reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja też się odmeldowuję i dobranoc mówię do juterka papa.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendoberek,no zobaczymy kto tu z rana wpanie.Prawie wszystkie ranne ptaszki sa na wakacjach:-)U nas juz sie cieplo robi pewnie w dzien ukrop bedzie.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam po paru dniach przerwy znowu mam zaleglosci ktorych chyba nie nadrobie, ale mam nadzieje ze teraz bede juz mogla sobie spokojnie siedziec w domku, no i oczywiscie pisac sobie tu z wamibo to jest genialne zajecie. Te pare ostatnich dni musialam byc w pracy niestety no ale mam nadzieje ze juz sobie poradza bezemnie.
U mnie tez dzisiaj pogoda zapowiada sie ladnie ale mam takiego lenia, ze chyba nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy
U mnie tez dzisiaj pogoda zapowiada sie ladnie ale mam takiego lenia, ze chyba nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy
Witajcie Kobitki;
rzeczywiscie spokój zapanował na naszym wątku i nawet nadrobić zaległości jestem w stanie.
Kacperek zasnął i mam chwilę czasu.Normalnie to wzięłabym sie za jakąś robotę,ale dzisiaj odpuszczam.Mój D tak mnie wczoraj wkurzył,że powiedziałam dosyć.Nie bedzie gotowania a sprzątanie też może poczekać/ciekawe na kogo/.Jak mały zasypia to ja odpoczywam i już....Roboty i tak nie przerobię a wieczorem na pysk padam i wysłu****ę że ja ciągle zmęczona jestem.CIEKAWE DLACZEGO .
zajrzę jeszcze na allegro i idę się walnąć na wyrko i poczytać gazetkę.
Do miłego.....
rzeczywiscie spokój zapanował na naszym wątku i nawet nadrobić zaległości jestem w stanie.
Kacperek zasnął i mam chwilę czasu.Normalnie to wzięłabym sie za jakąś robotę,ale dzisiaj odpuszczam.Mój D tak mnie wczoraj wkurzył,że powiedziałam dosyć.Nie bedzie gotowania a sprzątanie też może poczekać/ciekawe na kogo/.Jak mały zasypia to ja odpoczywam i już....Roboty i tak nie przerobię a wieczorem na pysk padam i wysłu****ę że ja ciągle zmęczona jestem.CIEKAWE DLACZEGO .
zajrzę jeszcze na allegro i idę się walnąć na wyrko i poczytać gazetkę.
Do miłego.....
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Donatella witaj po przerwie:-) Twój D to chyba z moim Ł się widzieli;-)Masz rację trzeba sobie odpuścić bo i tak wszystkich się nie zadowoli.
Ja wczoraj wróciłam od teściów . Było całkiem sympatycznie,. Jak zwykle pojeździliśmy po całej rodziire i choć pogoda nie dopisała to nie było cazsu się nudzićMuszę przyznać że moje stosunki z teśfimi idą ku lepszemu( ciekawe co powiem jak znów podniosą mi ciśnienie.) Cieszę się że mieszkamy od siebie 120 km Dzięki temu zawsze będę ulubioną synową;-)
Ja wczoraj wróciłam od teściów . Było całkiem sympatycznie,. Jak zwykle pojeździliśmy po całej rodziire i choć pogoda nie dopisała to nie było cazsu się nudzićMuszę przyznać że moje stosunki z teśfimi idą ku lepszemu( ciekawe co powiem jak znów podniosą mi ciśnienie.) Cieszę się że mieszkamy od siebie 120 km Dzięki temu zawsze będę ulubioną synową;-)
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
dzieńdoberek
rzeczywiście chyba wszystkie wyjechały z iwonka i Ewcią ;-)
my mieliśmy weekend w rozjazdach, bo były imprezki w okolicy
i dołaczam do tych, co nic dziś nie robią, nie wiem ale spac mi sie bardzo chce, dziś z obiadem ide na łatwiznę i robię tylko nalesniki
rzeczywiście chyba wszystkie wyjechały z iwonka i Ewcią ;-)
my mieliśmy weekend w rozjazdach, bo były imprezki w okolicy
i dołaczam do tych, co nic dziś nie robią, nie wiem ale spac mi sie bardzo chce, dziś z obiadem ide na łatwiznę i robię tylko nalesniki
Podziel się: