E
Ewcia81
Gość
Witajcie popołudniu.
Byłąm w mojej byłej pracy i niby zwalnia się ta klijentka,a dyra jak mnie ujrzala to od razu mówi"dawaj namiary bo bedzie chyba etat i od razu cie zatrudniamy".no i zostawiłąm namiary.Boże ciekawe jak to bedzie czy ta dziewczyna odejdzie,bo ona zmienna jak wiaterek i histeryczka(znam ja ze studiow i rok pracy z nia tez przezylam).Narazie wogole sie nie nastawiam.
MOje dziecko umie przepraszac i często musi to robić bo jest niedobry ostatnio...:-)Babeczki mniam ja też chcę,czekam z niecierpliwością...
Pycha zdrowiejcie szybciutko,syropki muszą pomóc. Ja też się mylę z tmyi Aniami,ale zawsze jak daje odp to an dole zerkam której co miałam napisać..;-)
Czarna moze to ja będą tą najmłodszą;-)hehe chciałabym nie?? Przyznać się kto tu najmłodszy,to bedzie polewał na imprach,hehe
Donatelka na co te badania robis zmałęmu??
Aniab kiedy w czerwcu mas zurodziny,pochwal się?? Fajnie ćwiarteczka ci stuknie.
Ja mam 26 lat w sierpniu,25 w tamtym roku było,rocznik 81 ze mnie,zresztą w nazwie mam podany rok.Jetsem z WerElą jeden rocznik:-).
Oki ja jade zaraz do gina ze szwagierką,biore Matka bo na zmiane idziemy jedna po drugiej,jak wejde ja to ona z malymz soatnie.A po lekarzu jedziemy do cioci na wieś na noc...
Takze spadam do juterka,moze dizisaj zajrze jeszcze od niej,ale moze.Bo zapewne bedzi epiwko,grilek itp itd...
Byłąm w mojej byłej pracy i niby zwalnia się ta klijentka,a dyra jak mnie ujrzala to od razu mówi"dawaj namiary bo bedzie chyba etat i od razu cie zatrudniamy".no i zostawiłąm namiary.Boże ciekawe jak to bedzie czy ta dziewczyna odejdzie,bo ona zmienna jak wiaterek i histeryczka(znam ja ze studiow i rok pracy z nia tez przezylam).Narazie wogole sie nie nastawiam.
Aniu gdzie takie porody można przeżyć,ty miałąś luksus nieziemski,heh.Miło tak,i teraz tez tak będziesz miałą tlyko pozazdroscić.Super..Jak już taki piszemy o porodach to mój wyglądał bardzo podobnie Twojego sewa, trwał trochę dłużej bo 7,25 ale 25 minut co cała akcja porodowa. Mąż od początku do końca mi towarzyszył i wspierał, też przeciął pępowinę i chodził z tego powodu dumny jak paw, też miałam salę dla VIP`ów, piękną kołyskę dla dziecka nie taki plastikowy pojemnik jak na pozostałych, tv, łazienkę że na własną prośbę leżałam sobie 3 doby a chcieli wypisać mnie po dobie.
Mąż już się mi powiedział że przy tym porodzie też będzie ze mną.
WerEla my też dzsisiaj po zakupach,psozła setka,ale ja jestem bardzo zadowolona,bo dużżo kupiłąm za to.Bo u na sjest fajny tani sklep ale nie lum tylko norlamny.Kupiłąm małęmu 5 koszulek,2 pary spodenek,sobie 2 bluzki i staremu 2 bluzki.I tylko 100zł na to...My już po zakupach. Poszło 150zł Kurcze ja nie rozumiem jak to się dzieje, że zawsze tyle pieniędzy idzie a zakupów tak mało
Kupiłam foremki do babeczek to jutro albo jeszcze dzisiaj będziemy piekły babeczki z owocami, mniam.
Ania mojemu dziecku też jakoś przepraszam przez gardło nie może przejść. Mnie przeprasza ale jak ma przeprosić kolegę bo go udeżyła to jakoś nigdy nie chce. Och uparciuchy okropne. A jak u Was ze spaniem w dzień Powiem ci że takie dodatkowe zajęcia to dobry pomysł, jeżeli Maja będzie chciała bo może być tak że nie będzie chciała maluszka odstąpić na krok.
MOje dziecko umie przepraszac i często musi to robić bo jest niedobry ostatnio...:-)Babeczki mniam ja też chcę,czekam z niecierpliwością...
No to super.I dobrze,że osobno amcie,bo dziecko w tedy byłby poskzodowany,a tak bedą dwie uroczystości do świętowania...No w końcu nadrobiłam...
Iwonka i Ewcia- ślub kościelny będzie 24.11.2007 miał być 29.12.2007 (w Dawida imieniny i przy okazji roczek) ale uznaliśmy że lepiej będzie zrobić w listopadzie a w grudniu osobno roczek!!
!!
Pycha zdrowiejcie szybciutko,syropki muszą pomóc. Ja też się mylę z tmyi Aniami,ale zawsze jak daje odp to an dole zerkam której co miałam napisać..;-)
Czarna moze to ja będą tą najmłodszą;-)hehe chciałabym nie?? Przyznać się kto tu najmłodszy,to bedzie polewał na imprach,hehe
Donatelka na co te badania robis zmałęmu??
Aniab kiedy w czerwcu mas zurodziny,pochwal się?? Fajnie ćwiarteczka ci stuknie.
Ja mam 26 lat w sierpniu,25 w tamtym roku było,rocznik 81 ze mnie,zresztą w nazwie mam podany rok.Jetsem z WerElą jeden rocznik:-).
Oki ja jade zaraz do gina ze szwagierką,biore Matka bo na zmiane idziemy jedna po drugiej,jak wejde ja to ona z malymz soatnie.A po lekarzu jedziemy do cioci na wieś na noc...
Takze spadam do juterka,moze dizisaj zajrze jeszcze od niej,ale moze.Bo zapewne bedzi epiwko,grilek itp itd...