reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny:-) Upał już okropny a to dopiero początek dnia:eek: Muszę dziś pochwalić mojego :tak: nIE TYLKO SPęDZAł Z NAMI CZAS BAWIł SIę Z ZIECKIEM DZIELNIE ( A uLUBIONą ZABAWą jULKI Z TATUSIEM TO CHOWANEGO BEREK HUSIU HUSIU... CZYLI WSZYSTKO CO PO PIęCIU MINUTACH WYCISKA OSTATNIE SIłY;-)) i sam od siebie umył gary:szok: Czassem warto zrobić scenę. Teraz to bedę walczyła o nasz wspólny czas nie ma co. Nie mówie że ma całkiem o komputerze zapomnieć ( ja wkońcu też na BB siedzę:-p) ale jeśli jest rodzina to do czegoś to zobowiązuje.
Iwonka super:-):tak: Staraj się staraj może nasze drugie szkraby będą z tego samego rocznika:tak:
Lilitu nie zazdroszczę może uda się jakoś rozwiązać tą sytuację
Dorka gdybyś ty sLysza?La ile razy mi puszczają nery na mojego urwisa:szok: Mam wrażenie że to że czasem braknie cierpliwości wpisane jest w całodobowe bycie z dzieckiem. Grunt tonie robić krzywdy i nie obrażać

Napewno bedzie brakowac bo to cholernie przyzwyczaja.ja bardzo tesknilam za karmieniem dziecka ale z drugiej strony uffff odzylam :-):-):-)Zycze powodzenia w walce:tak:Sprobuj moze jakas kaszke przed snem podawac,chociaz u mnie to nie podzialalo:no:

Natek je kaszkę na kolację przed snem. Po tej kaszce śpi ciągiem 3-4 h, ale po tym czasie zaczyna się budzić co chwilę. Bez kaszki budzi się już po 2 h...

:tak:chyba macie racje,:-) upał jest okropny, jak padało to narzekałyśmy na brak słońca, jak jest to tez nie dobrze , mogło by być ok 25-28 stopni, u mnie za oknem w cieniu jest 33,1 :-D. aja musze na poczte, do sklepu i jak tu wyjść z moim marudnym maluszkem ? chyba trzeba czekac do wieczora;-)
Dziewczyny w sobotę mam labę od maluszka idę na wesele:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Leika wspolczuje tych nocek:no: ja tez tak mialam:no:
Igor spal tak w miare od 7- 10 miesiaca a pozniej do jakiegos 12 to prawie wogole:no: ja chodzilam jeszcze wtedy caly czas do pracy i bylam nieprzytomna:sick::sick: zawsze wsciekla i wtedy wogole nie mialam cierpliwosci do niczego:eek: a moj M sie tylko dziwil i krzywil na wszytsko (cwaniak spal w nocy nawet jak maly sie wydzieral:crazy:). Ale to byl okres kiedy Igorowi zeby trzonowe szly i to bylo powodem tych nocnych wrzskow, jak tylko zabki wyszly to jka reka odjal wszytskie placze:tak:. Ja strasznie wspominam ten okres ale przez wszystko trzeba jakos przebrnac, ty tez dasz rade nie martw sie. Poloz sie spac jka tylko maly usypia w ciagu dnia, jak M do domu wraca niech zajmie sie nim godzinke a ty sie przespij wtedy odrazu swiat innaczej wyglada:tak:

pozdrawiam i zycze cierpliwosci

Pycha gdzie takie swietne jeziorko z plaza jest??? fotki super:rofl2:

Iwonka jak ja ci zazdroszcze własnego podwóreczka,basenik,opalanko.hmmm cudo,ja tak bym mogła non stop...nawet mój mężulo lubi tak....wszystko na dworzu robić.

Cloe nono chyba krzyki pomogły,co za poprawa. u męża..

dorka ale masz fajnie idziesz na wesele,ale bedzie pewnie latała do małego akrmić go czy sciagniesz mleczko...

Ja mam w sierpniu dwa wesela na ktore nie ide,a we wrzensiu jedno,i moze pojdziemy,jest szansa,wsyztsko zalezy czy M zjedzie na chate...

Agatko no to mamy coś wspolnego te zęby tzn krzyk,aj tez tego nie zpaomne nigdy..

Jezu ja ide sprzątać,już dawn miałam to robić a siedze na BB.
Zrobiłąm kalendarzyk do końca,podzieliłam na dwie częsci w moich dwóch pierwszych postach i gotowe. Dzięki Vici twójpodsunięty pomysł.;-):-)

Pycha świetne fotki!
dzięki :-)

Super fotki Majki,Jaka modelka z niej w tej sukienusi i kapelusiku.Ale wam zadroszcze tego jeziora,taka ladna plaza piaszczysta jak nad morzem normalnie.:tak:
dzięki za komplement
:-)
u nas jezior pod dostatkiem, codziennie możemy jeździc w inne miejsce, ale tam gdzie bylismy wczoraj jak na razie najbardziej nam odpowiada, bo nie ma takiego tłumu :-)

Pycha ale super foteckzi,mała jak ślicznie w sukeineczce wygląda,a nad jeziorkiem fajno też bym chciała,,,,może wyskocze kiedyś...
w imieniu Mai dziekuje za komplement :-) Ewcia ty byc chciała nad jeziorko, a ja nad morze, może sięzamienimy na jakis tydzień, bo jak już wyżej pisałam, u nas jezior pod dostatkiem :-)

Moje dziecko juz w basenie sie chlapie
ale ma fajnie, u nas na podwórku jest fontanna i dzieci tez mogły by sie trochę pochlapac, ale chyba popsuta :no::wściekła/y:

Dziewczyny w sobotę mam labę od maluszka idę na wesele:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to super :-) troche sie rozerwiesz, ja za 3 tygodnie też bedę sie bawić :-)

Pycha gdzie takie swietne jeziorko z plaza jest??? fotki super:rofl2:
Agatka woj. lubuskie, koło Dobiegniewa, jez. Osiek :-) i naprawde fajnie tam jest :-)

Pycha ja z checia sie zamienie nawet na dwa tygodnie,nad jeziorkiem spokojniej i tez plaza....
dobra ja zmykam z malym na plac zabaw troszke albo na zakupy,,,ale na ghodzinke bo za goracooooop..
miłego paaa

reklama
a moj maly od 30min spi, wstal dzis o 6..30:szok::eek: i juz byl taki wymeczony ze zasnoal w 2 min:szok: ja ogarnelam domek obiadek naszykowalam wiec mam luzy:-D

Wlasnie przed chwila tesc przyniosl mi wiadro sliwek:szok: co sie mu stalo na takim skwarze obierac sliwki......:szok: i jeszcze mi przyniesc:szok: chyba mu slonko porzadnie przygzalo bo on takich rzecy NIGDY nie robi:dull: nalezy do typu ludzi baaaardzo leniwych i tylko siedzialby przed TV:eek:

Do góry