reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siemka z wieczora. Wyfrunełam stąd na weekend i normalnie nie nadążam z czytaniem zaległości :) . Musze się pochwalić że niesamowicie wypoczełam przez sobote i niedziele i naładowałam akumulatorki na następny tydzień ;D .
Za to jutro mam mocny dzień, niestety muszę iść z małą do pediatry bo jej uczulenie już sama nie wiem na co nie schodzi :( i niech nas poogląda pani pediatra. Może wreszcie cuś się ruszy w lepszym kierunku. Wogóle przyszły tydzień mamy mocny bo i usg bioderek i kontrolna wizyta u ortopedy i CZD i.... mam nadzieje że akumulatorek się nie rozładuje hehehe ::) . Pozdrowionka dla wszystkich

hej hej :)
ja na chwilkę z ranka mam katar gigant leci z kluka i ślepków :mad: :mad:
Moja Emi też ma muzyczny ocean od 3 miesiąca,naprawdę jest super zabawka.Najpierw jak miała te 3-4 miesiące to nóżkami mojtała, potem przystawiałam jej bliżej rączek i buźki to sobie chwytała, potem jak siedziała sie bawiła i teraz też podchodzi i gra sobie, rybką kręci.bardzo lubiła też bawić się samym żółwikiem i gwiazdką co z boku wiszą, brałam to do wózka a ona te wstążeczki do buziulka brała.Naprawdę tą zabawką sie nabawiła.

teraz są troszkę kolorystycznie, inne też bardz ładne :laugh: :laugh:

Witam po wekendzie. Ale sie napisałyscie ale juz nadrobiłam zaległości :D

Ja mam mate z pajakami i Macio uwielbia sie na nije bawic, macha do zabawek i gada do nich :D

Imprezka była super a najbardziej rozradowany był macio bo dzieci stały nad nim i go głaskały i gilgały :D, nawet chciały go poczestowac cukierkami ;D. Przez ta impreze to nie mogę sie odespac ;D ale fajnie było!

Mi tez włoski wypadaja i zaczynam sie zastanawiac nad obcieciem.

A mi sie plany na dzisiejszy dzień zmieniły. Zadzwoniła pani rehabilitantka i jedziemy cwiczyć a potem do szpitala na kontrole do poradni wczesniakowej.

Ale sie na klikałam :p

Moje włosy też tragiczne :mad: dziś kupuję witaminki ze skrzypem a odżywek mam całą łazienkę, raczej nie pomagają jedynie jak jajkiem robiłam to wyglądały zdrowo :)
jak emi miała chrzciny to też imprezka fajna była ;D a roczek już nie tak fajnie wyszedł :-[

reklama
Do góry