reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej hej witam z rana !!! Zazwyczaj o tej porze jeszcze spimy z Mają, ale dzis czekam na koleżankę i musiałam juz wstać, ale Majusia sobie smacznie śpi.
noelia zycze zdrówka
my tez zakichani i troszkę zasmarkani, ale nie jest źle

u nas pogoda wcale niezachęcająca do spacerku :( :( :(

reklama
zajrzałam a tu cichutko
właśnie wdycham olejek miętowy taki na gorącej wodzie i nawet mi się lepiej oddycha,mam tylko nadzieję że córcia nie rozchoruje :-[

L4dY aleś się zamaskowała kurcze nie poznałam jak zdjatko zmieniłaś ihihh.
My juz mamy wózio to na spacerek tez bedziemy chodzić a i w domku sie oceanowac ;D ;D ;D.
Dinozaur superowy ale już chyba dla starszych i droższy narazie ocean a potem zobaczymy po chrzcinach ;D ;D ;D

Dopiero wpadam, po spacerku, po błocie, marcowym wietrze i słońcu niesamowitym zupełnie..
Biedroneczko, dzieki za wpis dla Jonatanka...Równa z ciebie dziewczyna :D To co napisałas- i nawzajem, nawzajem.
Mój Jonatan z zabawek ma 4 grzechotki...i to wszystko. ;D
Bawi sie czym popadnie- łyzką, plastikowym kubkiem, pokrywka od bombonierki. Biedronke ma do siedzenia po starszych braciach...i jednorożca wypchanego. Nie mam za bardzo serca do zabawek...Dostajemy jakieś, ale sama nie kupuje, wolę ksiązke kupić, taki sknerus ze mnie. ;D ;D ;D
Tęsknię za wiosną..będziemy w trawie siedzieć z Jonatanem i patykiem w piachu grzebać...ja będe pielić mój skalniak ziołowy ( dosiewam co roku jednoroczna bazylke i majeranek, a reszta jest wieloletnia- oregano, estragon, lubczyk, hizop, mieta, melisa).
No ide przytulic moje pucolowate kochane skarbusisko- lezy na kocu przed kominkiem i gada do Ciasteczkowego Potwora. :D

sorbuś mimko juz do Majutka jedzie :) byliśmy rano na poczcie .
a o jakim foto mowisz ???
aaaa o avataze ? ;D ...a co :p
Jasiek dzisiaj wyduldał 80 ml. mleka sztucznego SAM !!! ;D

KUPIłAM MU W NAGRODE NOWą BUTELKE nuka :p i sliniaczek :p ;D

;D
oglądalismy wczoraj Mikrokosmos Jacquesa Perrina z genialna muzyka Bruno Coulaisa...Taki film o owadach, slimakach itd...jestem pod wrażeniem, wczesniej obejrzałam Makrokosmos, o ptakach..Moje dziecko średnie zafascyn owało sie modliszka i pajakami....temat rozmów przy jedzeniu numer jeden- ;D
Mężczyźni!
SDlaczego pralka zjada skarpety?
:mad:

L4dY :-* :-* :-* :-* za mimko

To super ze Jasio zjadł tyle i będzie coraz więcej jadł zobaczysz jak już nauczy się smokiem potem będziesz chciała żebyniejadł tyle ;D ;D ;D

reklama
Witajcie!
Nie pisalm nic bo nie bylo mnie w domu- bylam u kolezanki co urodzila 3 tyg temu
Jeny troszke sie podlamalam. ona juz nie ma brzucha, smiga po domu w spodniach przed ciazy i wyglada po prostu suuuper.
Smutne to ze inne musza do formy do chodzic tak dlugo i takimi meczarniami
Ale coz ja nigdy nie bylam "wieszakiem" i teraz nagle sie tez nim nie stane
Widze ze jakos pusto
Pewnie obiadki , spacerki i takie tam
ps. ta kolezanka co mowa wyzej ma problem
- maly placze jak jest glodny do ona go do piersi pochlipcze 2min i usypia. Wiec go odklada i budzi sie za 10 min i tak na okolo, leczy tylko popoludniami,W nocy wstaja tylko raz i do poludnia tezz spokoj.
Jaki moze byc tego powod- pomozcie!

Do góry