reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siemka z wieczora. Wyfrunełam stąd na weekend i normalnie nie nadążam z czytaniem zaległości :) . Musze się pochwalić że niesamowicie wypoczełam przez sobote i niedziele i naładowałam akumulatorki na następny tydzień ;D .
Za to jutro mam mocny dzień, niestety muszę iść z małą do pediatry bo jej uczulenie już sama nie wiem na co nie schodzi :( i niech nas poogląda pani pediatra. Może wreszcie cuś się ruszy w lepszym kierunku. Wogóle przyszły tydzień mamy mocny bo i usg bioderek i kontrolna wizyta u ortopedy i CZD i.... mam nadzieje że akumulatorek się nie rozładuje hehehe ::) . Pozdrowionka dla wszystkich

hej hej :)
ja na chwilkę z ranka mam katar gigant leci z kluka i ślepków :mad: :mad:
Moja Emi też ma muzyczny ocean od 3 miesiąca,naprawdę jest super zabawka.Najpierw jak miała te 3-4 miesiące to nóżkami mojtała, potem przystawiałam jej bliżej rączek i buźki to sobie chwytała, potem jak siedziała sie bawiła i teraz też podchodzi i gra sobie, rybką kręci.bardzo lubiła też bawić się samym żółwikiem i gwiazdką co z boku wiszą, brałam to do wózka a ona te wstążeczki do buziulka brała.Naprawdę tą zabawką sie nabawiła.

teraz są troszkę kolorystycznie, inne też bardz ładne :laugh: :laugh:

Witam po wekendzie. Ale sie napisałyscie ale juz nadrobiłam zaległości :D

Ja mam mate z pajakami i Macio uwielbia sie na nije bawic, macha do zabawek i gada do nich :D

Imprezka była super a najbardziej rozradowany był macio bo dzieci stały nad nim i go głaskały i gilgały :D, nawet chciały go poczestowac cukierkami ;D. Przez ta impreze to nie mogę sie odespac ;D ale fajnie było!

Mi tez włoski wypadaja i zaczynam sie zastanawiac nad obcieciem.

A mi sie plany na dzisiejszy dzień zmieniły. Zadzwoniła pani rehabilitantka i jedziemy cwiczyć a potem do szpitala na kontrole do poradni wczesniakowej.

Ale sie na klikałam :p

Moje włosy też tragiczne :mad: dziś kupuję witaminki ze skrzypem a odżywek mam całą łazienkę, raczej nie pomagają jedynie jak jajkiem robiłam to wyglądały zdrowo :)
jak emi miała chrzciny to też imprezka fajna była ;D a roczek już nie tak fajnie wyszedł :-[

reklama
Do góry