wole byc przygotowana na wszystkoooo!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
cloe GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super bardzo sie ciesze mam nadzieje ze Ty tez skaczesz ze szczescia w gore.....
To juz niedlugo nie bede tu sama z dwojgiem malych potworkow...
A wogole to pozdrowionka dla wszystkich....
Mam dzis swietny humor
Super bardzo sie ciesze mam nadzieje ze Ty tez skaczesz ze szczescia w gore.....
To juz niedlugo nie bede tu sama z dwojgiem malych potworkow...
A wogole to pozdrowionka dla wszystkich....
Mam dzis swietny humor
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Znow vici sie nie odzywa i nie budzi spiochow ;-):-)
Wstawac i do kompa siadac:-):-):-):-)
U mnie dzis sloneczko od rana az mam dobry humor z tego powodu Ale ide z dzieckie4m gdzies prywatnie do alergologa bo wysypka sie powieksza ......
Wstawac i do kompa siadac:-):-):-):-)
U mnie dzis sloneczko od rana az mam dobry humor z tego powodu Ale ide z dzieckie4m gdzies prywatnie do alergologa bo wysypka sie powieksza ......
Pycha
mama Mai i Marty
hej
a u nas wstrętne deszczycho od ranka
Maja znów w nocy bardzo kaszlała :----( już nie wiem co robic, jeszcze poczekam, bo lekarka kazała po 7 dniach przyjść jakby nie polepszyło sie, a to dopiero 3 dzień
i jeszcze dodam że nie mam problemu z podaniem Mai Eurespalu, fakt trochę sie krzywi, ale łyka
a u nas wstrętne deszczycho od ranka
Maja znów w nocy bardzo kaszlała :----( już nie wiem co robic, jeszcze poczekam, bo lekarka kazała po 7 dniach przyjść jakby nie polepszyło sie, a to dopiero 3 dzień
i jeszcze dodam że nie mam problemu z podaniem Mai Eurespalu, fakt trochę sie krzywi, ale łyka
Pycha
mama Mai i Marty
iwonka zjrzałam na bloga i jestem zachwycona, bardzo ładny :-):-):-)
WerEla
Fan(ka)
Ja też już jestem i się witam:-)
Ja od rana walczyłam w kuchni z racuszkami bo jakoś miałam ochotę zjeść racuszki z jabłkiem i cynamonkiem a teraz to już mi się nie chce jeść
Muszę mieszkanko ogarnąć bo mam bałagan a koleżanka dzisiaj przychodzi.
Cloe to szybciutko się Wam z mężulkiem udało Fajnie, fajnie;-)
U nas pogoda ładna. Nie jest gorąco ale słonko świeci więc jest ok.
Buziaczek ja dzień przed pójściem do szpitala (leżałam tydzień na patologii ciąży) myłam okna i prałam firanki i musiałam je później rozwiesić. Też musiałam wszystko sama robić bo mój Marcin to leniuch okropny a wiedziałam że po porodzie to nie będzie mi się chciało tego robić. Dobrze że już masz wszystko przygotowane, przynajmniej możesz być spokojna że nie będziesz musiała robić wszystkiego na ostatnią chwilę.
Pycha współczuję bo się namęczycie z Mają przez ten kaszelek. Zdrówka życzymy dużo i żeby szybciutko jej przeszło.
Ja zmykam na razie bo muszę się ubrać wreszcie i jakaś zła jestem nie wiem czemu. Coś wisi w powietrzu chyba
Ja od rana walczyłam w kuchni z racuszkami bo jakoś miałam ochotę zjeść racuszki z jabłkiem i cynamonkiem a teraz to już mi się nie chce jeść
Muszę mieszkanko ogarnąć bo mam bałagan a koleżanka dzisiaj przychodzi.
Cloe to szybciutko się Wam z mężulkiem udało Fajnie, fajnie;-)
U nas pogoda ładna. Nie jest gorąco ale słonko świeci więc jest ok.
Buziaczek ja dzień przed pójściem do szpitala (leżałam tydzień na patologii ciąży) myłam okna i prałam firanki i musiałam je później rozwiesić. Też musiałam wszystko sama robić bo mój Marcin to leniuch okropny a wiedziałam że po porodzie to nie będzie mi się chciało tego robić. Dobrze że już masz wszystko przygotowane, przynajmniej możesz być spokojna że nie będziesz musiała robić wszystkiego na ostatnią chwilę.
Pycha współczuję bo się namęczycie z Mają przez ten kaszelek. Zdrówka życzymy dużo i żeby szybciutko jej przeszło.
Ja zmykam na razie bo muszę się ubrać wreszcie i jakaś zła jestem nie wiem czemu. Coś wisi w powietrzu chyba
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
iwonka sliczny blogasek
WerEla
Fan(ka)
Iwonka wszystko już zmienione Ostatnio jak zaglądałam na bloga to wszystko było inne:-) Pięknie, twoja praca się opłaciła
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziekuje wam kochane za odwiedzinki na blogasku,tylko nie zostawilyscie nawet malego komenatrza buuuuuu.Ale serdecznie dziekuje jeszcze raz za odwiedzinki i zapraszam oczywiscie czesciej.
Ps Ciotka Sylwia sie wpisala.Uklony
Moje dziecko wlasnie siedzialo w szufladzie tutusia ze skarpetkami
Ps Ciotka Sylwia sie wpisala.Uklony
Moje dziecko wlasnie siedzialo w szufladzie tutusia ze skarpetkami
Podziel się: