reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduje że Was nie zostawiłam:)
Moje biedne dzieciątko..wybił mu sie własnie ósmy ząbek:)teraz zasnał..nareszcie bo oststnio troche niespokojny jest przez te zebolki..bardzo nerwowo i czujnie spi..smaruje mu calgelem i wyglada na to ze mu pomaga..
ja jestem spiaca..wypilam zaledwie pol lampeczki wina czerwonego a czyje sie jak bym wypiła duzo wiecej..ale to pewnie przez to ze nie pijam ostatnio alkoholu...i głowka sie osłabiła :p

reklama
Dziewczyny moje kochane ja wpadlam tylko wam powiedziec ze juz jutro rano wyjezdzam na wczasy,bede za wami tesknic ui z gory mowie ze nie przeczytam tego co na klikacie przez ten tydzien.Zycze wam udanej pogody.Buziaczki!!!!!!

Iwonka dużo słoneczka Wam życzę i upalnych dni!!!!!!!!! Bawcie się dobrze co ja gadam bawcie się wystrzałowo!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki!!!!!!!!!!! Będziemy Tęsknić!!

Cześc dziewczyny wpadłam się też pozegnac bo za 4 godz ruszamy a jeszcze trzeba do auta wszystko zapakowac, ubrac się i cosik zjesc więc już nie zajrzę a jutro nie wiem czy będę miała czas tu zaglądnąc:tak::-(Jak tylko wszystko ułożę i znajdę czas to odrazu zawitam:tak::-)Buziaki kochane i starajcie się nie przejmowac problemami i trudnościami, odpoczywajcie i oby słoneczko się w końcu pojawiło:tak::-)

Hejka dziewczyny,.ja wpadłąm powiedziec narazie.
Wyjeżdzamy za godiznke,wsyztsko pakuje do auta.
Takze nie bediz emnie przez tydzien zycze milego tygopdnia,pozdrawiam...

Wyjeżdżamy na Mazuryyy,udanego tygodnia beze mnie...wakacje...

reklama
Do góry