reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mężuś przeprosił za małą że ja w tym kurzu trzymał ale nie chciał jej trzymać za zamkniętymi drzwiami :sorry2:co za kochany tatuś, no chciał dobrze a takimi dobrymi chęciami to droga do piekła jest wybrukowana ;-):-D:-D.
sewa :-D:-D:-D bardzo dobrze że nie odebrała tak trzymaj, boziu ja też bym tak chciała nie odebrać i problem z głowy a tu jak raz nie otwierałam bo byłam w łazience to do okien się dobijała i krzyczała " jesteś tam" :tak::baffled::baffled:
patii jak zwykle są wyjątki od reguły i Ty na taki trafiłaś :tak:, tylko pozazdrościć. Moja to też takie słońce jak sewy tyle że do tego jeszcze ma mózg wypalony a mądruje się za trzech albo i więcej.
Majka powiedziała że nauczy braciszka wchodzić na taboret i pożyczy mu swój nocnik :happy2::happy2:, ale ona kochana zobaczymy jak będzie to wyglądało w praktyce ;-):-D.
Od rana mam jakiś niepokój coś wisi w powietrzu i chyba wiem co obym się myliła, a po 18 przyjadą moi rodzice :happy2::happy2:.

reklama
hej hej
no mam nadzieej ze teściowa moja zostanie już taką na zawsze,owszem są czasem takie motywy gdzie ela mnie wkurzy,ale mowie jej o tym ze spokojem i ona stara sie aby było dobrze.Ja jej mowie jak coś mi nie pasi i ona mowi mi gdy coś jej nie pasi i w ten oto sposób dogadujemy sie świetnie.
>>>Własnie przed chwilą wróciłam z zuzą ze spacerku i zaliczyłyśmy jeszcze kawkę u mojej kuzynki;-)Przynajmniej Zuza przywitała się ze swoim tatusiem bo remontuje cioci domek.Mma nadzieje ze dzis męzo wróci prędzej do domku,bo tęskno mi za nim pracuje od rana do wieczora :-(

Cześć kobietki widzę że pojawiły sięnowe dziewczyny więc i Was witam i jak zwykle tak mnóstwo klikacie że się pogubiłam ze wszystkim:-DOczywiście wrzucę zdjęcia a imprezka się nawet udała pomimo tego że pogoda do d...:-)
Torcik

dmuchanie swieczki

wybrałem śrubokręt a potem w kolejności różaniec, książka, kieliszek, długopis i kasa

no to moje zdrowie;-)

a to jeden z moich prezentów

ide pranie zbierac a potem góra prasowania:szok:jutro wpadne tu do was:-)przyjemnego wieczorku:tak:

Teściowie ach teściowie . Temat nie przerobiony. ja mam wielkie szczęście że mieszkamy od siebie daleko wtedy to nie ma czasu na swary i bardzo ale to bardzo bardzo dziękuję Bogu że nie mieszkamy w jednym domu:szok::tak:
Aniab Mateusz sliczny a torcik wygląda imponująco:tak:
Moje dziecię zasnęło na siedząco.:eek: Oglądała Elmo i pewnym momencie zaczęla jej sie kiwac raz w jedną raz w drugą stroną aż przeważyła i osunęła się na sofę . Wyglądało to przekomicznie.:-D Tyle że jeśli zasnęła już na dobre to jutro jak nic mam pobudkę o szóstej rano:baffled:

Witam wszystkie.
Jak sie macie dzis?
Ja czuje sie dobrze ogolnie oprocz tego ze mam ..bol w pachwinach przy wstawaniu i ruszaniu nogami,podbrzusze tez boli i kosci - miednica:tak::-p:rofl2:.
Moze cos sie zacznie konkretnego-regularnego dzis :sorry2:bo wsumie to JUZ JUTRO POWINNAM URODZIC wedlug terminu.:tak::-D
Wiecie jak to uczucie:-)..czekalam na ten dzien 9 miesiecy:happy2: myslalam ze urodze w terminie:confused::sorry2:Chociarz kto wie czy tak nie bedzie.?:confused::sorry2:.
Szczerze... to sie teraz sie tak zastanawiam kiedy ten czas zlecial:-p:rofl2:.
Jesli Blanka nie postanowi Mnie opuscic w terminie to do 12 dni po terminie juz napewno bedzie, takze lada dzien i Corcia bedzie z Nami.:rofl2:Wszystko sie moze zdarzyc...:happy2::tak:Czekam juz niecierpliwie i wytrwale. Jestem juz w pelni gotowa na jej przyjscie. Tylko teraz skurczyki i :elvis: z Nami.:-D:-D:-D

zmykam zrobic prasowanko.

reklama
cze Wam dziewczyny!!!! Nie wiem co się ze mną dzieję nic mi się nie chce!!!!! Chyba mi hormony szaleją!!!! Dzisiaj byliśmy z M.na zakupach-kupiliśmy młodemu chodzik,huśtawkę i nocnik(muszę go zacząć przyzwyczajać pomału)!!!!!! Tak poza tym to u mnie nudy-pogoda mnie dobija ciągle pada deszcz a jak nie pada to znowu jest taki wiater że łeb chce urwać!!!!!!

Na temat Teściowej się nie wypowiadam-bo ONi mają wszystko gdzieś!!!!! I nigdy nie zostawiłabym z nmi dziecka!!!!!

Ania138 nie wiem jakie są wymiary gondoli ale dlatego stwierdziłam że jest mała bo mam jeszcze jeden wózek z gondolą i ten w tym drugim jest większa!!!!

Skoro już o wózku.....
To koleżanko od x-landera (nie pamiętam kto pisał)!!! Ja porównywałam x-landera(kol.ma) i atlantica i stwierdzam że oba wózki są fajne ale atlantic ma więcej opcji(np.ściągana barierka) i nie mówię tego bo mam atlantica. a jakość wykonania??nie zauważyłam żeby atlan.był gorszy!!!!! Oba wózki mi podobają!!!! Jedną wadę spulną mają te wózki!!! Brak przekładanej rączki!!!!

Dziewczyny wszystkie zdjęcia są super!!!! JUż nie mogę się doczekać pierwszych urodzin Dawida!!!! Jakie to będzie słodkie jak zdmuchnie świeczki!!!!!

Do góry