reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ranyyyyyyy ja nie moge nadążyc za wami, produkujecie straszne ilości !!!!!!
Dla Kubusia buziaczki od Majeczki która jest równiutki miesiąc młodsza ;D

co do spaceróek, to małą przełożyłam jak miała niecałe 6 miechów i tylko dlatego bo się w gondoli nie mieściła, teraz jedzi na płasko w spacerówco bo i tak śpi na polu, a jak nie spi to ją sadzam, ale dziewczyny nie spieszcie się , jak macie wózek 2w1 to takie wyjęcie gondolki jednak robi maluchowi dużą różnicę, w tej gondolce jest jednak cieplej

co do apteki, oj narobiłam bym tam im pożądku, to by się nauczyli, przecież nie dużo brakowało a byłoby nieszczęście !!!!!!!

reklama
Chciałam powiedzieć że kąpałam się wczoraj z moją córcią i fajnie było.Emi na początku ciut przestraszona o co tej matce chodzi ale potem fajnie się bawiła i w wannie sobie chodziła ;D ;D,aż żałuję że wcześniej nie zaczełam tego robić ,było jedno tylko ale ;ja lubię kąpać się w gorącej wodzie ale dziecku takiej nie naleję więc ciut zimno mi było ale co tam ;) ;)
100 lat dla Kubusia 100 lat dla Majeczki

gaga pisze:
co do apteki, oj narobiłam bym tam im pożądku, to by się nauczyli, przecież nie dużo brakowało a byłoby nieszczęście !!!!!!!

Gdyby to było cos innego az boje się pomysleć

Wszystkiego naj naj dla Majeczki od Majeczki :-* :-* :-*

Malutka ty to masz zdrowie tyle kilosków robić  ::) Ja też bym może i tyle robiła ale Emi nie chce leżeć a jak widzę jak ona w tym wózku siedzi to mnie szlag trafia pieronskie te wózki robią    :mad:  wolę na godzinkę wyjechać wózkiem, a potem jeszcze pieszy spacerek zaliczamy, ;D ;D

Biedroneczk ... to może ja Ci trochę mojego prasowanka podrzucę, co? A może wolisz jakies fakturki do wklepania?
Zdązyłam tylko przczytać co dzisiajnnapisyałście i ... tyle.
Trzymajcie się dziewczyny słonecznie-wiosennnie i do jutra!
A pociechom długich spacerków zyczę!

reklama
Siemka. He he wraz z pierwszymi słonecznymi promieniami meldujemy się z Oleńką jako pierwsze ;D . Dzisiaj mamy usg bioderek, mam nadzieje że wszystko będzie gicio. Życzymy wszystkim pięknego słoneczka ::)

Do góry