - o ile pamiętam a było to już 9 lat temu:eek:. to daje się na zapowiedzi i od razu za ślub się płaci, ale pewności nie mam.
Uciekam bo szykuję M do szpitala:-( trzeba się pożegnać, bo przez tydzień się nie bedziemy widzieli. Ponadto ma nerwa jakiegoś chyba się boi:no:

reklama
iwonkatak będe teraz w listopadzie mieć kościelny!!! bo cywilny już miałam w zeszłym roku;-)!!!ale powiem szczeże że mi się nie chce tych cyrków-wolalabym cichą ceremonię tylko ze świadkami.

iwona.c a czemu Twój m idzie do szpitala???

Do góry