reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja chyba lece na wieś,ale chybaa....nie wiem co robic..
Mały by pobawil sie w baseniku,a ja poopalała,hmmm co tu robić...
Jak nie pojade to sie odezwe do was kcoahne,papap

reklama
Witam Was babeczki dawno mnie nie było, ale chyba nikt nie zauważył hehehe:-D, starałam się choć trochę czytac to co napisałyście. Zaległości w pracy nadrobiłam :tak:, teraz spokojnie moge siedzieć wiedząc, że sprawy pozałatwiane na bierząco.
Jestem zadowolona bardzo bo moje dziecko od 4 dni bez monia...:-), wiecie co zrobiłam, przeciełam smoczek tzn. (tą część do smokania, oczywiście nie przy Bartku)i kiedy monio wylądował u Bartka ogromne zdziwienie na jego tważy- mówi do mnie mama cio to i sie skrzywił, a ja powiedziałam ojejku co sie stało z moniem, chyba zachorował ale nie ładny się zrobił- i poskutkowalo nawet się o niego nie upomina aż się dziwie- sposób wziełam od mamy z BB ktora opisywała właśnie jak pozbyła sie monka u swojej córeczki:tak:.
Na weekend pojechaliśmy do ZOO safari w świerkocinie naprawde warto Bartek był taki szczęsliwy widząc zwierzaki a do tego wkładały swoje główki nam do samochodu i można było pogłaskać kucyka, wielbłoda, zebre. POlecam dziewczyny jesli będziecie koło Gorzowa Wielkopolskiego naprawde warto!!!

Lilitu przykro mi że masz tak trudną sytuację, a do tego mamusia chora oj...:-( Życzę jej dużo zdrówka oby jak najszybciej wyszła z tego i mogla się cieszyć razem z Wami z każdego wspólnie spędzonego dnia!!! Trzeba wierzyć wiara czyni cuda!!!
Życzę Tobie optymiizmu i uśmiechuna twarzy pomimo problemów dnia codziennego:-)

Dziewczyny tak mówicie o drugim maleństwie, że my też coraz częściej o tym mówimy:-)
Życze powodzenia dla wszystkich starających się kobietek.
Czarna byłam na Twoim blogu, masz śliczego synusia:-);-)

Uf jak goraco,stalam przy garach i gotowalam na kilka dni zeby jutro nie gotowac bo pasc mozna z tego upalu.:szok::szok::szok::szok::szok:
Dominika to fajnie ze tak bez bolesnie udalo sie ze smokiem:tak::-)No i zoo tez fajowe:-) ja bylam wczoraj w normalnym zoo ale nawet nic sie nie przyznawalam na BB bo calego nie zwiedzilismy z tego upalu i nawet zdjec nie pstryknelam:no:

Doczytałam, że dziewczyny wyjechały nad morze w miejsca, które bardzo miło mi sie kojarzą.
W Pobierowie mieliśmy wesele- bardzo sympatyczne miejsce i Pensjonat godny polecenia gdyby ktoś sie wybieral - "Pensjonat PISZ", a w Sianożętach byliśmy rok temu bardzo fajna :miejscowość- i oczywiście udane wakacje!!!!!!!!!:-)

Wiecie co,jak bylo zimno i padalo to siedzielismy w domu,teraz znow siedzimy w domu bo jest za goraco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dominika to nie myslcie tylko bierzcie sie do roboty,bedzie nas wieksza gromadka za ciazonych mam z tego watku.:tak::-)

Iwona własnie jestem zadowolona, że poszło tak bezboleśnie, że mały sam zrezygnował ze smoczka:-) i nie musialam tego na nim wymuszać :-);-)

Właśnie jest przeokropnie gorąco:wściekła/y: ja wyskoczyłam na chwilkę do sklepu to uciekaliśmy szybciej niż mogliśmy:-(, okropna duchota, dzisiejszy spacer to chyba dopiero zaliczymy wieczorkiem!!!

Dominika to nie myslcie tylko bierzcie sie do roboty,bedzie nas wieksza gromadka za ciazonych mam z tego watku.

Iwonka, pożyjemy zobaczymy byłoby wesoło heehe:-)

reklama
Ja tez ucieklam z ogrodka do domu,nawet woda w baseniku dziecka nie chlodzi w tym skwarze.Dzis moj brzdac chodzil bez pampersa i jak na sikala na podloge to sie rozplakala a na nocnik nie chce usiasc:no::eek::dull:

Do góry