E
Ewcia81
Gość
Iwonka powiedz,ze cie glowa boli,to stała wymówka
ja tez zmykam-dobranoc kochanii....
ja tez zmykam-dobranoc kochanii....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz zapomnialam co mialam komu napisac,wiem ze mialam sie spytac was bo nie pamietram juz ktora to z was prowadzi ten sklep internetowy spozywczy......Jak idzie interes??????????
A ja zdecydowalam sie na dziecko:-)
Witam tak sobie przeczytałam o czym piszesz i ja miałam ten sam problem mała budziła sie często w nocy nie tylko na karmienie wpadła w taki zwyczaj ze sie budziła w nocy na karmienie mimo że była na mleku Bebiko bo karmiłam ją cycem tylko 2 tygodnie bo przeszlam zapalenie nerki po porodzie i pokarm stracił walory odzywcze.Moja mama doradziła mi zeby jej w nocy podawać herbatkie a potem stopniowo dawać jej wode do picia to niby miało poskutkować ale tak nie było Mała mimo ze nie chciała pic ani mleka ani herbatki czy wody to i tak budziła sie w nocy miała juz taki zwyczaj.Ale na pocieszenie jak skończyła rok to jakby ktoś ja zaczarował i teraz przesypia juz cała noc.Moze bedzie tak w waszym przypadku.Wiem jakie to jest wykanczajace psychicznie i fizycznie jak maleństwo budzi sie w nocy.Trzymam kciuki zebyś przespała cała noc ;-)Pozdrawiam paDzień dobry!
Za mną kolejna masakryczna noc... Mały budził się na cyca dosłownie co chwilę... Najpierw co godzinę, a od 4 rano co pół godziny już... Planuję kolejną walkę o to jego nocne spanie, jak tym razem się nie uda, to pewnie po roczku trzeba będzie go odstawić od piersi (chlip chlip ) bo jestem wykończona i fizycznie i psychicznie...