reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici my tez wczoraj rozmawialismy o rodzenstwie i tez zdecydowlaismy ze jesli nie bedzie fasolki do marca to juz nie bedzie nigdy (bo nie chcemy wiekszej roznicy wieku) wiec trzeba bedzie sie starac.

A z tymi wakacjami to chyba macie racje, za bardzo sie przejmuje, tym glupim domem a i tak nie jest moj........tylko Tesciowej:eek: wlasnie po dluzszym namysle stwirdzam ze jestm jakas glupia, ze sie zastanawiam nad tym wogole:-pno ale coz taka dziwaczna jestem jak moj M ze mna wytrzymuje.:rofl2::rofl2:

reklama
Wytrzymuje bo kocha.
A dziecko to bym chciała wiosenne hehe tak jak Victor tak że starania zaczynamy w czerwcu 2008 no może w maju:-)

Vici w maju to ponoc njalatwiej zajsc w ciaze, bo hormony ponoc swiruja w tym okresie. To ciaza pewnie przypadnie nam w tym samym czasie mniej wiecej.. mi troszke wczesniej...

vici - to ja się do Was przyłączam dziewczyny, bo jak nam się nie wpadnie wcześniej, to planujemy zacząć starania o kolejne dziecko latem przyszłego roku :))

No i oby się udało:yes:pierwszej ciąży nie planowałam samo wyszło ale z drugą chcę raz dwa a nie czekać i czekać aż wyjdzie.

reklama
W jednym wątku to może być ciężko się spotkać ;) ale fajnie będzie tu na wątku, jak kilka z nas będzie w tym samym czasie w ciąży :)

Do góry