reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Udanych Wakacji dziewczyny !!!!!!!!! Dużo słoneczka i upalnych dni!!!!!!!

Leika ja zostaję-będę gnić w domu przez całe Wakac
ję!!!!!!
Moje baby śpia mamusia jak zwykle na bb!!!!!!!!

reklama
Witam w niedzielę.Widzę,że parę już uciekło na wakacje my dopiero 20 jedziemy.Mam nadzieję,że i tak reszta zostanie i pisać będzie co by nam się wątek nie zawiesił hehe.

Witam!
O jej :szok::szok::szok::szok: co tu dziś taka cisza :szok::szok::szok: Gdzie wszystkie jesteście:baffled::confused:
A ja cały dzień siedziałam w domu, bo czekałam na babcię mojego męża. Zadzwoniła i powiedziała, że wpadnie. Nie zapowiedziała się na konkretną godzinę, a nie chciałam jej stresować (bo ona taka trochę nerwowa kobita) i nie zapytałam, o której będzie :-( no..... to sobie poczekałam. Nie przyszła :angry::angry::angry: Rety co za ludzie :angry::angry::angry:
Zadzwonię i chyba ją objadę.

Ogólnie mam dziś dzień zrąbany i jeszcze pogoda do bani :wściekła/y:
Jeszcze cały czas gadają o zamachach terrorystycznych w Londynie, a mój ślubny codziennie tam jest:-(Chyba nerwowo się wykończę:-(

A ja dopiero drugie danie robię.Wstaliśmy przed 10 i śniadanko późne było,rosołek po 15 a teraz zamiast kolacji to drugie robię hehe.Narazie zmykam bo mi patelnia skwierczy.

vici to o fajnej porze jecie;-)!!!!!!!! a kochana dodałam waszego blogaska do ulubinych na swoim!!!Mam nadzieję że mogłam???? Będziemy Was odwiedzać!!!!!!!!
sewa babcią się nie przejmuj-starzy ludzie czasem zapominają:no:!!!!!!!!

A my byliśmy dzisiaj pierwszy raz na basenie i bylo super!!!!!!!!!
Buziaki dla wszystkich:-):-):-)

ja dopiero teraz mam czas....wczoraj M obchodził imieniny i mieliśmy gości....niedawno ostatni pojechali ja trochę ogarnęłam i na kompik wskoczyłam:-)

Przedemną jeszcze naczynia do mycia ale małego dopiero położyłam i czekam aż zaśnie.A z tym jedzeniem to często u nas,że w niedzielę drugie jest koło 18 hehe.

laski aale mnie dzis boli glowa..nie mialam dzis sil ani natchnienia by pisac ale musialam sie zjawic zebyscie nie myslaly ze juz mi sie znudzilo czy cos..
maciej wlasnie zasnal..a przez tego zeba ósmego co mu sie przebił jescze jest niespokojny..biedactwo bardzo nerwowo spi...
kurcze musze zrobic zakupy a mam wielka liste i male fundusze:/

Ja własnie mojego synka uśpiłam i zajrzałam na chwilę na forum :) Jutro poniedziałek, pewnie dyskusja się rozkręci :)

reklama
Do góry